Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52
Raspunsuri - Pagina 6
M Oana spune:
Doamne, atatia oameni au venit sa se spovedeasca in fata mea si sa-mi puna pe tava viata lor si a rudelor lor, pt a-i invata cum sa-si faca rau unii altora, incat iti repet, Lumit, ajunsesem sa cred ca dragostea de sange o mai gasesti numai in cartile de demult sau numai in idealuri.
In noaptea asta voi avea la ce sa ma gandesc inainte de culcare, pt a-mi asigura un somn senin!
Nadya, ce hartie, iubita mea, ca ideea asta poti sa ma torturezi o viata si n-am cum s-o uit, ca prea e plina de adevar, d-ala simplu, asa cum sunt lucrurile superbe pe lumea asta! Uneori dau drumul la TV pret de 5 minute si nimeresc la un dialog incredibil, care parca-mi raspunde problemelor care ma framanta in acel moment. La fel patesc si cu cartile pe care le deschid la intamplare, la niste pasaje de un adevar....
ingeras26a spune:
Oana, sa stii ca mai exista... si eu am o sora cu aproape 2 ani mai micuta decat mine, iar relatia dintre noi este si asa a fost intotdeauna...MINUNATA!!! ne iubim mai mult decat orice pe lumea asta si chiar daca nu mai locuim impreuna pt ca stam fiecare cu baiatul ei. vb la tel in fiecare zi si ne vedem de 2 ori pe sapt min, in fiec sapt...e tare frumos si cred ca aceasta este cauza pt care o sa ma zbat oricat sa am 2 copii!
Mi-am facut ieri si azi dim un DiaSpot casetuta si au iesit negative...nici macar dupa Clostilbegyt, Flamexin, Pregnyl, Duphaston, folicul de 28mm, endo de 13mm, mers la biserica etc etc nu a iesit pozitiv...

Daca stai sa te uiti cu lupa la ele se vede si cea de-a doua liniuta, dar...mult prea slaba si stearsa...eu bineinteles ca sper ca este prea devreme...azi z11DPO si z12 dupa Pregnyl...
astept uratzii, dar nu mai fac nici un fel de stimulare, renunt si la luatul temp si la tot...
sunt amarat :((
Va pupacesc pe toate mult, mult!
catty spune:
Buna dimineata dragelor,
Ce mai faceti?
Multumesc din suflet pt urari. Ma simt fffffffffffff rau. Am racit la mare, mi s-a umflat maseaua, si ma doare coloana de mor. Am 2 vertebre deplasate si imi apasa pe nerv, iar de azi noapte nu mai pot merge. Aseara am mers in patru labe ca aia micii prin casa, asa de tare ma durea.
Sper ca luna asta sa fie bine si luna viitoare sa nu ne mai vina rusii la nici una si sa ploua cu bebei.
Ingeras26a ai vorbit mama cu Doamne Doamne si pt noi?
Ma bucur sa vad ca starea de spirit este buna. Trebuie sa o tinem tot asa ca sa putem lua deciziile corecte.
Vorbim mai tarziu ca acum am ceva treaba de facut.
Va pupicesc si sa fiti cuminti. 
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
ingeras26a spune:
Scumpa, imi pare rau ca te doare...te putem ajuta cumva, cu ceva??!!
Eu am o intrebare: la testele neg, liniuta de ++ (nu cea de control) se vede vreun pic?? sau nu se vede nici cu lupa??
Va pupicesc mult,
Ingeras
catty spune:
Ingeras26a stai calma puiule. Daca zici ca se vede chiar si cu lupa a doua liniuta mai ai o speranta. Ai fost la un doctor cu testul de sarcina? Doctorul la care am fost eu mi-a cerut sa il vada. Cred ca este insa prea devreme. Mai stai pana sambata sau duminica si apoi mai incearca.
Nu dispera, te rog frumos. Stiu ca este greu, dar vei vedea ca va fi bine.
Te rog sa stai departe de butoi si sa speri si sa ai credinta in Dumnezeu. 

