Naturiste si Homeopate (11)
Raspunsuri - Pagina 8
Costi spune:
Nu vreau sa-i fac antireclama, nici nu va propun sa renuntati dar eu as cam renunta. Nu pling dupa bani dar tip si jelesc timpul care trece, eu nu am timp de pierdut dupa ea- 2 ani e mult prea mult.
Timpul trece in defavoarea mea si in favoarea ei- consultatii si experienta, eu la 37 ani nu pot spune "nu ma grabesc!"
Ultima speranta!
auricass spune:
Pupicii. Marrina, iubita, am inceput tratamentul si vreau sa vad acum cum se prezinta starea mea. Imi era teama sa nu amestec ce nu trebuie in tratamentul Liviei( este tare strict. Multi pupici si sper ca luna asta sa ne luam de manuta ca doaua
. Ce zizi e buna propunerea mea??
Alexia 28, imi pare nespus de rau sa aud astea. Si eu am trecut de curand printr-un deces in familie si stiu ce inseamna sa ai regrete nemasurate. Sper din tot sufletul ca bunul Dumnezeu sa va recompenseze suferinta cu un
. Si asta cat de curand. Doamne ajuta!!! uite de la mine
Pupici la toate scumpele!!!!
Mishulina spune:
Buna fetelor! Am trecut sa va salut,la mine nimic nou....
Va citesc in fiecare zi,tin pumnii fetelor care au de luat o hotarare in legatura cu schimbarea dr. sa faca ce e mai bine pentru ele,indiferent ce orgolii ranesc (eventual)...
Miro te scot de pe listutza dar cu asa parere de rau.....Sa nu ne uiti!
Ina
Briantis spune:
Nici eu nu mi-am propus sa-i fac antireclama homeopatei respective .Voiam doar sa aud de rezulate pozitive pentru ca mie personal nu mi-a prea inspirat incredere .Sigur spunea cineva aici de un anume succes al unei paciente ,de care spunea dr T.Cred ca ne-a spus la toate despre cel unic caz.Ca si Costi ,zic si eu ca nu am timp de pierdut si nici bani de aruncat pe fereastra. .Eu personal o sa ma duc la Dr Teleianu ,am citit pe net ca e presedintele Societatii Romane de Homeopatie ,ca e foarte bun .Fiecare face cum crede ca e mai bine pentru el .
gabiu spune:
Manata de dorinta de a afla cat mai multe am urmat indemnul uoanei si am vizitat site-ul dr. Teleianu.
In principiu as putea sa spun ca imi place faptul ca d-na dr. mi-a dat un singur remediu pentru ca se potriveste teoriei dl. dr si anume ca trebuie incercat unul singur si vazut efectul.
Nu inteleg insa de ce cabinetul/numele dnei nu apare in lista de homeopati cu diploma din Bucuresti!
Deasemeni nu stiu de ce d-na dr.Ivanutu nu mi-a prescris o reteta cu tratamentul pe care sa-l iau de la farmacie ( nu ca nu mi-a convenit mai mult asa dar cred ca v-am povestit cu jumatea din jumate din jumate de capacel de bilute albe amestecate cu trei picaturi de "ceva" din care eu de fapt iau jumate amestecat cu apa!).
Nu mi-a spus nimic de spalatul pe dinti care ar trebui facut dupa jumatate de ora de la tratament.
Mai ia cineva tratament homeopat pentru formare foliculilor, cresterea endometrului/ovulatie? ( ma rog, stiu ca tratamentul e pentru reglarea disfunctiilor din organism dar totusi...)
dariana spune:
gabiu, pai cred ca toate luam pt endometru si foliculi, cam asta inseamna de fapt reglarea ciclului.
