Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Buna, fetelor ! Multumesc ca v-ati gandit la mine !
Dar, uite ca in weekend s-a autoinvitat o amica la noi si am prestat doar cu 1 zi inainte de ovulatie si o zi dupa ovulatie, dupa cum arata FF. Teoretic suna bine, dar practic....cine stie ? Sa vedem ce se intampla peste 2 sapt. !
La multi ani, tuturor celor care isi serbeaza onomastica, azi !

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

LA MULTI ANI CATTY!!!!
LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIOARELOR!!!

TOT CE VA DORITI.

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

M OANA bine ai revenit din concediu! Am inteles ca a fost super! Cat despre mine, ai dreptate: bebe a venit cand a vrut Dumnezeu si se pare ca, de data asta, e bine asezat si vrea sa ramana cu noi

Laura 8+
Puiutul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

Laura IoanaFELICITARI!!!!!!
asa veste de luni parca te face sa incepi saptamana bine...
bravo...sunteti tari!

LA MULTI ANI TUTUROR CELO CARE AU ONOMASTICA AZI!!
SI DUMNEZEU SA AIBE GRIJA DE NOI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Mishule, nu prea ne mai inghesuim noi pe la Ziua Marinei,ca e omoru' lumii acolo in fiecarte an; de obicei, ne limitam doar la focul de artificii daca-l apucam. Am revenit oriucm,dupa o scurta sarbatorire de Maria,pranz la tara,la vreo 20 km de Cta,aer curat,umbra, verdeata,multe flori si liniste!ce mai,rai, nu alta!

Catty, sa-ti traiasca si bunica,draga de ea! eu tare-i mai simt lipsa iubitei mele dragi,care nu mai e cu noi de 4 ani si inca simt ca parca ieri am pierdut-o! la fel m-a crescut si pe mine, de cand m-am nascut pana la 14 ani a stat mai mult cu noi decat cu bunicul acasa;ii spuneam ei lucruri pe care nu le discutam nici cu mama,nici cu nimeni altcineva!acum ma uit cu jind la altii care au bunici si-mi pare rau ca nu-i apreciaza cat mai sunt pe langa ei!

Nina, poate vrea Doamne-Doamne sa vina bebe la tine luna asta!
M Oana, multumesc de incurajari, cu asa exemple pozitive, ma tin sa incerc pana la 45 ani sa fac copii, daca din prima nu-mi iese !

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

la multi ani Mariilor si sotilor Marian-i si Marius-i!!!
am intrat doar sa va salut si sa va urez numai de bine si petrecere frumoasa azi intr-o zi asa de mare!!!
mishu saru mina pt urare, am avut vreme buna (putin nor dat ok pt noi care avem tenul alb si ne prajim cit ai zice peste), am prins si niste valuri maricele ieri la vama veche, a fost super ok. doar cu pielicica nu stau prea bine ca m-am cam ars... sunt rosie ca racul :((:((
pup dulce toata gasca si cind mai am timp mai intru, acum vreau sa plec acasica sunt rupta de obo.
inca odata la multi ani sarbatoritelor!!! sa fiiti iubite si cine nu-i inca cu la purtator sa se intimple minunea!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

LA MULTI ANI pentru toata lumea care isi serbeaza ziua onomastica!

Am intrat pe forum sa vad ce mai e nou si am avut de citit 3 pagini asa ca nu mai am prea mult timp acuma sa va scriu ca trebuie sa fug la treaba dar o sa mai intru mai tirziu putin.

M Oana, iti multumesc si sa fie si al tine la fel, mult soare in suflet. Sa stii ca sunt de acord cu tot ce ai scris. Si in plus imi dai si mie sperante ca exista o sansa ca la prietenele tale.

Pup dulce pe toata lumea si ne auzim mai tirziu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Fetelor, va pupic pe toate! Am intrat pe fuga pt. ca ne pregatim sa iesim in oras; sotziorul meu iubit este sarbatorit azi, iar cea mai mare dorintza a mea ar fi sa ii daruiesc un BEBE!
Tin sa urez si eu LA MULTI ANI voua, celor care sunteti Maria si celor dragi voua, care poarta acest nume! Sanatate, noroc si bineinteles !
Bun venit fetelor venite din concediu: Utocatalina, Oana!
Mai "vorbim" maine (sper sa ma revansez fata de voi!).

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Princess, sa-ti traiasca sotul, sa va iubiti mult si sa-i indeplinesti dorinta cat mai repede!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LA MULTI ANI tuturor Mariilor,si de asemenea LA MULTI ANI nepoatei mele care implineste 6 anisori!!

DANUTZA stiam si eu ca se zice asa, dar in articolul romanesc era scris exact cum am scris. Poete au gresit ei, cine stie...

MISHU ce ma bucur ca te-ai simtit bine la munte. Bine ca ai reusit sa te calmezi. Pana la urma mi-a trimis MIRONA acel programel. Mie imi arata ca am ovulat ieri.Dar la un CM de 24 zile.Si cum eu pana luna trecuta am avut un CM de 33 , 34 pentru 2 luni. Cine stie daca s-a reglat sau nu. Ultimul CM a fost de 24 zile. Cine stie. Aceasta luna am avut doar mucus,fara nici o durere tipic ovulatiei. De prestat am prestat in a 7-a zi, a 11-, a 13-a si a 14-a. Azi as fi in a 15-a zi si daca reusesc as vrea si azi sa prestez, ceea ce mi se pare ceva imposibil de realizat din cauza durerii de spate care mi-am procurat-o dimineata la munca din cauza efortului depus pentru a spala 2 pacienti de 120 de kile unul plus inca vreo 2 cu Parkinson.Mi-e frica sa nu carecumva sa-mi dauneze acest efort la prinderea unei eventuale sarcini. Cum a vrea D-zeu...

UTOCATALINA mereu e o placere sa privesti zambetul tau minunat.Faci bine ca te relaxez, car despre ingrasat era preocupant daca nu te ingrasai.Deci,multa sanatate si sarcina usoara in continuare.

IEPURILA ce mai faci? Eu suntt deja la sfarsitul atacului .....stii tu...Sper sa fie intr-un ceas bun.

Salut fetele: ANDICU,AURICASS, IONICA, DICIU,INGERAS26, LAURICI(apropos mai stiti ceva de ea?),si toate celelalte aspirante.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput