Naturiste si Homeopate (11)
Raspunsuri - Pagina 7
auricass spune:
O saptamana asa cum vreti, naturistelor, va pup si va iubesc pe toate. UIte ca nici nu am revenit bine si hoapa cu intrebarile pe voi: Ar avea ceva daca iau capsulele de napraznic alaturi de cele de MAca. MA gandesc ca fiind naturiste sa nu interactioneze in mod neplacut.
2. Fetelor credeti ca doar tratamentul cu ceaiuri inclusiv cel de napraznic ar fi deajuns pt. eficienta tratamentului naturist dat de Livia??sau trebuie sa fie urmat 100% asa cum a fost postat?

marrina spune:
auricass Nu stiu exact toate ceaiurile pe care le iei dar tratamentul complet al Liviei am inteles ca este complex si se foloseste pentru mai multe afectiuni. Le-a descris ea care pentru ce sunt.
Eu nu le iau chiar pe toate in primul rand pentru ca nu am timpul fizic sa iau toate remediile corect (sa astept timpii necesari intre ele, sa fie toate inainte de masa etc.) dar m-am straduit sa le iau pe cele care am crezut ca se aplica la mine . Din a doua luna de tratament am adaugat Maca (iau naprasnic de la inceput) si Livia mi-a spus ca este OK.
In concluzie, cred ca nu e nici o problema daca respecti timpul de 5 minute la administrare intre ele (Maca si napraznic).
Mi-ai lipsit in ultima vreme. N-ai reinceput tratamentul in 1 august?
Spor la traba
.
lumit spune:
uoana, mai zi-ne ce ai aflat de la Teleianu.Vezi ca suntem destule cele care ne intrebam: a fi sau a nu fi dr.Ivanuta?Cum ai dat de Teleianu pentru a-i pune intrebari?
gabiu spune:
dariana, lumit, briantis, musete, costi, va inteleg perfect in privinta dr. Ivanuta!. Nu stiu cum v-a calculat voua doza dar la mine a fost asa:
Dupa o ora de intrebari si raspunsuri a cautat intr-o cutie cu mai multe cutiute,a ales una si din ea a pus intr-un pliculet un capacel de bobite albe, peste care a turna 3 picaturi de "ceva". Dupa ce a amestecat bilutele cu picaturile de lichid a impartit acel amestec in doua si cealalta jumatate a pus-o intr-un alt pliculet, pe care la randul lui l-a injumatatit. Pe acesta din urma mi l-a inmanat si mi-a spus ca acasa sa pisez amestecul, iar jumatate din el sa-l pun in 250 ml de apa distilata, si sa beau in fiecare dimineata 1 lingurita.
Deci i-au de fapt jumatate din jumatate din jumatate!
Am fost indrumata la el deasemeni de dr.T pentru ca altfel nu m-as fi dus. Problema mea este ca nu am foliculi, si endometrul nu creste suficient. Cateodata am ovulatii spontane ( 2 pe an) dar n-am obtinut efectul dorit decat in urma cu un an si atunci am pierdut sarcina. De la inceputul anului am urmat tratamentul Liviei, tratament care m-a ajutat la formarea intr-o luna a unui folicul dominant, dar nu s-a produs ovulatia, iar celelalte luni (5) n-am mai obtinut rezultate, asa ca am renuntat. Am uitat sa spun ca incercam de 4 ani sa avem un bebe, timp in care am facut stimulari, HSG, laparoscopie, spermograme ( f.bune) si nimic. Oare se poate obtine ceva cu sfertul sfertului? Dr. mi-*a spus ca ma va durea capul sau n-am sa ma simt bine dar eu n-am avut nici un simtom. Astept venirea ciclului pentru ca mi-a spus ca voi vedea un rezultat daca menstruatia mea va fi mai abundenta ( i s-a parut ca e anormal de putin, desi tine 7 zile-dar doar in primele 2 zile imi curge sange rosu, restul e maroniu, si destul de putin).
Va vad cu aceeasi dilema ca si mine ( altfel nu m-as fi alaturat voua-desi va citesc zilnic nu scriu mai deloc).
Mi-a spus ca rezultate (poate) voi avea intr-un an!
Eu totusi sper mai repede.
Va pup si nu disperati
alexia28 spune:
Buna fetelor,
Nu am mai scris de cateva zile, abia am apucat sa va citesc acum, am avut un necaz in familie, a murit socrul meu. Zilele astea nu am mai reusit sa beau ceaiurile (nu am avut cum), dar am luat in continuare tincturile si vit E. Tot ce pot sa spun acum este ca dupa 3 sapt de tratament nu ma mai dor sanii, deci inseamna ca merg spre bine.
Va pup pe toate si va urez o saptamana cat mai buna.
uoana spune:
Fetelor, eu am cautat pe net despre remediile homeopate si astfel am dat si de numele Teleianu. Am fost curioasa si am vazut ca acest medic vorbeste cu pacientii prin intermediul internetului, ceva asemanator cu dr. T. Va dau pagina de internet www.teleianu.home.ro. Daca vreti sa ii scrieti va dau si adresa de mail: teleianu@homeopatia.ro .
Daca pot sa va mai ajut cu ceva...cu cea mai mare placere.
Pupici
marrina spune:
alexia28 Condoleante tie si sotului tau.
Sa va ajute Dumnezeu sa va reveniti repede si sa luati viata de unde a-ti lasat-o.
vostru e pus deoparte.
Curaj.
alexia28 spune:
quote:
Originally posted by marrina
alexia28 Condoleante tie si sotului tau.
Sa va ajute Dumnezeu sa va reveniti repede si sa luati viata de unde a-ti lasat-o.vostru e pus deoparte.
Curaj.
Multumesc mult. Sper sa trecem cat mai repede peste asta...oricum am atatea regrete acum...
musete spune:
dariana, lumit, briantis,gabiu, costi, Se pare ca suntem cam nemultumite, iar succesul d-nei dr. Ivanutu intarzie sa apara?
Hei, ce ne facem fetelor? Mai asteptam ?
Pupici, Musete
salomea spune:
Ma bag si eu in hora voastra, pentru ca fac si eu parte din pacientele dr. Ivanuta. Avem amandoi (si eu si sotul) 4 luni de cand am inceput tratamentul dansei, desi nu am avut parte de consulatie tete-a tete decat prima data, restul fiind prin telefon si foarte scurte (suntem plecati din tara). Desi nu am observat pana aici nici o schimbare (eu nu am cine stie ce probleme, doar ciclu neregulat), mergem in continuare pe mana ei fara sa ne punem prea multe intrebari. De ce? Din simplul motiv ca nu stiu cu ce sa mananca homeopatia asta, oricat as citi pe ici pe colo, si atunci nu am cum sa apreciez daca face bine ce face. Doar daca ma iau dupa rezultate. Si am inteles ca rezultate apar in general dupa 6 luni, dar depinde foarte mult de vechimea si gravitatea bolii. E normal ca o boala care o ai de nu stiu cand sa nu o poti nimici in doar cateva luni.
E drept ca la mine nu ar fi mare lucru (doar reglarea ciclului), dar am zis ca pana nu se fac 6 luni nu ma pronunt asupra tratamentului. Poate is putine granule, dar homeopatul stie mai bine ca mine ce cantitati ar trebui sa inghit si care ar fi dinamica tratamentului.
Pe scurt, nu sunt nici pro nici contra, doar am rabdare pana se mai aduna ceva argumente pe baza carora sa-mi fac o parere...
Scuze ca m-am lungit, am zis sa mai bag si eu aici o parere...
Bafta in toate si va tin la curent daca am noutati cu traamentul!