Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52
Raspunsuri - Pagina 5
danutza_c spune:
Fetelor,revin ca am ceva timp. Eu nu stiu ce m-as face fara forum, am devenit toal dependenta de el. Cum ajung la servici ma arunc pe calculator sa vad ce s-a mai intimplat.
Danangie, sigur au gresit! Endometrita nu are manifestarile pe care le descriu ei acolo, e cu totul altceva.
Utocatalina, ti-am vazut si eu pozele. Ca tare bine arati! Esti o mamica foarte sexy! Si mi s-a facut un dor de Vama, eu numai acolo mergeam la mare, stateam la gazda in 2 Mai si plaja la Vama...Eh, ce vremuri! Iti doresc sa te simti bine, sa fii sanatoasa si sa ai o sarcina usoara.
Mishu, bravo! Ma bucur ca te-ai mai relaxat si tu putin la munte. Mai trebuie si o pauza ca altfel o luam razna cu atitea probleme!
Princess, sa-ti traiasca sotziorul! Si asa sa fie cum spui: un bebe cadou si un tatic fericit! Ca de mamica nu mai spun ![]()
Catty, la multi ani si de la mine!
Iepurila, Catrinel, Cristinica,Miro, Andicu,Laura, Mihaela,Motzunica,Mihaipopescu,Nadya,Catalina,Martha,M Oana,Carmencita,Lumit, Amely si la toate fetele de mai sus

dulci!
NADYA spune:
Buna fetelor, am intrat doar sa va sun sa aveti o saptamina buna, cu citi mai multi
, si cu cit mai multe rezultate pozitive
si cit mai multe
-dute. Pentru cine este in vacanta, sa aveti zile senine si RELAXATIVA cit de mult se poate.
Eu inca astept sa vina rusii 
la toate fetele

.......

.......
nadya 
One day I was looking for GOD. I looked in the church, but HE wasn't there. I looked in the sinagouge, but HE wasn't there. I looked in the mosche, but HE wasn't there. I looked in my heart and there HE was.
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/d44db/ttc.png
diciu spune:
salutare cucuietelor...maine imi scot analizele de sange si apoi progresiv le fac pe celelalte....incepand cu cele visurologice...si spermograma iar...cam lunga perioada asta a analizelor....ufff...
bine ati venit din concediu celor care ati fost...apropos...utocatalina si eu am fost la vama veche...super...singura problema ca nu eram in perioada fertila...si sotul meu era intr-o forma...

lumit spune:
La multi ani,Catty!Sa fii cat mai repede mamica!
Princess, sa-ti traiasca sotul si sa aveti parte numai de bucurii!
La multi ani fericiti si surioarei mele care peste doua luni se marita!!
Nu-mi vine sa cred, pentru mine este tot "cea mica".Sambata m-a sunat sa-mi spuna ca si-a luat rochia de mireasa si am simtit o mare emotie.Mi-ar fi placut sa fiu cu ea, s-o vad imbracata...
mihaipopescu spune:
Desi este cam tarziu...eu nu pot sa va citesc si sa va scriu decat dupa ora 20..."La Multi Ani!" tuturor celor care poarta sfantul nume de MARIAsi tuturor apropiatilor vostri care-si serbeaza numele si sa ne aduca Fecioara Maria la toate ceea ce ne dorim mai mult si mai mult...