Mie personal mi-a placut de dr. Ivanuta, am discutat multe, dar sincera sa fiu si eu am o indoiala, nu stiu cat de profesionista este, cu toate ca ati vazut, camera aia e plina de carti de homeopatie, nu stiu ce sa zic insa de renuntare, mai am inca rabdare, doar stim ca e nevoie de timp in trat. homeopat, orice alt dr homeopat ar avea nevoie de timp pt a rezolva problemele noastre, nu? Si apoi daca plec la altcineva trebuie sa luam incercarile de la inceput......
Salomea daca nu esti in tara tu cum obtii remediile? Si cum o platesti pe dr. Iv?
lumit, mi s-a terminat menstruatia, ultimele zile fiind tot asa ci sange maro, dar ti-am zis, luna asta a fost putin mai bine deat de obicei, abia astept sa vad acum cand imi vine! Eu as mai avea rabdare macar 2-3 luni, cu toate ca sunt atatia bani cheltuiti... si alti dr. homeopati am auzit ca iau mult mai putin, dar daca am apucat asa.... mai incerc lunile astea 2-3 si pe urma mai vad.
pupici
lumit spune:
Dariana, voi merge si eu in continuare la Ivanuta.
Nu pot sa spun ca-mi place/nu-mi place de ea, nu am cu cine sa o compar ca sa ma exprim asupra profesionalismului ei si in primul rand nu-mi e clar cu ce se mananca homeopatia asta.Dar dincolo de indoielile si nemultumirile mele legate de neaparitia lui BB, trebuie sa recunosc ca ma simt mult mai bine de cand iau tratament homeopat.Am fost la multi medici din cauza durerilor de cap si am diagnostice de la "rinita alergica" pana la "neuro-astenie".Migrenele au cedat inca de la inceputul tratamentului, nu va spun ce uimita/fericita eram atunci.
Salomea, eu am vazut-o pe doctora de doua ori pana acum caci si eu sunt plecata din tara.Am tinut legatura prin mail si prin telefon .Remediile le-a luat sora mea si mi le-a trimis prin diferite persoane.Probabil la fel ai procedat si tu.
Fetelor, daca mergeti la un alt homeopat, spuneti-ne cum a fost ca sa putem face o comparatie.Numai bine tuturor!
gabiu spune:
Eu nu am avut nici o reactie la tratament. Ma gandesc acum ca poate fi din cauza ca ma spalam pe dinti si apoi luam remediul si poate asa interactiona menta cu el?
Oricum nici eu nu renunt. Si asa nu am altceva mai bun de facut. As vrea sa vad totusi ca lucreaza ceva in organism dar daca nu, asta e!.
Voi toate ati simtit ceva dupa tratament? Si daca da la ce interval?
marrina spune:
auricass Sigur ca ne luam de mana incepand de luna asta. La
cu noi. Mama lor de plantute! Trebuie sa-si faca efectul ca de nu... n-or sa mai aiba loc pe fata pamantului.
Eu sunt in z12 deci am inceput cu
dar tot nu stiu lingurita aia de bicarbonat in cata apa sa o pun pentru irigatii. Am pus-o intr-un litru de apa pentru inceput ca trebuia s-o fac dar...tu stii raspunsul? Oricum, desi am facut eu multe pentru
,mediu alcalin nu le-am creeat pana acum desi stiam ca le-ar face bine. Sper sa fie intr-un ceas bun ca-s taaaare pretentiosi
.
uoana spune:
Imi pare rau daca aveti impresia ca am incercat sa va fac sa schimbati medicul. Problema este ca ma simt rau gandindu-ma la neputinta de a avea un bb, si oricum intentia nu a fost asta. Aveam nevoie de niste prietene care inteleg altfel cum stau lucrurile, pentru ca si voi treceti prin aceleasi probleme ca si mine, unele mai grave sau mai putin grave, dar toate cu aceeasi finalitate.
Imi pare sincer rau si as avea rugamintea de a ma scoate din lista, pentru ca e mai bine asa. Voi va sprijiniti una pe alta si simt ca locul meu nu e printre voi, dat fiind ca nu am primit nici macar un sprijin.
Va multumesc oricum pentru tot