Naturiste si Homeopate (11)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

vai fetelor ... nu va pierdeti asa de repede speranta.
Am intrat doar sa va mai incurajez nitel (ca si voi ati facut la fel cand am avut eu nevoie).

E normal ca remediile homeopate sa nu-si faca efectul daca nu le luati cum trebuie.
Pasta de dinti cu menta trebuie inlaturata pe parioada tratamentului. Mie mi-a dat un speciala ... homeopata. Apoi ... remediile se iau pe stomacul gol(cele de dimineata), nu se bea cafea timp de 2 ore dupa ce ai luat un remediu .... ba mie chiar mi-a spus sa incerc sa nu beau cafea naturala in aceasta perioada ... mai de graba ... ness. Nu ai voie ciocolata (alba e permisa), nu ai voie cacao ... si cel mai interesant mi s-a parut faptul ca trebuia sa-mi notez fiecare traire, sentiment, vis, gand etc. mai neobisnuit din perioada tratamentului.
Dr. la care am fost ultima data mi-a spus ca homeopatia se bazeaza fffff mult pe interpretarea pacientului.
Eu din pacate ... inca nu am inceput acest tratamant, am cumparat tot ce trebuie ... dar ....
Sunt in continuare la acupunctura ... care imi face un enorm bine ... nu mai sunt stresata, sunt chiar prea relaxata ... cu sotul ma inteleg din ce in ce mai bine ... si nu-i mai reprosez anumite chestii ... faze de depresii, etc. Mai am de facut inca 3 sedinte ... dupa care fac o pauza ... si poate le reiau.

Totul e sa nu-ti pierzi speranta.

Miro
My ticker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

uoana Ce-i cu supararea asta? Ia de la mine. Fata scumpa, nu cred ca a vrut nimeni sa te supere. Si-au dat cu parerea fetele. Si tu?
Eu nu te pot sprijini cu pareri si sfaturi legate de homeopatie pentru ca io sunt "naturala" si am probleme cu plantutele dar daca tu crezi in doctorul si tratamentul tau o sa reusesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Salutare,
Am intrat sa va pup.
Uoana, nu fi suparata. De la ce te-ai luat?

Eu nu mai iau momentan naturistele. Sunt pe tratament hormonal. Dar cum il termin, cum.....hop iar pe maca.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia28 spune:

Buna fetele,
Am intrat sa va salut
Uoana, nu te supara, fetele sunt foarte dragute si iti raspund fiecare cum pot. Uite un pupic

Marrina, eu am facut spalaturi cu o lingurita de bicarbonat la 1 l apa.

Mirona, eu iau Mastodynon care este tot preparat homeopat, deci trebuie sa respect aceleasi reguli? Adica dupa ce il beau dimineata sa astept 2 ore sa pot sa-mi beau cafeaua? Pai daca nu-mi beau cafeaua nu pot sa plec pe strada, adorm pana la serviciu...ca sa nu mai vorbim de durerea de cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

uoana, mie imi pare tare rau ca vrei sa te retragi.Spune-mi cu ce sa te ajut si o fac cu draga inima.Eu una nu m-am gandit ca vrei sa ma faci sa-mi schimb medicul, nici pe departe.Ne dam si noi aici cu parerea, ne impartasim impresii legate de un domeniu care e destul de putin cunoscut.In privinta doctorilor, fiecare e liber sa aleaga, nu cred ca are cineva intentia sa faca reclama/antireclama vreunui medic.Am trecut si eu prin momente in care injuram homeopatia cu doctor cu tot, mai ales in saptamana in care mi-a fost foarte rau datorita concetratiei prea mari a remediului.Asta e, suntem niste cobai...In aceasta perioada eu sunt multumita ca mi-a venit "ca in tinerete", adica mult si rosu, de aceea am hotarat sa mai merg pe acest drum cam nebatatorit, atata tot.
si inca o data iti spun ca-mi pare rau daca te-ai simtit izolata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dariana spune:

Uoana, departe de mine gandul sa te supar in vreun fel, nu inteleg de unde ai dedus tu de fapt ca noi ne-am suparat pe tine; ne-am spus fiecare parerea despre a ramane sau nu la dr. Iv., asta nu inseamna ca cine nu face ca noi e renegat, ba chiar e bine sa mai fim si de pareri diferite ca sa mai aflam si cum e in alta parte, si chiar te rog daca pleci la altcineva sa ne spui si noua cum este...cine stie, poate venim si noi

Te pup si sper sa nu dispari din listuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salomea spune:

Dariana, intr-adevar, am procedat intocmai ca si Lumit. Sora mea sta in Bucuresti, se intalneste cu homeopata, ia remediile, ii plateste si mi le trimite.
Deocamdata am incheiat 4 luni de tratament (cu pauze de 2-3 saptamani intre ele) si nu pot spune ca avem cine stie ce reactii (nici eu nici sotul), dar nu ma astept la absolut nimic pana nu facem 6 luni de tratament.
Cum ziceam, va tin la curent cum am ceva vesti.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Da spalaturile vaginale se fac dintr-un litru de apa cu o lingura rasa de bicarbonat!

Doar preparatele homeopate tip "bilute" se adm.cum a scris Mirona!

ps:despre trat.cu prod.homeopate:

In ce consta tratamentul?

Remediul homeopatic se prezinta sub forma de granule, tablete sau, mai rar, pulbere care se dizolva pe limba. Uneori se administreaza in apa si se ia conform indicatiilor. Frecventa de administrare este stabilita de medic si trebuie respectata intocmai. Daca sunt necesare mai multe prize, remediul trebuie pastrat la adapost de lumina si mirosuri puternice.

Inainte si dupa remediu este recomandat sa nu beti, sa nu mancati, sa nu fumati si sa nu va spalati pe dinti macar 20 de minute. Pe toata perioada tratamentului (si chiar dupa aceea) este bine sa evitati cafeaua si produsele ce contin menta, eucalipt, camfor, acestea putand sa interfereze cu actiunea remediului.

Daca folositi alte medicamente sau suplimente nutritionale trebuie sa informati medicul care va va sfatui cum sa procedati in continuare. Trebuie sa aveti in vedere ca unele medicamente cum sunt antibioticele, preparate pe baza de cortizon, hormonii etc. pot sa antidoteze actiunea remediului.

Ce se intampla in timpul tratamentului?

In saptamanile care urmeaza este probabil sa sesizati anumite schimbari: energie mai buna, somn linistit, optimism, ameliorarea problemelor fizice. Uneori simptomele dumneavoastra se pot agrava pentru scurt timp dupa ce luati remediul. Alteori organismul apeleaza la o metoda de "curatire" manifestata printr-o secretie (nazala, vaginala etc.), diaree, transpiratie, eruptie cutanala etc. Alteori reapar simptome pe care le-ati mai avut inainte. Toate acestea arata ca remediul actioneaza. Nu trebuie sa combateti o astfel de reactie folosind alte medicamente. Sfatuiti-va cu medicul dumneavoastra.

Situatiile acute aparute pe parcursul tratamentului, aparent fara legatura cu afectiunea de baza, trebuie semnalate medicului. Este bine sa nu luati medicamente fara sa va consultati cu homeopatul dumneavoastra.

Dieta si stilul de viata in timpul tratamentului
Daca este cazul, medicul homeopat va poate recomanda o anumita dieta in functie de afectiunea dumneavoastra. Uneori alimentatia incorecta sau stilul general de viata se pot concretiza in factori mentinatori ai problemelor cu care va confruntati. Constientizarea si eliminarea lor face ca tratamentul sa fie mult mai eficient. Ca regula generala, este bine pentru sanatatea dumneavoastra sa consumati alimente fara aditivi, coloranti sau conservanti si periodic sa urmati o cura de cruditati si sucuri naturale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Multumesc Livia si alexia28 Ii balacesc eu acum in bicarbonat de nu se vad.

Livia, daca mai treci pe aici nu ne spui si cum ti-ai dat seama ca suprarenalele sunt baiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumit spune:

Multumim pentru precizari, Livia!Sa speram ca nu pierdem vremea cu homeopatia asta!Eu am simtit pe propria-mi piele cate ceva din ceea ce scrii tu ca se intampla in timpul tratamentului dar pana la BB cred ca mai am de asteptat.Tu cunosti cazuri rezolvate prin homeopatie?

Mergi la inceput