ca sa treaca durerea si sa te ajute sa mergi mai departe.
Pupa mama fetle frumoase si nu va pierdeti speranta.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".
catalina
andicu spune:
Buna dimineata fete cucuiete!
Mai , Ingerash,pai tu zici ca se vede fooooarte vag,dar se vede o a2a liniuta???!!! Pai,mai fata,asta e semn foarte bun!!si cum ziua 11 DPO mi se pare cam devreme,ia mai stai tu vreo 2 zile si mai baga unul,ca simt eu ca iese cu
la capitolul asta!
Catty,nu te-ai dus la doctor?ca nu e de gluma cu durerile astea de spate,stiu de la mama cat de rau te poti simti..multa sanatate scumpa,si ai grija de tine!stai in pat si trateaza-te!
M oana,ma bucur ca ai revenit cu modul tau frumos de a povesti...se vede ca lucrezi cu vorbele!
Sa stiti ca eu am un fratior, nu o surioara,mai mic cu 7 ani 1/2 decat mine,si dupa ce-am trecut de faza critica de pe la 7-8 ani cand ne impacam cu palme sau pumni, acum suntem ca gemenii
;suntem nedespartiti,la mine vine din prima cu cate-un of, in week-end iesim toti 4 (eu cu sotul,el cu prietena),in vacante plecam impreuna,si unde mai pui,e prietenul cel mai bun al sotului meu! asa ca atunci cand aud si vad ce ziceai tu Oana,despre frati ajunsi pe la tribunale, parca ma doare sufletul si ma-ntreb cum pot avea fratii atata ura intre ei,ca-s doar din acelasi sange!
Salutari la toate surorile mele de "suferinta" ![]()

Vine si randul meu..
http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan
diciu spune:
mi-am luat o parte din analize...mai precis alea de sange...ma chinui acuma sa le interpretez pentru ca nu mi-au dat pe rezultat si valorile normale la toate...si m-a enervat si asistenta...a zis...."sunt bune! dar asta nu inseamna ca nu aveti alte afectiuni"...parca isi dorea sa am...
in fine...continuam...mai am un pomelnic de analize inca de facut...si mi-e frica de papanicolau...intotdeauna mi-a fost frica de analiza asta...
pupici...
ingeras26a spune:
Fetelor, ieri am fost la Biserica, pt ca am simtit nevoia...eu nu prea ma duc, decat de Pasti, Craciun, nunti si botezuri...dar ieri chiar simteam...si m-am rugat pt toate.
Pe soacra mea o cheama Maria si i-am luat o icoana cu Fecioara Maria de la Mitropolie...este tare frumos acolo...si linistitor! Am aprins si cateva lumanari si m-am rugat...
Diciu, nu te poti duce undeva unde sa iti interpreteze analizele?
Pupicei, Ingeras
M Oana spune:
Ingeras, eu o singura data in viata mea am vazut un test de sarcina cu 2 liniute, e adevarat, cam sub lupa. Am anuntat toata familia, am dat si-un chef si dupa 3 zile de intarziere (eu sunt cam ceas) m-am dus la doftora mea prietena, cea care la 40 de ani e insarcinata si mi-a aruncat testul fix in cos. Cica l-am facut prea devreme dupa 14 zile. Am iesit pe usa ei verde-mov de suparare, dar seara m-am trezit cu monstrii pe cap. Cel mai rau a fost sa anunt familia si prietenii ca toata distractia s-a terminat. De atunci am jurat sa nu mai fac nici un test de sarcina, ca tare dureroasa e caderea de pe Everest! Sunt niste emotii cumplite, iar atunci cand nu ies liniutele paralele e atata depresie...., incat prefer sa stau departe de experientele astea. M-am certat cu creierasul meu vreo 6 luni si pana la urma l-am convins sa se gandeasca la altceva, ca atunci cand va fi cu adevarat am sa-l anunt si pe el!!!
Catty, vara trecuta tot in 4 labe mergeam prin casa de credeam ca deja tre' sa ies la pensie la 29 de ani. Gandul ca-mi voi trai viata cu acele dureri cumplite ma facea sa ma urc pe pereti, lucru la care contribuia si durerea aia... Dar brusc, habar nu am sub ce tratament (am incercat si gimnastica de recuperare la Victor Babes) m-am trezit ca noua. Si vad ca nu s-a mai intors de atunci, dar am si evitat curentul, aerul conditionat....
Andicu, Doamne ajuta, inca o familie fericita!!! Voi povesti familiilor nefericite, cazurile voastre in incercarile mele de a-i convinge pe oameni sa nu aleaga tribunalul, ci dragostea si buna credinta.
Diciu, cum au iesit analizele? Poate le putem descifra impreuna, ca stiu cum e sa te trezesti cu niste hieroglife in fata!