Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (99)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Roxana, eram multi dar si asa, gazda la care am stat erau cazati alti prieteni sositi inaintea noastra cu citeva zile... saru`mina de intentie!
Si daca cupilu` meu sta in tarc sa nu-l las??

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

carmen, sa-i tina naravul, asa sa zici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

quote:

Carmen, e foarte bine ca sta in tarc...a mea nu vrea cu nici un chip.Eu am un fermoar la el si se mai baga din cand in cand sa-si ia jucariile, ca acum e pe post de depozitat jucarii.
Marcela, pana acum au stat la locul lor bucatile de puzzle....avem 7 baxuri puse prin casa....mai asteptam 20.Deci o sa fie acoperiti 27 m2 din casa....adica sufrageria si bucataria(aici stam noi cel mai mult din timp).Eu zic ca nu face fata la atata suprafata....zic si io

Adina, ce-mi place de Alex jucausul...pipiceste zambaretul din partea noastra

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pako spune:

quote:

Carmen, e foarte bine ca sta in tarc...a mea nu vrea cu nici un chip.Eu am un fermoar la el si se mai baga din cand in cand sa-si ia jucariile, ca acum e pe post de depozitat jucarii.
Marcela, pana acum au stat la locul lor bucatile de puzzle....avem 7 baxuri puse prin casa....mai asteptam 20.Deci o sa fie acoperiti 27 m2 din casa....adica sufrageria si bucataria(aici stam noi cel mai mult din timp).Eu zic ca nu face fata la atata suprafata....zic si io

Adina, ce-mi place de Alex jucausul...pipiceste zambaretul din partea noastra

Felicia si Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

SALUTARE
Adina..imi pare rau pentru nesomnul tau...Luca pica la ora fixa..aia este 8..dar ma astept oricind sa se schimbe ceva :)
Simona ma bucur ca ati dormit ..drum bun..si vreme de plaja...
Daria..genunchiul meu este talpa piciorului..dar ce conteaza :)
..hi,hi.....te-ai gindit la mine...Vacanta frumoasa..fara peripetii..
Felicia...deci sinteti incintati de puzzle..Si eu m-am intrebat ce cauta sconcsi...la ocean..dar stai ca avem si veverite, ratoni..astia ce au cu oceanul?
Ina...stiam de fazele cu ursii din Brasov....
Carmen..in tarc?? He,he..Luca nici in "cazemata" improvizata nu mai sta...are liber in toata casa....Ce bine ca ai scapat asa usor...Cu mincarea eu nu stiu ce sa mai zic..pina la urma cum stati cu cresterea in greutate...Curba este asccententa?
Roxa ..sa va distrati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

No,pina aici.De acum 2 ore are febra 39,plinge,si nu vrea sa bea nimic.Am vazut rosu in git.Problema e cum sa-l fac sa bea macar apa,la febra asta trebuie sa bea.A adormit,desi dormise 3 ore de amiaza,e deja ud de transpiratie,dar nu bea.Daca vede sticla plinge isteric,nici nu deschide gura.Sa-l duc la spital?Pe baza lui tata-sau(care doarme ca un nesimtit)nu stau.Puteti sa-mi da-ti un sfat repede? va rog frumos.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Dana..pentru temperatura rectala mai mare de 38.3, la copil mai mare de 3 luni..se anunta deobicei medicul.....nu ai putea sa-l suni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Ema, asculta de Olivia si cheama medicul! cum sunteti? ce faceti? aveti grija de voi si sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

Kim, da, ascendenta... da` vai de mama ei ascensiune!
Ema, eu in situatii dintr-astea ii scad febra cu nurofen sau ce mai am prin casa iar daca nu scade usor, trec imediat la impachetari cu otet. De obicei mi se intimpla seara si mai mereu vineri, asa ca trebuie sa astept pina a doua zi sa merg la medic. Si despre lichide, lasa-l ca-ti cere el cind are nevoie.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55665" target="_blank">100!!!!

Irina,veve & croko
poze,poze,poze si iar poze

Mergi la inceput