Miresele anului 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 7
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by ooana
[teal][font=Comic Sans MS]Scuze RAZA, dar asa intelesesem din ce ai scris tu...... cum ca inveti la Criminalistica !!!
Pentru starea civila, nu mi-as mai lua nimic, as merge intr-un costumas si cu o camasa........
Iar pentru seara, fa-ti o rochie super sexi.......sa rupi gura targului .....
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
La Criminologie invat... nu-i nimic, soro...
Ma, cu cat trec orele, cu atat ma gandesc ca nu-mi stau rau banutii in pozonar...
Iar cu rochia de seara... face fata niste schite de moare lumea... apoi merg la o croitoreasa si explic ce vreau...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raza de soare spune:
Fete dragi, vedeti ca postai si eu o intrebare la Top... daca stiti, dati un PM sau scrieti aici...
Multumesc !
Raza de soare
ralu_trancu spune:
Dragele mele,
dupa un concediu in care am reflectat si am avut timp sa mai discutam si noi una alta, am ajuns la concluzia ca trebuie sa ne alegem alte culori de "fundal" ale nuntii pentru ca vroiam bej si culoarea oului de rata si Stef nu gaseste camasa si cravata acea culoare.
Asa ca ce ma sfatuiti?
Ce culori sa alegem?
Localul e zugravit in o nuanta calda de banan spre portocaliu si o nunata de verde... mai deschis asa..
Rochia mea va fi...... poate bej sau poate alba, depinde ce gasesc atunci si ce imi place.
poze
ooana spune:
Ralu mie imi place combinatia portocaliu-verde........chiar foarte mult...dar deh, gusturile nu se discuta!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Neatza gagici!!!
A doua noapte dormita in ap. Dar parca e mai bine acum ca a fost si clau cu mine.
Ce vreme urata, ploua!!!
saraca Krelia!!! al doilea concediu ratat din cauza vremii.
Suntem necajiti. nu mai gasim bilete la avion spre grecia din Timisoara. asa ca sa speram ca macar de pe Bucuresti mai sunt.
Cum gasesc un hotel fain si o oferta tentanta va anunt.
Mai ales pe voi bucurestencelor, poate ne vedem. mai mult ca sigur!!!
poze
gio si bb 18+
Raza de soare spune:
'mneata...
Uff... nu aflu si eu daca mai e vreun rest asa cum vreau... ma tot uit pe net si nimic... aici nimic...
Mi-a zis puiu' ca a vazut la tv o reclama cu un rest Crangasi... am dat cautare si... nimic...
Si de vreo 2 zile, a-nceput si-al meu... ca e prea devreme sa cautam acum... poftiiiiiiiiiiim ?... ca oricum, putem doar sa vizionam, nu ia nimeni avansul... ca nu au facut preturile... credeti ca-l pot convinge ? nu !... pai macar vizionam si cand va fi sa fie, vom merge la tinta, nu ca bezmeticii...
Raza de soare
tigrutz spune:
'Neata fetelor!
Va propun sa discutam un pic despre verighete, daca sunteti de acord, bineinteles.
Adica voi cum procedati, le faceti la comanda, le cumparati din magazin, aur alb, galben?
Noi, de exemplu, ne-am facut un plan de bataie. Adica dupa restaurant (care deja e rezervat ), ne-am gandit sa ne ocupam de verighete, cam pe la inceputul lui septembrie. Vrem sa le facem la comanda, la tipul care mi-a facut si inelul de logodna, le vrem combinate aur alb si galben si, am prefera sa fie aur de 14 karate, am auzit ca e mai bun pt verighete. Socrii mei ne dau cateva grame de aur, mi-a mai promis si o verisoara inca cateva, adica nu cred ca va trebui sa mai dam multi banutzi in plus.
Voi cum procedati?
ooana spune:
Mie mi-au placut niste verighete pe care le-am vazut pe net........dar sunt 500 euro...........mie mi se pare enorm desi le faci vorba vine "pe viata"......dar nu e chiar asa ca doar o sa imbatranim si noi si va trebui sa le schimbam la un moment dat....
Acuma , am gandesc ca am putea face un efort sa le luam chiar asa scumpe cum sunt.........dar parca sunt scumpe rau!
Poate as gasi pe cineva sa mi le faca la comnda dupa poza????
Oana & Marius
Wedding Day
tigrutz spune:
Cu siguranta gasesti pe cineva sa ti le faca la comanda si poate chiar mai ieftin. Sfatul meu ar fi sa mergi sa te interesezi si pe urma sa iei o decizie. E adevarat ca sunt destul de scumpe, dar daca iti plac atat de mult, ar fi pacat...
ooana spune:
tigrutz......daca stii un bijutier bun care face verighete la comanda sa imi spui te rog, nu conteaza din ce oras e ca ma duc acolo!
Sa va spun ceva.......de ce nu vreau eu sa dau 500 euro, desi nu e genul meu ca eu sunt omul care daca isi doreste ceva isi cam face poftele dar......... in concediul am stat o zi in Istambul unde am gasit exact aceleasi verighete care costau 240 euro iar dupa negocieri le-am fi scos cu 200 euro dar nu ii era buna lui Mariu, ii era mare, a mea era perfecta! Si se puteau face la comanda dar dura 2 zile iar noi trebuia sa plecam spre casa..........si cum as putea da acum mai mult decat dublu pe ele?
Oana & Marius
Wedding Day