Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catrinel_17 spune:

Catty, of doamne, te inteleg… barbatii sunt creaturi ciudate, tot ne servesc una calda - una rece. Nu cred ca ne putem vreodata obisnui cu ei, poate numai cu ideea ca sunt asa! L-ai intrebat de ce nu te-a luat cu masina? Cum de-a ajuns acasa inaintea ta? Ofofofof… sper sa va impacati repede!!

Mishu, plec in 26, pina in 2 sept. Abia astept. Numai ieri am facut rezervarile, nu stiu de ce, in fiecare an stiam cu 2 luni inainte cind, unde ce, totul era platit si aranjat. Acuma… parca nu mai am energie.

Princess, sunt obosita, cheauna! Nu pot dormi noaptea, ma scol pe la 3, merg la baie, nu mai pot adormi, si ziua urmatoare la birou… Noroc ca e liniste si pace. E o firma mica si ne intelegem toti foarte bine, e destul de relaxat. Acuma suntem numai 2 aici.

Sunt asa de necajita! In 2 saptamini, 3 fete au pierdut sarcina de la noi, de la mamici de martie-aprilie. Mi se rupe sufletul pt ele. „sarcina oprita in evolutie“. Este asa de nedrept! Sa apuci sa te bucuri, sa-ti faci planuri, sa te uiti cu drag la burtica… si apoi iti spune dr ca de fapt puiul tau am murit de citeva saptamini. Imi vine sa mor, trebuie sa fie cumplit. Imi amintesc si de catalina prin ce a trecut si ea… ofofoooooof!

Va pup cu drag mare pe toate!!!!!

C+

C+ bb mik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Catrinel, ai dreptate, este cumplit ce li s-a intamplat fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andicu spune:

Pup fetele frumoase!

Va multumesc inca o data ca nu m-ati lasat sa cad in butoi!
Acum lancezesc la servici,aproape ca stau cu capul pe birou; nu stiu ce am de vreo 2 zile, parca ma tin noptile de topiala,ca a2a zi ma simt de parca am dormit in sant!am capul greu si parca urechile infundate;cred ca e de la presiunea atomosferica (e innorat si foarte cald afara).

Catty, sa stii ca asa sunt toti barbatii! m-am convins! sotul meu drag imi provoaca cateodata niste crize de nervi,de-mi vine sa-l iau la bataie,iar el dupa 10 min se poarta de parca nici nu am fost suparata pe el vreodata,si are o privire asa nevinovata,ca ma simt tot eu "aia rea si cu gura mare".Eu iti urez in continuare multa sanatate,si incearca,totusi, sa mergi la un medic, nu poti sa stai asa, cu asemenea dureri!
Catrinel,tu ai grija de tine si de punctuletzul tau,si nu te mai supara!asa vrea Dumnezeu!unele sufera mai putin, altele mai mult...
Ingerash,tu esti chiar un ingeras care imprastie bunatate si optimism in jur!nu degeaba te-ai numit tu asa!!sigur te vede Doamne-Doamne si-ti trimite barza,ca la asa suflet mare,raspalata o primesti inzecit!!!
Princess, nu fii dezamagita,mai si voi cu mai putin socotit si numarat si cine stie de unde sare !
M oana,fata curajoasa!ca eu as fi schimbat ruta avionului catre o destinatie mai "pasnica" !
Ionica, te asteptam cu vesti bune de la echo!!
Motzule, ma bucur tare mult ca aveti rezultate bune;tratamentele astea naturiste si homeopate fac minuni,mai ales la baieti;am auzit de atatea cazuri rezolvate! sunt sigura ca se va vedea si la voi in curand!!

toata de fete !!!

