Miresele anului 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Hopa....dau de baut fetelor....pentru a doua steluta!!!!
Prima data dam drumul la muzica ...
Berea nu prea merge ca e frig ... asa ca
un wiski cream pentru fetite si
dupa care si o
pentru fumatoarele ca mine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
tigrutz spune:
Oana, si noi le facem la comanda, deci stiu pe cineva, dar din cate stiu eu, persoana asta lucreaza undeva si sta foarte prost cu timpul. Am inteles ca Bebitzu al meu () a avut ceva probleme ca nu prea a respectat termenele cand spunea ca o sa fie gata. Oricum, am sa vb si am sa-ti spun
Mai gandeste-te si altfel....e adevarat, ai vazut verighetele alea la 240 euro, dar drumul pana acolo nu te-a costat nimic? si cazarea?
Asa ca, iubita mea (a nu se intelege gresit ) daca iti plac atat de mult, de ce nu faci un efort sa le cumperi? stiu ca e foarte greu, dar decat sa regreti mai tarziu si sa-ti ramana gandul la ele... Sau ai putea sa mai mergi prin oras, poate vezi ceva si mai interesant si mai ieftin.
Spuneti-mi, voi stit ceva despre chestia asta cu aurul, cum ca cel de 14 karate ar fi mai bun pt verighete?
Giova spune:
felicitari Oana pt. steluta!!!
fata nu bea nimic, cu toate ca un whisky cream nu i-ar displacea.
Intr-adevar ce diferenta de preturi la verighete, si nu numai, toate sunt mai scumpe la noi decat in strainatate.
Pacat ca nu le-ati vazut mai repede sa le si comandati, ca nu era nimic ca le-ati fi luat de acum.
Noi vrem din aur alb, nu stiu exact modelul ca am mai multe in cap, dar in orice caz sunt enorm de scumpe.
O pun si pe sora-mea sa se uite in italia, poate sunt mai ieftine, numai nu stiu cum facem cu masurile.poze
gio si bb 18+
Ioana-Cristina spune:
Buna, feteor ! Eu mi-am gasit model de verighete si sper sa le pot face. Si eu o sa ma ocup tot cam din septembrie-octombrie de asta. Sunt cam scumpe dar sper sa reusesc sa e iau pe cele care mi le doresc.I-am trimis acum un mail puiului meu la serviciu ca sa-mi spuna daca-i place modelul si sa-mi dea "unda verde". Sper sa-i placa si lui !
Ioana-Cristina
tigrutz spune:
Giova, stii cum ati putea sa faceti? ai putea sa-i trimiti un inel de-al tau care se potriveste ca masura cu verigheta pe care o vrei si pt el poti sa cumperi un inel, la fel care sa se potriveasca. Adica nu sa-i cumperi un inel de aur, scump sau mai stiu eu ce, unul de-asta de la o taraba, doar sa-l folositi ca masura.
Nu stiu, parerea mea...care este...
alinush2005 spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Alinush, dar de ce v-ati gandit sa faceti cununia tocmai marti? Inseamna ceva 30 mai pt voi?
Tigrutz, pe 30 mai noi implinim 2 ani jumate de cand suntem impreuna, de asta am ales ziua respectiva pentru cununia civila. In plus, cununia civila va fi in Bucuresti iar nunta in alt oras, asa ca ne-am gandit ca dupa cununia civila sa plecam acolo pentru a avea cateva zile sa ne ocupam de ultimele amenajari si aranjamente, astfel ca sambata sa fie totul pregatit.
Ioana-Cristina spune:
Fetelor , am primit unda verde. Ma pot ocupa de verighete. Daca vreti sa vedeti modelul intrati la www.rei.ro. Este modelul 1039.Spuneti-mi parerea voastra. Pupici !
Ioana-Cristina
tigrutz spune:
Merci Alinush pt raspuns
Sper ca nu te-a deranjat intrebarea mea, doar ca n-am auzit multa lumea care sa faca cununia civila marti.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Gio, ai dreptate afara sunt mult mai ieftine verighetele decat la noi, asa ca daca ai posibilitatea.........ia-le de afara!
Tigrutz, decat sa le dau unora bani, pentru ca au adus din Istambul niste verighete pe care le-au luat sub 200 euro ca doar ei iau angro, mai bine ma duc in primavara o saptamana la mare in Turcia si mi le iau eu cu manuta mea! Nu ti se pare cam mare adaosul respectivilor comercianti!!!???
Cu marimea nu e nici o problema, fiecare bijuterie are inelele alea care sunt pe diferite marimi si poti afla........de exemplu eu am 12 iar Marius are 21 !
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day