Endometru, ovulatie, temperaturi, monitorizari 52

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Mihaipopescu,, esti sigura ca e cm? Eu am inteles ca e doar o mica singerare. Dar asa cum ti-am spus, am avut si eu, a durat cam o zi, dar cantitativ mult mai putin ca la un cm normal.

CamiM, bine ai venit! Sper ca sederea ta sa fie cit mais scurta si sa faci un salt cit mai repede la

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diciu spune:

draga danutza...o sa fie bine cu toate fetele...
tu...cine stie cand se va ajunge la capitolul FIV 42...poate o sa ai bebe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Cristabbsi Cami M, bun venit si norocul sa fie de partea voastra cat mai curand.
Catty, tot fizioterapia de la Victor Babes cred ca m-a ajutat si pe mine sa-mi repar spatele. Daca vrei, stiu acolo o fata cu suflet mare care se ocupa de asa ceva.
Danutza si Andicu la ce stil de viata extrem practic, Londra mi s-a parut destinatia cea mai confortabila, mai ales ca sotiorul platise gras cu cele 2 excursii si nu puteam sa mai dau inapoi. Si zau daca regret experinta asta! MAI VREAU! Poate in Grecia sau in Egipt sau unde mai miroase a senzatii tari....
Catrinel 17, e greu sa vezi cum la altii pica avioane, dar avionul tau e condus de Doamne-Doamne! Imi imaginez ce simti cand vezi necazul altor surate, dar ai incredere in Dumnezeu, ca si eu am avut si uite ca m-a adus intreaga din Londra si i-am facut si sotului hatarul, ca o parolista ce sunt.
Mihaela, uite ca fetele au dat argumente. Cum te mai simti?

Mergi la inceput

Si Catty, prin experiente ca ale Mihaelei nu am trecut, pana acu', dar ciclu fara dureri practic des de tot. Se spune ca e rau cand te napadesc durerile, ca asta miroase a endometrioza (spune dr T), dar lipsa durerilor e de bine, chiar daca nu de test pozitiv, dar totusi, de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Buna fetele,
CATTY imi pare rau de ce ti s-a intamplat ,hai nu fi suparata pe el ,exista barbati si mai rai pe lumea asta ,totu-i relativ,poate ca are si el faza lui "de caverna" cand vrea sa se regaseasca, sa stii ca barbatii sufera de 10 ori mai mult pentru ceea ce ni se intampla noua dar nu stiu sa o arate fiindca asa au fost invatati!!Poate o cina romanitica va ajuta sa va regasiti,ce zici de o cina cu lumanari surpriza?
DANANGIE ce mai faci cum te mai simti ,am vazut ca ai disparut o perioada de pe DC sper ca esti bine,imi place ff mult cum iti exprimi ceea ce simti,traiesti."vin rushii" vine de la steagul lor rosu de comunisti,ai cunoscut cravata rosie de pionier.lol
CATTY, de ce ore ne este frica cand deodata nu ne mai doare nimic?
Oare suntem obisnuite cu durerea pana la dependenta? lasa-ti corpul putin in armonie si nu-ti mai face ganduri negre,gandestete la valrile marii care ti-au mangaiat corpul vara aceasta!!
Ieri am fost la ecografie si se pare ca am o sarcina de 4saptamani dar inca este prea mic sa se vada embrionul,voi merge martea viitoare pentru a ma asigura ca are puls.
Am fost ff trista speram sa vad si eu ceva nu doar o "gaura neagra" ,doctorul m-a asigurat ca este o sarcina intrauterina si ca sacul este bine plasat iar endometrul s-a comportat bine.
Mi-a prescris in continuare progesteron, acid folic si cardioaspirina
am intrebat inca o data la ce foloseste cardioaspirina si mi s-a spus ca este necesara la irigarea sanguina a vaselor din uter pentru nu a face "vasodilatatie".
Aici este sezonul ploios tropical si a inceput sa miroase in aer a portocale verzi ,lamaii si altele.
Daca ceva ma face fericita este sotul meu care se comporta cu mine ca atunci cand ne-am cuoscut.
Iri a plecat in voyage intr-o alta tara si mi-a facut o surpriza placuta; M-am trezit la 6am sa-mi beau medicamentul am gasit lipit un mesaj superb lipit de ceas,m-am dus la baie iar in fata mea(lipit pe cabina dusului) un alt mesaj, ma duc la bucatarie pe cafetiera un alt mesaj in fine ajung in fata computerului si gasesc un alt superb mesaj intr-un final am inteles ca este fericit si ca-mi cunoaste fiecare miscare si pas !!
Nu incercati sa intelegeti barbartii ,doar iubitii!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen.cita spune:

Hey, ce gasca vesela si voioasa gasesc aici! Asa imi place! Am fost plecata cateva zile, dar iata-ma aici din nou! MOana, ma bucur mult de tot ca te revad!

Acum ma pun la punct cu ce s-a scris in ultimele zile si revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

DAnutza, multumesc mult pt.raspuns …ma rog sa fie asa cum spui tu,insa in zece ani de cand ne chinuim niciodata nu am fost dereglata, CM imi vine lunar la 25-29 zile,de un an de zile ma duc aproape luna de luna la eco…am toate hartiutele intr-un dosar, in fiecare luna ovulatie in zilele 11-12-13 ( cu poza fiecarui folicul dezvoltat), am facut si inseminari si nu am patit asa ceva…niciodata nu mi-a venit in perioada de ovulatie si niciodata nu am avut sangerari la ovulatie…a…da,…. mi s-a intamplat sa ma pateze in vreo doua luni de cand ma stiu cam din ziua 18 pana cand trebuia sa-mi vina dar acum sangerez de-a dreptul, e adevarat nu f.rau dar nu-mi explic ca s-a intamplat…de aceea sunt putin speriata...
M OAna,draguta si saritoare , vezi...si eu zic ca e ceva de domeniul SF,intarzieri nu am avut decat de maxim 3 zile ,pe dr. nu pot sa-l sun ca este cam tarziu si are mobilul doar pt.urgente, pe T. nu indraznesc sa-l sun, nu sunt pacienta lui si nu-mi place sa deranjez chiar daca am auzit numai lucruri bune despre el,pe prietena ta poti sa o intrebi cand vorbesti cu ea sau cand te intalnesti cu ea , mi-e greu sa apelez la cineva la o ora asa tarzie poate pt. un lucru banal pt. ei doctorii...incerc sa iau drept raspuns logic ceea ce mi-a scris DAnutza si astept pana maine sa vad ce se mai intampla....sunt intr-adevar putit agitata si nervoasa mai ales ca era seara pt.prestat...acum nici nu stiu daca mai e bine sa prestam...mai stric maine un test de ovulatie ... si cu Dumnezeu inainte.
Princess,Motzunica fetele,astept pana maine..., bine ca nu am dureri...si va tin la curent...

Dumnezeu sa ne ajute pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutza_c spune:

Ionica, abia astept sa ne povestesti saptamina viitoare cum a fost cidn ti-ai vazut puiutul! Pina atunci sa fii cumintica si sa nu te agiti prea tare. Ti-a spus doctorul cit timp ai sa iei Aspirina, toata sarcina sau doar acuma la inceput? Si merci pentru explicatia cu rushii, si eu m-am intrebat de unde vine vorba asta.

Oana, eu zic sa stai cuminte fata! Las-o moale cu senzatiile tari! Tu esti genul care s-ar duce la bungee jumping!

Carmen.cita , bine te-ai intors! Chiar aveam nevoie de putin optimism. Eu am desfiintat butoiul ala dar trebuie dinamitat si drumul catre butoi, din cite am mai citit!

Diciu, sa ai gura aurita si sa te auda Dumnezeu! asa sa fie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaipopescu spune:

Princess, totusi pt.ce ti-a facut chiuretajul atunci?
Motzule, de trei intr-o luna zici? pai eu imi facusem calulele ca pe 14-15 sep.sa incep inseminarile ...cum mai calculez eu acuma...offff in ce incurcatura am mai intrat...mai bine ma duceam la eco si luna asta si nu ma mai framantam atata...

Mergi la inceput

Carmecitooo, cand omului i-e dat sa se bucure de existenta, pai se bucura maximorum. Sa-mi traiesti, iubito, si sa ne bucuram de viata multa vreme de acusi in colo, asa infertile cum suntem, ca apoi o sa ne bucuram ca burtoase, ca mamici, ca bunicute...
Nici cand imi revad iubitii din copilarie nu-mi salta inima, ca atunci cand vad numele segnioritei voastre. Azi te-am gasit pe la povesti de succes si mi-a intrat computerul in stand-by la cat am privit ecranul in gol...
Mihaela, am incercat sa o sun, dar are telefonul inchis. S-ar putea sa fie de garda. Cum dau de ea o intreb si poate mai aflam amanunte. Noapte usoara!
Ionica, jocul meu preferat e 'gaseste comoara'. Se pun biletele cu diferite mesaje incifrate prin casa si fiecare iti arata drumul spre o comoara. In cazul tau, in fiecare loc drag tie ai gasit cate o comoara sufleteasca, ceea ce e mai mult decat fericirea suprema. Cred ca barbatelul tau traieste la maxim bucuria de a fi tata si nu ezita sa-ti dovedeasca acest lucru. Pt momente de acest gen, merita barbateii toate sacrificiile noastre!!!

Mergi la inceput