Vine si randul meu..

http://photos.yahoo.com/andreeamihaela_stan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Buna fetelor,
Am reusit sa ajung astazi la medicul de familie sa imi dea o trimitere la reumatologie. Ea zice ca este o lombosciatica si ca se rezolva cu fuzioterapie. Sper sa fie asa. In alta ordine de idei m-am cam enervat la medic. Vroiam sa imi fac si analizele pt reumatism pt ca la mine in familie femeile au reumatism de la varsta de 24-25 de ani. Mi s-a spus insa ca analizele gratuite se vor putea face de la anul din ianuarie. Daca vreau sa fac ASLO trebuie sa scot din buzunar 200.000 lei, iar pt Fibrinogen 210.000 lei. Mai noi de ce mai platim asigurarile de sanatate? Sa mai ia statul niste bani? Nici macar pt copii nu mai fac analize gratuite. Toate se platesc. Ce sistem de cacao mai avem si noi.
Cred ca aveti dreptate. Barbatii sunt niste fiinte pe care nu le poti intelege, si ei zic ca noi suntem insuportabile.
M Oana, stiu de perioadele sumbre in care eu sunt cea " a dracu", care nu face decat sa se planga si sa spuna ce trebuie facut in casa. Mi-e groaza de aceste perioade, pt ca uneori simt eu ca nu mai pot si imi vine sa divortez si sa ma lase in pace ca nu sunt sclava nimanui.
Pana la capat cred ca toti barbatii nostri sunt suciti si iti vine uneori sa ii omori. Mai ales cand ei au gresit si tot tu esti cea rea si cu gura mare, cum spune si
Este cumplit sa pierzi o sarcina. Eu si acum mai tremur cand ma gandesc la ce am pait luna trecuta. Sa iti faci sperante, sa astepti sa vezi primul eco si apoi..........................
Sper sa aiba toate femeile forta necesara sa treaca peste asta.
Va pup si mai vorbim.
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Andicu,

Mergi la inceput

Fetelor, am uitat sa va spun ceva.
Este un lucru anormal cu mine. Cand imi vin rusii de obicei ma doare de ma tavalesc pe jos. Luna asta nici o durere. Cu exceptia faptului ca pana sa plecam la mare saptamana trecuta m-a jenat un pic coloana. De aceea nu am dat nici o importantei durerii de coloana si acum nu ma mai pot misca decat cu incetinitorul. Ce este drept sanii m-au cam jenat si s-au umflat.
Dar nu inteleg de ce nu am nici o durere de ovare, nimica. Sa fie de la apa de la mare sau altceva?
Pupa mama fetele frumoase
Unoeri ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Buna fetelor!

Ce mai faceti? Am vazut ca sunt care fac mai binisor, altele mai rau, altele in asteptare. Fetelor asta e viata. E plina de surprize, asteptari, realizari, dezamagiri. Depinde de fiecare persoana in parte cum accepta si cum trece peste dezamagiri, peste saracie, peste boli. E curios cat de rau ne simtim atunci cand ne navalesc rushii( si asta-i comic ca nu stiu de unde venii aceasta denumire a mestrei ) si cat de bine ne revenim atunci cand suntem in perioada fertila sau in asteptarea zilei mult asteptate: pozitivarea testului. De asta zic, eu ca trebuie sa ne facem curaj, si sa ne pregatim psihic in cazul unui alt esec. Poate vi se va parea straniu ceea ce am postat, dar asa am simtit eu nevoia. Zicea o fata care e necajita tare, ca ea dimineata cand se trezeste multumeste lui D-zeu ca e in viata si e sanatoasa. Imi zicea ca tristetea de pe chip aduce mila si ea nu vrea mila. Ea vrea sa zambeasca, ca oricum daca ar plange sau ar sta tot timpul botoasa, situatia ei nu s-ar schimba cu nimic. Doar ar trece viata pe langa ea, ca apa pe langa pietre. Vrea sa simta ca traieste,vrea sa zambeasca vietii ca mai devreme sau mai tarziu ii va zambii si viata. Si daca nu ii va zambi, asta e.Asta-i destinul ei. Off...cum faci sa fii necajit si sa fii asa optimista? De fapt, daca stau si ma gandesc asa e si mama. Mereu a avut o viata mai dificila dar niciodata nu si-a pierdut speranta ca va veni si soarele pe strada ei..........si uite ca a venit.

