Naturiste si Homeopate (11)
Raspunsuri - Pagina 6
lumit spune:
Briantis, uite cum statea treaba la mine:in 2000 am avut amenoree timp de 4 luni(avusesem un necaz in familie si am zis ca de la asta mi se trage).Ginecologul mi-a dat anticonceptionale.Le-am luat pana in 2002.Le-am lasat si din nou m-am confruntat cu amenoree.Timp de un an de zile imi venea numai daca luam utrogestan(era o menstra falsa,stiu).Din toamna lui 2003 am inceput cu diverse tratamente cu ajutorul carora imi venea cam la 2 luni.Cum le lasam,cum uita sa-mi mai vina.In privinta manifestarilor asociate:nu aveam bufeuri,in schimb eram nervoasa,deprimata si plina de cosuri!
Am luat brocriptin pana in luna aprilie,cand am fost la Tutunaru.Si eu tot prin el am ajuns la Ivanuta,musete.De atunci iau bilute/picaturi.Rezultate?Reglare ciclu-nu;bebe-nu.Ce pot eu sa spun ca au facut bine remediile,in cazul meu,e faptul ca m-au lasat durerile de cap.
Sa speram ca in curand(nu peste n ani)vom ajunge sa ne rezolvam problemele.Tare bine ne-ar prinde sa ne spuna cineva ca i-a folosit tratamentul homeopatic...
Briantis spune:
Lumit,o sa-ti spun povestea asa mai pe scurt ca e prea lunga .Am fost o persoana absolut normala pana la 26 ani .Atunci am avut niste dereglari de cm ,care daca ma gandesc acuma retrospectiv puteau fi puse pe seama stresului ,am fost la o endocrinoloaga care a bagat ho in mine hormoni tiroidieni si progesteron ,desi analizele de tiroda erau absolut normale si det de progesteron sau estrogen ,fsh ,etc nu mi-a facut niciodata .Dupa aia mi-a dat anticonceptionale ,Mercilon pentru un chist maricel care imi aparuse pe un ovar ,le-am luat cred ca vreo 2 ani cu o singura pauza de trei luni .In pauza respectiva cm pauza ,apoi dupa ce le-am oprit definitiv ,pauza de cm mai bine de 6 luni.Am umblat la o gramada de dr ,unul m-a pus sa-mi fac ce analize trebuia si mi-a iesit un fsh cat casa .In final mi s-a pus dg de insuficienta ovariana precoce sau menopauza prematura si daca nu iau tratament de substitutie cm ioc asociat cu celelalte manifestari de care spuneam .
In final am ajuns la dr T care m-a trimis la homeopat direct .
El spune sa am rabdare ,dar nu am cum sa am rabdare .Nu sunt absurda ,am fost la el pentru ca mai voiam o parere si pentru ca vreau un copil ,pentru ca Andrei baietelul pe care l-am adoptat sa nu fie singur,dar nu vreau sa fiu dusa cu zaharelul ,daca mi se spune ca e absolut imposibil ma impac cu ideea si poate dupa ce terminam cu problemele pe care le avem cu procesul de adoptie(ca ,de o belea nu vine niciodata singura si "trebuia " sa am probleme si cu asta) imi fac curaj sa adopt si o fetita .
dariana spune:
Mie mi-a spus dr. T ca a avut rezultate bune dr. Ivanuta, chiar bebe la cineva care a luat trat 3-4 luni si am intrebat-o si pe ea si mi-a zis ca a avut chiar mai multe fete care au ramas insarcinate.
Lumit, pai e bine daca zici ca s-a mai reglat putin, oricum s-a scurtat destul de mult, de la 3 luni la 47-43 de zile...pentru inceput zic eu ca suna promitator! Da-i inaine!
La mine vad ca a venit 2 zile mai multicel si rosu dar acum e iarasi foarte putin si maroniu....asta ma sperie foarte tare, nu stiu ce sa cred.
Costi spune:
Aseara ma plingeam de tratament si lipsa rezultate, azi mi-a venit ciclu- la 20 zile- Doamne de dereglari de la 62, 47 zile, acum la 20.
Ma intreb acum ce explicatie o gasi doc, Ivanuta.
Ultima speranta!
lumit spune:
Briantis, povestea ta seamana pe alocuri cu a mea.Si la mine problemele au inceput tot la 26 ani(desi nici pana atunci nu avusesem ciclu regulat).Am luat tot Mercilon si eu,tot timp de 2 ani.In momentul in care le-am intrerupt m-am confruntat cu amenoree.Spre norocul meu insa, dintre hormoni numai prolactina este in afara limitelor.
In privinta rabdarii te inteleg perfect.Nu stiu ce sa zic, daca nu ti-a inspirat deloc incredere doctora mai bine schimb-o.Stiu ca asta inseamna ca ai aruncat pe geam 1200000 dar poate gasesti un medic care sa stie sa-ti dea un raspuns.Sa dea D-zeu sa se rezolve cu bine problemele tale(cele de sanatate si cele legate de adoptie)!
Costi, la tine clar nu se poate vorbi de o reglare a ciclului in acest moment.Spune-ne si noua ce-ti va zice doctora.Ce remedii iei tu in acest moment?
dariana, eu sunt multumita de faptul ca am ciclu, fie el si la 40 si.. de zile.E drept ca as vrea sa fie la 28, e drept ca as vrea sa vina mai repede BB dar...pana una alta merg in continuare pe acest drum.Ca un fapt pozitiv, fetelor, pot sa spun ca luna asta am avut ciclu cu adevarat, nu doar cateva picaturi maronii ca lunile trecute.Tu cum mai stai, s-a oprit sangerarea?
Mirona spune:
Buna seara fetelor naturale si homeopate,
ce noutati mai aveti?
quote:
Originally posted by marrina
MiroChiar asa de tare esti suparata pe plantute?
Nu, draga mea. Nu plantutele m-au suparat ... poate ca nici macar nu le-am luat cum trebuie. Nu am vazut nici un remediu la problema mea asa ca am fost doar putin confuza si cand am ajuns la o rascruce de drumuri ... nu stiam incotro s-o apuc.
quote:
Originally posted by iepurila
Miro... eu chiar am nevoie de sfaturile si indrumarile tale.
Nu plec nicaieri. Am avut doar nevoie de o pauza mica. Oricand ai nevoie de un sfat ... si consideri ca te pot ajuta .... stii tu.

