Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52
Raspunsuri - Pagina 7
diciu spune:
ingeras26a...abia cand am programare la medic...pe 7 octombrie...pana atunci nu stiu...o sa incerc sa iau legatura cu o prietena care e doctorita...sa le interpreteze....mercicel 
insa astea de sange nu-s asa importante...si asistenta mi-a zis ca-s bune...
am insa o stare proasta azi..de descurajare...si nu stiu de ce...![]()
da-mi revin eu!!
va pup pe toate....si va doresc sa va realizati visele...sa fiti puternice...
ingeras26a spune:
Oana, dar la mine situatia este diferita, pt ca eu cred mai degraba ca este negativ, nu pozitiv...desi nu-s pesimista de fel...Mi-l mai fac can tre'sa-mi vina (daca apuc:))) si om vedea atunci. Oricum, eu nu am spus la nimeni ca l-am facut...
Pupicei multi, Ingeras
Catrinel_17 spune:
Ingerash, cind ar trebui sa-ti vina rushii? Eu sunt convinsa ca l-ai facut prea devreme, si eu am stricat 2 teste degeaba ca le-am facut prea devreme - eram asa de deprimata! Fii calma, eu zic ca sunt sperante!!
Si mi-a iesit linia de control neclara si aia de gravidutze foarte clara, era tare ciudat. Pe bune, ai un pic de rabdare inca vreo doua zile. Spune.mi cind ar trebui sa-ti vina.
Iti tin pumnii tare tare tare tare!!!
C+
"After all, tomorrow is another day!!"
Mishulina spune:
Buna dimineata tuturor!
Va multumesc pentru aprecieri,sunteti niste dragute,pozele sunt frumoase la fel ca si amintirile din acea zi ,singurele mele regrete sunt ca a durat excursia doar o zi si ca m-au chinuit rushii...In rest...un vis!
Andicutz,ma bucur ca v-ati simtit bine in Rai...
.Nici nu sti cat am ajuns sa apreciez o "evadare" din oras...
Cristinica un
pentru fata rosie ca racul fiert ca sa-i treaca! ![]()
Princessica sa-ti traiasca sotzul sarbatorit (scuze ptr. intarziere)
Danangie
imi pare bine ca ai primit programelul,scuze ca nu am fost pe faza. Sper sa te descurci cu el...Cu efortul nu ai cum sa o "lasi mai moale" ca asta e scarbiciul,din pacate...
Danutza
daca nu ieseam din orasul asta cenusiu si prafuit chiar ca o luam razna...
Mihaela crede-ma ca as urca oricand o stanca reala decat "muntele" pe care il sui in fiecare luna cu bolovanul in brate,ca Sisif si in zadar...Asta a fost de 1000 de ori mai usor iar faptul ca nu m-a durut nimic e semn ca nu am "muncit" burta asta un an degeaba...Si in plus aerul ala e atat de curat...ca nu m-as lipsi de el o data la doi ani cum mergem noi...
Ingerasa nu fi necajita,mamica,e cam devreme sa
,eu as repeta testul peste 2 zile!
Ina
ingeras26a spune:
Catrinel, ar trebui sa-mi vina sambata, pe 20. Deci mai sunt 4 zile...
Nu sunt daramata, ca m-am obisnuit sa fie negativ...ieri am avut putin o cadere si azi dim, dar acum sunt mai ok, daca pot spune asa.
Tie ti-a iesit asa cand, in ce zi? la mine este z11DPO si a iesit altfel decat la tine: linia de control ff puternica, iar cealalta, cred ca am avut eu halucinatii, ca m-am cam "chiorat"(::)) sa o vad...
Pupicei, Ingeras
diciu spune:
ingeras26a...si eu mi-am facut o gramada de teste de sarcina....
de doua ori mi s-a intamplat sa apara si a doua liniunta...slaba....odata vizibila...si a alta data se vedea cu lupa....insa n-a fost nimic....si mi-am pierdut increderea in aceste teste.....tresari de bucurie...si apoi
insa...daca il faci la 2 saptamani dupa ce trebuie sa-ti vina ciclul...si esti gravida...iese clar cu doua liniute...multe fete mi-au zis...
probabil nu-s asa sensibile...
andicu spune:
Mishule, ieri m-am simtit bine,azi caut butoiul ala in disperare.
Cred ca din lipsa de ocupatie m-a lovit melancolia!