iar gravidutelor noastre sarcini usoare si bb.-i sanatosi...
Utocatalina, frumoasa mamicuta...frumoasa burticuta deci... frumoasa Biancuta...o sa fie o plimbareata... mai intai Franta...apoi mare...pe urma munte...
Andicu ,
ura in sfarsit libera, ce usurare...
deci unda verde la semafor...
Mishulina bubulina,frumoase poze,acum inteleg de unde ai avut atata curaj pt.atatea interventii....da’ curajoasa mai esti de te vad asa catarata pui...si unde mai pui ca ai avut si "bagaj" de carat...
Pupici la toate
fara nici o exceptie.
Dumnezeu sa ne ajute pe toate.
lumit spune:
Miro, te rog si eu, la fel ca si celelalte fete, sa te ridici si sa privesti inainte, cu speranta de preferat!Fiecare dintre noi a simtit la un moment dat ca se afla la capatul puterilor si totusi uite ca suntem aici, una langa cealalta.Nu se poate sa nu simti cum licare in sufletul tau speranta ca vei fi mamica, mai devreme sau mai tarziu.Ma apucasera si pe mine piticeii in urma cu vreo saptamana mai ales cand ma gandeam ca am ratat si vara asta...Eu daca ratez vara se cheama ca am ratat tot anul, caci numai vara stam 3 luni impreuna si avem ocazia sa prindem o perioada fertila(am ciclu de peste 40 de zile).In restul anului ne vedem din 2 in 2 luni dar numai pentru cate 2-3 saptamani si, ca un facut, numai cand nu-s sanse de bebe.I-am si propus sotului, ca sa nu treaca inca un an degeaba, cand ma intorc in tara sa gasesc un baiat bun, de incredere, sa ma "ajute" atunci cand imi va spune dr.ca ovulez...![]()
Hai, Mirona, zi-ne ca esti bine!Vezi ca eu te rog cu frumosul dar vezi ca sunt fete care ti-au promis bataita ...
M Oana spune:
Princess, de ziua barbatelului tau va urez sa va bucurati la maxim de ceea ce Dumnezeu v-a daruit pana in acest moment, iar ceea ce inca nu s-a implinit sa lasati pt aniversarile multe si fericite care vor urma! Si cand se va implini bucuria cea mare, sa-i povestiti voi bucuriei cu pricina, cat v-ati mai distrat inainte ca ea sa vina!
Carmecitooo, esti pe la munci, pe la orele astea tarzii sau mi te distrezi pe-o terasa, pe vara asta????
Nadya, nu stiu cum se face, ca si eu tot pe unde zisasi matale l-am cautat pe Doamne-Doamne si tot in locul unde-ai indicat l-am gasit, desi parea atat de complicat de gasit.
Lumit, nu stiu ce-si doreste sora ta mai mult si mai mult, dar ii doresc sa aiba parte de acel ceva! Daca ti-ar auzi gandul pe care l-ai exprimat ceva mai devreme, cu siguranta ca s-ar simti in culmea fericirii. N-am avut o sora mai mica, ci doar un frate mai mare, dar cu spiritul meu empatic, am simtit un puternic fior, cand am vazut cum te gandesti la ea. Frumos e, Doamne, sa vezi dragostea dintre 2 surori!!!! La mine vin numai surori care vor sa-si imparta averile parintilor, asa ca pt urechile mele astfel de cuvinte si ganduri frumoase sunt balsam. Va doresc sa nu va alterati niciodata aceste sentimente minunate!
danutza_c spune:
Mishulina, ce poze frumoase! M-au apucat nostalgiile, nu am mai fost la 7 scari de cind eram mica! Mica, mica! Si mereu am tot vrut sa ajung pe acolo dar nu s-a nimerit. Super! Sunt convinsa ca v-a fost tare bine!
NADYA spune:
Oana, am vazut un documentar in weekend-ul asta si una din persoanele care vorbeau a dat afirmatia asta si mi-a placut ffffff mult. Chiar am si scris-o pe o hirtie sa n-o uit
(is cam uituca de fire) 

nadya 
One day I was looking for GOD. I looked in the church, but HE wasn't there. I looked in the sinagouge, but HE wasn't there. I looked in the mosche, but HE wasn't there. I looked in my heart and there HE was.
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/d44db/ttc.png
lumit spune:
Oana, multumesc mult pentru urari!Si tu sa ai parte numai de bucurii!
Ce sa zic, de la 14 ani-ea si 18-eu am locuit impreuna pana in zilele noastre...Parintii nostri sunt la tara asa ca am stat 10 ani de zile cu chirie iar cand m-am maritat Bi(asa o alint)a continuat sa locuiasca cu mine.Abia cand va pleca la casa ei o sa simtim ca s-a terminat cu copilaritul.
diciu, sper sa-ti iasa foarte bine analizele!