quote:
Originally posted by Mishulina
Mirosa inteleg ca ramai deocamdata pe tratamentul alopat? Ai luat deja decizia de a te retrage temporar sau inca mai "deliberezi"...?
Da Mishu. Am luat decizia de a merge mai departe pe stiintele exacte si de a nu ma mai amagi in zadar. Uneori este mai bine sa iei o palma mai zdravana de la soarta ... sa poti reveni cu picioarele pe pamant.
Asta apropos la ceea ce ziceau fetele ... cu asteptatul celor 2 ani. Nu cred ca-mi mai permit asteptarea. Confirm stergerea mea din listutza voastra. Merci.
Va pupa Miro
Miro
My ticker
marrina spune:
Salut fetele naturiste si/sau homeopate. Si chiar pe cele alopate.
Mai este cineva care urmeaza tratamentul Liviei ca n-am mai auzit nimic de la nimeni. Vreau vesti. Bune, in primul rand. De ce m-oi fi intristat dintr-o data? Cred ca rezultate de la tratament homeopat n-o sa pot astepta niciodata(2 ani?!).
Succes celor care pot avea incredere. Vor reusi.
Eu o dau inainte cu naturistele. Am inceput si cu irigatiile dar nu stiu in cata apa se dizolva lingura aia rasa de bicarbonat. Ma lamureste cineva?
Miro Mult suces
. Si sa auzim de bine. Nu ne lasi balta, nu? 

uoana spune:
Buna fetelor,
se pare ca multe suntem cele care suferim de amenoree. Tocmai am primit un rspuns de la dr. Teleianu, caruia i-am povestit intreaga mea aventura cu doctorii chiar si cu doctora Ivanuta, la care dr. Teleianu mi-a zis ca pentru a rezolva o problema de amenoree nu este sufiecient remediul dat de aceasta doctora.
Nu stiu ce sa fac, sa merg in continuare la dr. Ivanuta sau sa schimb iar medicul.
Voi ce parere aveti?
Va pupa Oana

diciu spune:
bine v-am regasit fetelor...intr-o noua saptamana care sper sa fie minunata pentru toate..