Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52
Raspunsuri - Pagina 8
Mishulina spune:
Fetelor,Miro va saluta prin intermediul meu si va multumeste pentru mesaje si cuvintele deosebit de calduroase pe care i le-ati adresat! V-a citit aseara tarziu si va roaga sa o intelegeti ca a venit franta de la scarbici unde nu mai are acces nelimitat la net si acasa ajunge pe seara,franta de oboseala! Inca se mai lupta cu depresia si,in plus au un deces in familie (mama cumnatului ei) asa ca azi nu va putea vorbi cu noi ca e plecata din oras la inmormantare (asta-i mai lipsea ei acum)!
Miro,am transmis fetelor ca te gandesti la noi si sper sa putem vorbi cand te intorci! 
Ina
andicu spune:
Ai dreptate,Oana, macar sa fiu mama spiritula si tot e mai bine; abia astept sa botez copilul verisoarei mele care se va naste prin noiembrie!
Eu va multumesc oricum de sustinere,o sa-mi treaca pana maine,sigur, dar asta e, nu sunt asa tare pe cat imi impun eu sa fiu! 
Miro,imi pare rau ca ai asemenea evenimente triste! salutari si pupici de la mine !
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
lumit spune:
andicu, nu se poate ca si tu sa dai tarcoale butoiului!!!E drept ca si mie mi-a scapat o lacrima cand am aflat ca verisoara mea e insarcinata, dar am gasit alte lucruri la care sa ma gandesc/pe care sa le fac.
Miro, te asteptam sa te intorci atunci cand te simti in stare.Numai sa fie cat mai repede...
Oana, tare ma bate gandul sa nasesc si eu!Nu stiu insa pe nimeni care ar avea nevoie de nasa la bebe.
ingerash, cred ca ai facut testul cam devreme.Repeta-l in ziua in care trebuia sa-ti vina.Sambata m-am antrenat si eu cu un alt test, negativ, ca doar d-astea am gasit...Eu sunt in ziua 40 a ciclului, nici rusi si nici bebe; sunt intr-un punct mort.La mine cea de-a doua liniuta nici macar nu se ghicea, 100% negativ.La tine se zareste ceva, poate totusi va fi cu noroc.
ingeras26a spune:
Miro, condoleante si...ne gandim la tine!
Lumit, prefer sa nu-mi fac ganduri, pt ca nu a iesit pozitiv...daca ar fi fost asa, ce bine era:)) merg cu Doamne'ajuta tot inainte!
Pupicei tuturor fetitelor dragi!
princess spune:
Fetelor iubitelor, va pupic dulce pe toate si va multumesc din suflet pt. urarile voastre adresate sotziorului meu(si el va multumeste si va pupa!)... Eu sunt in ziua 16, iar FF imi arata ca nu am ovulat, asa ca sanse de bebici 0.1%!
Andicutz, nici nu vreau sa aud ca te apropii de butoias; fugi cat poti de departe de el! Este foarte dureros pt. noi toate sa vedem gravidutze si bebici peste tot (noi locuim intr-un cartier nou, cu foarte multi copii mici, unde la tot pasul vezi un bebe,iar in blocul in care stam doar noi si inca o familie nu avem copii, in rest la fiecare palier sunt doi-trei copii mici -pe palierul nostru sunt unul de 8 luni , unul de 5 luni si unul de 3 ani-
)!Cateodata parca nici nu imi vine sa mai ies din casa!Nu mai punem la socoteala si intrebarile si curiozitatile suplimentare ale vecinilor, cunoscutilor sau prietenilor! Asta ne este crucea noastra; noi trebuie sa luptam pt. a avea parte de acest dar minunat de la Dumnezeu! Trebuie sa fim demne, asa ca fruntea sus si zambetul pe buze, ca sa fii o viitoare mamica vesela si optimista si bucura-te de postura de nasica!
Miro, iubita, este valabil si pt. tine ce am scris mai sus!Hai sa nu lasam sa ne doboare de tot prolemele astea ale noastre! ...Condoleantept. pierderea suferita !
Danangie, La multi ani nepoticii tale! Sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea!Tinem pumnii sa iasa cu ochisori!
Utocatalina, am vazut pozele: esti o gravidutza perfecta si un model pt. noi toate!Sa va dea Dumnezeu numai bine in viata!
Danutza,asa este: toate cred ca suntem dependente de forum! Cine ar putea sa ne inteleaga mai bine problemele daca nu noi intre noi?
Lumit, casa de piatra surioarei tale si sa aiba parte repede de bebici, nu ca noi!
Mishulina, si tie ti-am vazut pozele! Esti o dragutza si o "viteaza"! Ma bucur mult ca v-ati simtit bine!
Oana draga, tu conform "traditiei" pui cuvinte dulci pe sufletul omului! Iti multumesc si sper sa ti se indeplineasca visul cat mai repede!... Eu promit ca fac zece teste de sarcina si o sa le pun in rama!
Ingerash, eu cred ca e de bine, totusi mai ai sanse!
Catty, ai grija de tine!
Marrina, iart-o pe bunicuta ta, este batrana si poate nu isi da seama ce vorbeste!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png
andicu spune:
Princess,
!
Deja ma simt mai bine,cu ajutorul vostru,normal!