ANDICU si eu stau rau cand vad copii. Si mai rau e ca stau rau cand il vad pe al meu cum alinta si cum se comporta cu nepoata lui care are 1 an si 3luni. Ma doare atat de tare sa-l vad cu cata grija o tine in brate si cum ii vorbeste incat ....simt gelozie.E trist ce spun, dar asta e.Tocmai am aflat ca cumatra sorei mele trebuie sa nasca in septembrie si iar am ramas asa ganditoare......Totul e sa speram ca va veni si randul nostru.

INGERAS26 am inteles bine ca esti si tu in febra testului pozitiv cam peste 2 saptamani? Pentru ca si eu am inceput numaratoarea inversa.

PRINCESS multumesc de urari. De asemenea pentru sotul tau.

MISHULINA nu face nimic pentru program.Stii mie imi arata ca am ovulat in a 13-a zi.La un CM de 24 zile cum l-am avut pe ultimul.Eu am prestat in a 9-a zi, a 11-a, a 12-a, a 13-a.Cine stie...Vreau pana pe 21 sa prestez din 2 in 2 zile,pentru ca daca se lungeste din nou CM. Am vazut pozele tale si mi-a facut placere sa te stiu. Si chipul tau doar privindu-l se vede ca emana bunatate. Nu ezita niciodata sa-mi trimiti PM ,ok?

CATTY imi pare rau pentru cum te-ai simti aseara.Am vazut ca prin zona ta ploua tare. Dar sper ca tu esti bine.Citind ceea ce scriai parca traiam intr-adevar si eu ceea ce ti se intamplase. Eu una, cum stiu cum sunt facuta, vreo 2 zile nu-l iertam.

IONICA mult noroc la eco,si poate reusesti sa ne trimiti si noua o poza cu "punctuletul"

Va salut pe toate si va doresc o zi buna.

"Dragostea este un lucru simplu si profund. Este un fapt de viata, nu o iluzie."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Ingerasa, si eu cred ca ti-ai facut testul prea repede. Cat timp nu ti-a venit CM mai poti spera.
danangie, bafta la prestat !
Eu sunt in ziua 17 CM(5DPO)si astept, astept...cu multa rabdare.

Nina

Mergi la inceput

Buna iubitelor,
Danangie este adevarat. Ploua cu galeata, dar in oras in afara faptului ca gurile de canal sunt infundate si este apa pe strada mai sus de glezne nu este nimic, Ai mare dreptate, este ffffffffff important sa iti impui sa nu fi trist sau sa te lamentezi si sa iti plangi singura de mila. Asa nu te expui singura la socuri emotionale. Multumesc ca esti alaturi de mine.
Cred ca tuturor ne este greu cand vedem un bebe. Si sotul meu se joaca cu toti copilasii pe care ii intalnesti si mi se rupe sufletul.
Vreau sa va spun ca luna asta am luat o hotarare. Nici o monitorizare, nici o temperatura luata, o sa incerc sa prestez din 2 in 2 zile ca poate asa iese. Si nu imi mai fac nici un fel de sperante.
Danangie sa ai si tu bafta la prestat. Eu sper ca maine sa scap de rusi si sa ne punem pe treaba. La mama la scoala in 2 saptamani s-au nascut 2 bebei, o fetita si un baiat. Azi am vazut pozele cu baietelul nascut ieri si imi venea sa mor. Dar ata ete, trecem si peste asta si o sa fie bine intr-o zi pt noi toate.
Ingeras, hai cu testul ala ca ma tii cu sufletul la gura.
Va pup si sa aveti seara buna
Uneori ai suferit prea mult ca sa ai dreptul sa nu spui niciodata "sunt prea fericit".

catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

copii, imi cer scuze ca n-am mai intrat, treaba multa la serv
si azi e ultima zi de serv si vroiam sa-mi iau altfel la revedere de la voi. dar pt ca nu mai am timp tot am intrat doar sa va pup, cind ma intorc sa vad o lista mare de gravidute

Mergi la inceput