Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

concediu placut cristina 20!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristabb spune:

Buna fetelor! este loc aici la voi pentru inca o colega de suferinta?
eu am inceput cam de 6 luni odiseea voastra cu monitorizari si o gramada de analize. vad ca voi nu v-ati pierdut speranta si ca sunteti foarte curajoase. succes, am invatat multe de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepurila spune:

Miro, imi pare rau ca treci prin toate astea. Condoleante si asteptam sa te intorci.

Motzunica, deci se poate. La unii mai si functioneaza. Nici nu stii cat ma bucur pentru voi si ce raza de speranta mi-ai adus in suflet.
Cristina, concediu placut si multa odihna.

Cristabb, bine ai venit si bineinteles sedere cat mai scurta.

Mishu[/blue], pupiceii de rigoare.

Fetele eu ziua 10. Oboseala cat incape (azi iar delegatie).
Si cam atat

Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

salut fetelor!
mai e loc pentru si pentru mine in clubul vostru? eu am mai scris si la aspirante de curand. Noi am inceput odiseea cu de vreo 14 luni si in afara de un avort spontan la 7 saptamani acum un an nimic.. nici macar dupa stimulare cu Clomid timp de trei luni ( dar cred ca nu ovulatia este problema la mine asta pentru ca dupa ce s-a uitat pe tabelele cu temperaturi pe mai multe luni medicul a concluzionat ca de ovulat ovulez.. nu stiu ce se intampla ca nici nu s-a mai prins nimic de vreun an.. dar nu ma las batuta. Azi sunt in ziua 12 si sper ca luna asta sa fie cea norocoasa -
va pup pe toate si multi multi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Fetelor, ce se intampla cu mine? Nu am patit niciodata asa ceva ...azi ziua 12(prima zi de CM 6 august), mi-am propus ca luna aceasta sa nu ma mai duc la eco pt. ca este f.scump si prefer sa-mi iau tratamentul pt.stimulare pt.luna viitoare cand incep inseminarile si mi-am cumparat teste de ovulatie Dr.Sigur sa le fac azi,maine si poimane si...surpriza...in timpul zilei a inceput sa ma pateze putin maroniu ...vin acasa pe la 19 imi fac un test de ovulatie...astept rezultatul...negativ ... mananc,va citesc si apoi ma duc la baie sa ma spal ...iarasi surpriza ...ma trezesc cu nepoftitii peste cap chiar cand eu trebuia sa fiu la ovulatie ....de la ce? In fiecare luna,ziua 10-11 am fost la eco pt.monitorizare si se vedea la fiecare endometrul si foliculii dezvoltati,am si pozele...oare ma transform in ET cu CM de doua ori pe luna?( mai ramane sa se schimbe la culoare in verde sau albastru si chiar cred ca am luat-o razna) ...nu stiu inca daca e CM, nu stiu daca am ovulat sau daca o sa mai ovulez luna asta...a mai patit careva asa ceva?...la dr. nu ma pot duce asa, si tb.sa astept pana dupa 10 sep.cand se intoarce din concediu...trebuie sa-mi fac vreo analiza si eu nu stiu?

Pupici si poate ma lamureste si pe mine cineva.

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Buna fetelor! A durat ceva pina am reusit sa citesc tot ce ati scris azi.

Mihaipopescu, eu cred ca e de la ovulatie. Nu poate sa fie altceva. Esti in ziua cind ar trebui sa ovulezi. Testul de ovulatie detecteaza cresterea LH-ului care se produce inainte de ovulatie uneori cu 24 de ore sau chiar mai mult. Pe urma scade si nu se mai detecteaza in urina, deci testul nu mai iese pozitiv,dar cind se produce ovulatia atunci singerezi. Am patit si eu asa, am avut o mica singerare care a fost la inceput maronie si pe urma a devenit mai rosietica, a tinut cam 24 de ore si pe urma s-a oprit. Stai linistita.

Cristabb, bine ai venit printre noi si sper sa treci cit mai repede la

Catty, esti dragutza! Ti-am raspuns pe mail.

Danangie, bafta multa! Cine stie poate luna asta...

Oana, tare nebunatica esti, zau asa. Si eu as fi schimbat ruta avionului.

Mishulina, dulce la fata frumoasa.

Pup dulce toata gasca de la endometru!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Mihaipopescu , ma, in 17 ani de cand ma navaleste ciclul lunar, asemenea axperienta extraterestra chiar n-am avut. Am mai auzit de intarzieri mari si am si inteles logic ce se intampla cand intarzie, dar ciclu in loc de ovulatie chiar ca e o chestie....
Chiar nu poti intreba nici un doctor prin telefon? Eu l-as suna pe Tutunaru, ca omu' asta are el defectele lui, dar in privinta unui apel de urgenta mi se pare cel mai indicat. Daca nu te lamureste nimeni, pot sa o sun pe prietena mea dr ginecolog sa ne dea o informatie, ca la o asemenea ciudatenie io in locul tau as avea o stare de neliniste... Daca as intelege logic ce se intampla, ar fi mai usor de suportat..... O sun?
Mishule, saru'mana zana buna! Am vrut sa fii mandra de mine si sa-ti raspund pe PM, dar nu prea are fata timp acu' sa-si prinda capu' si cu smecheria aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

Buna seara, fetelor!
Cristinica, concediu placut si sa ai parte de mult soare!
Cristabb, bine ai venit! Bafta multa in lupta pt. BEBE! Sa ti se intample minunea cat de repede!
Iepurica, te pupic!
Mihaela, si eu am patit chestia asta acum vreo trei ani, dar pana la urma a trebuit sa merg la medic pt. ca nu se mai oprea! A fost vorba, in cazul meu, de o dereglare hormonala, care s-a sfarsit prost(chiuretaj) pt. ca am dat peste un idiot de dr.! Vezi si tu daca ti se opreste hemoragia repede, daca nu macar suna dr. sa iti dea medicamente pt. asa ceva!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motzunica spune:

Catty, succes surorii tale, iar cu barbatii...aproape toti sunt la fel
Mishule, am repetat analiza dupa aproximativ 3 luni de tratament, si cred ca daca se tinea de el cum trebuie aveam rezultate mai bune.
Princess, motzul a napraznic capsule, BU tinctura, Tribulus, si foarte rar cate o capsula de Maca. Tratamentul l-a inceput in mai dar a luat doar de 2 ori/zi.
Danangie, spor la treaba
Cristina, oriunde ai merge, distractie placuta!
Cristabb, bine ai venit!
Anina, te asteptam cu 2 liniute
Iepurila, dai sotzului tau tratament in continuare ca vezi ca se poate si mai bine. Poate al tau e mai silitor decat al meu si sper sa imi dai vesti mai bune decat mine
Mihaela, am patit-o si eu acum 3 ani, mi-a venit CM normal pe 1 octombrie, pe 15 oct (la ovulatie) iar a venit, si din nou pe 1 noiembrie. Deci am avut CM de 3 ori intr-o luna. Sangerarea a fost normala cantitativ si ca durata.
MirelaV, n-am apucat sa-ti raspund pana acum, sper din tot sufletul ca esti mai bine.
Un pentru fiecare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns princess spune:

CamiM, scuze ca nu te-am zarit si pe tine! Bun venit si sa fii cat mai repede !Bafta multa!

pentru toate fetele!
http://www2.fertilityfriend.com/ticker/c9a56/ttc.png

Mergi la inceput