Va pup, plec acasa. Diseara ma intalnesc cu 2 foste colege de liceu (amandoua au copii mici) pe care nu le-am mai vazut pe una de vreo 5 ani, pe cealalta de vreo 10,adica de cand am terminat liceul !![]()
Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
Mishulina spune:
Andicutz,nu mai fi necajita pui ca si eu am patit asa ieri si aproape in fiecare zi...De la noi pana in piatza sunt doua statii de masina dar ca sa ajung mai repede o scurtez printr-un parc care vesnic e plin de bebelushi,majoritatea pana intr-un an...Ieri-ca niciodata- era ticsit de gagalici,unii asa de mici ca precis erau leutzi (m-am uitat lung la ei,daca aveau 2-3 saptamani!!!). Ii tineau tatii ca pe papusi...Asa mi s-a pus un nod in gat si abia m-am abtinut sa nu 
Catrinel om fi facut noi trasee dar avem o febra de oraseni sedentari si grasi...Data viitoare am zis ca facem excursie la munte in pantofi,la plimbare! Vacanta placuta daca meregti la munte si ai grija de puiut!
Ina
catty spune:
Buna frumoaselor,
Ce Doamne iarta-ma are butoiul ala de va atrage asa?
O fi poleit cu aur de va duceti glont la el.
Miro, fruntea sus iubita, nu dispera. Toate suntem in aceeasi oala, dar nu cedam. Condoleante pt pierderea suferita. 
Andicu, acelasi lucru si pt tine.
Fugi repede din butoi ca il dinamitez de nu se vede. Stiu cum este sa devina tabu sa se vorbeasca de bebe in fata ta.
Aseara ceva m-a frapat. Mama mea, care nici nu vroia sa auda ca vreau sa fac copii pt ca spunea ca sunt prea tanara (dar a uitat ca la 21 de ani ma avea pe mine), se muta si mi-a spus ca trebuie sa ii dau surorii mele patul din dormitorul copilului ca pleca la Bucuresti luna viitoare. Eu am intrebat-o ce o sa pun in locul lui, si mi-a spus" iti ia mama un pat frumos de dormitor, cu raftulete deasupra patului ca sa poti sa pui acolo pampersii si hainutele si tot ce trebuie sa ai la indemana pt copil". M-a socat cand am auzit-o. Parca nu era mama mea, cred ca au clonat-o ieri pe zi si eu nu mi-am dat seama.![]()
M Oana, este intra-devar cumplita durerea de spate. Era sa cad pe strada acum vreo 2 ore. M-am dus la 15 metri de birou sa imi iau ceva de mancare si la un moment dat nu m-am mai tinut pe picioare. Noroc ca era un gard in apropiere ca altfel faceam cunostinta cu asfaltul. Si sa iti mai spun ceva, cunosc o fata care nu putea avea copii. A facut multe tratamente si la un moment dat a spus ca nu mai vrea sa incerce. Dupa ce a botezat copilul unei prietene a ramas insarcinata. Cred ca este f bine sa ai un bebe pe care sa il nasesti. Eu am un finut pe care l-am botezat cand aveam 18 ani ca bunica lui a vrut sa il tina in brate "o fata mare" ca cica asa e bine. Daca am ocazia o sa mai botez unul ca poate se prinde si la mine.
Marrina, te rog frumos sa o ierti pe bunica ta. Cei in varsta uneori nu isi dau seama despre ce vorbesc. Uneori le este tare greu sa constientizeze ce spun. Zic asta din experienta ca si bunica mea face uneori niste gafe de iti vine sa mori.
Ingeras26a iti multumesc ca te-ai rugat pt noi.
Nici eu nu sunt prea bisericoasa, dar ma rog aproape in fiecare zi. Am vrut sa merg ieri la biserica, dar cu rusii astia pe cap nu se putea. Poate o sa ajung saptamana asta duminica pt ca pana atunci o sa imi treaca. Si stai linistita, eu cred ca totusi luna asta va fi cu ochisori. Dar repeta testul peste vreo cateva zile. Este prea devreme sa iti dai seama acum.
Gravidutele, ce mai faceti fetelor? Sunteti bine? Cat de grasute si dragute ati devenit? Stiti, radeam cu sotul meu si ii spuneam ca atunci cand o sa vina bebe o sa ma fac cat Casa Poporului si el mi-a replicat " o sa fii grasa si frumoasa, si pana la urma nu stii ca perioada in care o femeie este cea mai frumoasa si cea mai linistita este cea de graviditate?". Daca stau sa ma gandesc bine cred ca are dreptate.
Fetelor, acum trebuie sa ies, dar va implor, STATI DEPARTE DE BUTOI. Este tare greu, dar trebuie sa invatam sa ne controlam si sa nu ne lasam prada disperarii ca ne facem rau singure. Trebuie sa fim cu mintea limpede ca sa ne gandim bine ce avem de facut pt ca sa ni se intample si noua minunea curand.
Va pupacesc si vorbim mai tarziu.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
Catrinel_17 spune:
Mishu – da, da, zici numai asa!!!! Las ca stiu io ca de fapt sunteti numai calare pe diverse creste de munti.
Mergem noi la munte, dar o sa ne plimbam ca pensionarii. Sper sa pot sa dorm macar acolo, ca aici mai deloc! Tot timpul ba ma trezesc pe la 6 dimineata, sau pe la 3 noaptea sa fac pp (io!! Mie nu mi se intimpla asa ceva never!!)
Princess, scuze, nu am citit, la multi ani sotului tau si multa multa fericire!!!!!!!
Catty, am bagat de seama ca lumea e mai activa la aspirante decut la gravidutze… Gasca de la endometru e super-productiva!
Azi ma duc la aquaerobic, ca am primit OK de la medic. (oare am mai scris asta? Ca bag sama ca-s cam senila in ultimul timp…) 
pupici multi la fete
C+ bb mik