Chestia e ca sunt inconjurata de
!cu vara-mea m-am obisnuit,dar verisoara sotului meu a nascut ieri, matusa lui (ca fratele lui socra-miu e de-o varsta cu mine)face drumuri la spital de 2 zile...si peste tot numar burtici. Mai grav e ca pana acum imi ascundeam in fundul sufletului ce simteam,dar de vreo 2 zile mi se umplu ochii de lacrimi fara sa ma pot controla!fac eforturi sa nu ma vada nimeni si mai ales al meu sot,care saracul o sa se convinga ca si-a luat o nevasta labila psihic, la cate plansete am tras in ultimele luni!
Si ieri, in familia sotului meu (in care nu se stie ce probleme am ca n-am vrut sa se afle), ma intreaba bunica-sa cand vine barza si pe la noi; si soacra-mea instinctiv s-a foit in scaun si a schimbat repede subiectul,ca a vazut ca ma schimbasem la fata!
..la noi in familie chestia cu barza a devenit un subiect tabu;nu mai pomeneste nimeni nimic ca sa nu ne tulbure,dar asta e, nu stie toata lumea!
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Catrinel_17 spune:
Mishu, acuma am vazut si io pozele – trazneeet! Ce dor mi-e de munte! Da lasa ca plecam si noi… o saptamina. Dar noi ca mosii, fara trasee sportive ca voi ![]()
Ingerash, crede-ma, e prea devreme. Mie mi-a iesit negativ cu 3 zile inainte sa-mi vina, eram absolut convinsa ca or sa vina. Si eu, fix ca tine, eram asa de obisnuita sa vad toate testele negative, ca nu mai aveam nici o tresarire cind vedeam numai o liniutza.
Si daca ai vazut-o pe a doua, fie ea si palida, tot e o chestie! Rabdare inca 3 (chiar 4!) zile. Dupa primul test pozitiv, mi-am mai facut inca doua, numai ca sa vad doua liniutze IN SFIRSIT!!! …mama lor….![]()
va pup cu drag pe toate
C+
"After all, tomorrow is another day!!"
marrina spune:
andicule Ti-am vazut pozele. Pai asa o fata frumoasa si cu un sot pe masura sa fie necajita de burtici. Bucura-te de bucuria lor ca om avea-o curand si pe a noastra. Eu cred.
Iar bunicii nu prea inteleg lucrurile astea. Mie imi tot spune bunica ca o sa moara si n-o sa-si vada stranepotul. Ce-o fi in capul ei... ca doar stie ca vreau
. Ultima oara am repezit-o sa ma mai lase dar mi-am dat seama ca mai mult rau imi fac singura. N-am decat sa ma incurajez cu voi: partenerele mele de crescut burtici.
M Oana spune:
Catrinel si eu mi-am propus ca atunci cand voi avea bebic la purtator sa ma razbun pe un bax de teste de sarcina, ca prea multa frustrare am strans in mine apropo de cartoanele astea afurisite. Dar pana atunci duc alte lupte, pe alte fronturi, ca pe frontul asta stau prooost de tot. Zilele astea sunt la capitolul fabricat sperante, dar la ce raceala am pe cap... si la cum imi tusesc stomacul de 3 zile... cre' ca s-au speriat foliculii mei si ma refuza si luna asta la capitolul bebic.
Andicu eu pt ca n-am copii de-o vesnicie, mi-am propus maretul act de a nasii 2 fetite ca prea plangeam pe strada la simpla lor aparitie. M-am gandit ca macar mama spirituala sa fiu, daca altfel nu merit. Dar dupa ce ca tremura carnea pe mine cand vedeam ingerasii astia de om, am avut suuuper ghinionul sa dau peste niste mamicute care mi-au facut listute cu ce trebuie sa fac la scoaterea copilului din spital, inainte de biserica, in timpul si dupa slujba.... Mi s-a interzis sa imbrac in ambele situatii fetitele in rochite, ca ingheata in biserica.... eu n-am de unde sa stiu, ca doar nu eu le-am nascut... Sa nu cumpar ulei pt bebici, ca ele n-au de gand sa foloseasca asa ceva; nici suzete; trusoul sa cuprinda anumite piese, cu nasturi pe spate si nu pe fata.... Lumanarea sa nu aiba flori pe o parte, ca e ca la mort.... Iar celelalte nase din biserica, in nr de 4, aveau lumanari cu flori pe o parte...
Acum de cate ori vad ingerasi pe strada, ciulesc urechile la cum vorbesc si cum se poarta mamicutele lor cu ei si visez la momentul meu de fericire si la cum imi voi aprecia eu DARUL. Si deja ma apuca fericirea!