Miresele anului 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana hai ca tot te stii tu in ale concediului, zi-mi si mie please, cate zile de concediu am dreptul daca lucrez din 1 ian. 2005?
Eu din oct. as vrea sa raman acasa si sa stiu sa-mi fac toate zilele libere. Sunt 21 zile lucratoare/an, nu?
Clau lucreaza din 1 noiembrie 2004, si nu si-a luat o zi libera.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by tigrutz

Raza de Soare, stii tu cum e vorba aia "restanta da prestanta"... iti spune fata ca stie, ce mai trageam vara sa-mi iau toate "boabele" sau macar atatea cate sa pot sa trec in anul urmator.

Mama, pai in cazul asta, eu dau p-afara de prestanta... cam asa fac si eu, ca am 11 examene, tre' sa iau atat cat sa fac 40 de credite... apoi, la anu' / poate am noroc acum...

Raza de soare

Il iubesc pe cel mai bun !...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Gio, iti zic cu cea mai mare placere.... da sa ne ti la curent cu ce face Marco.....

Deci, in anul asta 2005 tu vei avea lucrate 9 luni, urmand ca ultimele 3 luni sa stai acasa........probabil ca ai si tu tot 21 de zile ca si majoritatea dar se pot negocia mai multe zile in momentul incheierii contractului....... in concluzie tu ai dreptul la 16 zile!

Clau e in situatia in care e Raza, adica pe anu trecut 3 zile si anul asta integral, respectiv cele 21.

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Raza, cine iti este profesor la Criminalistica, cumva tot D-na Stanoiu sa-ti vand niste hint-uri...........ca doar ti-am zis ca eu am studiat chiar cu ea!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Alinush, dar de ce v-ati gandit sa faceti cununia tocmai marti? Inseamna ceva 30 mai pt voi?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

Raza, cine iti este profesor la Criminalistica, cumva tot D-na Stanoiu sa-ti vand niste hint-uri...........ca doar ti-am zis ca eu am studiat chiar cu ea!

Oana & Marius
Wedding Day

Criminalistica, tocmai la anu'...
Multam pt conced ! Acuma, sa vad cum ii zic scrofolinei... ca daca tot o da cu alea 11 luni... in decembrie nici ca ma prinde pe aici...

Raza de soare

Mergi la inceput

Miresici, nici n-o cunosc fizic, dar mi-e dor de Krelia... sa ne streseze cu ale ei, cu Calipso, cu concedu', cu bisericuta... cu cate si mai cate...
Uf si saracuta nu prea are vreme buna...
Krelia, pe unde-o fi...

Raza de soare

Mergi la inceput

Fetele, cititi mai sus si ziceti-mi cum D-zeu sa fac cu rochita pt nunta cumnata-mii ?

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

mersi mult Oana.
Marco banuiesc eu, ca da din picioruse. Weekedul asta nu am avut timp de el saracul si a fost cuminte, nici nu a prea miscat.
Dar azi recupereaza.

Raza bafta cu examenele.
Cu rochia, nu stiu ce sa faci.
Poti sa-ti cumperi numai una pt. restaurant, si la cununia civila sa mergi cu ceva din dotare (dulap). nu prea are sens sa cheltui atatia bani pt. 10 min. la primarie.
Gasesti tu ceva care sa se potriveasca la aceeasi pantofi si gentuta.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Scuze RAZA, dar asa intelesesem din ce ai scris tu...... cum ca inveti la Criminalistica !!!

In privinta rochiei.........tu stii doar ca gusturile nu se discuta dar.....iti pot spune ce as face eu!

Pentru starea civila, nu mi-as mai lua nimic, as merge intr-un costumas si cu o camasa........e cel mai elegant, parerea mea, ca e mai bine decat cu rochie!

Iar pentru seara, fa-ti o rochie super sexi.......sa rupi gura targului si sa ne arati si noua poze.....ok?

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput