Miresele anului 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Mie mi se pare mai relaxant sa mergem vineri dupa-masa la starea civila, apoi la o terasa cu invitatii, si apoi acasa.Mama desigur ca e de parere sa ma imbrac in rochie de mireasa si la cununia civila, ca nu mai e timp de schimbat...Daca e sa fie sambata pana la urma, va fi dimineata, pe la 11, daca nu, vineri dupa-masa.Nu m-am hotarat inca, ma gandesc si ca nu o sa aiba cine sa vina vineri, decat rudele, fara prieteni, majoritatea fiind din alte localitati. Dar pana la anu' ma hotarasc eu.Si la voi o sa vina mirele sa va ia de acasa? Noi am hotarat sa mergem pe o varianta usor modificata, si anume sa se intalneasca mireasa cu mirele si cu nasii direct la biserica, fara prea mult tam-tam.Sunt ingrijorata ca nu o sa imi ajunga o zi sa fac tot ce mi-am propus: coafor, machiaj, manichiura, pedichiura pentru cununia civila, apoi venit acasa, schimbat, iarasi coafor, machiaj, manichiura...Hmm...mai meditezAna-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Da, asa imi doresc, sa vina sa ma ia de acasa.........problema e ca noi stam impreuna si parintii lui stau in alt oras asa ca...........il expediez la bunica mea cu o seara inainte!

Sa vina sa ma ia, cu nasii, cu buchetul si cu ......... un cadou pentru fetita!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

Ce ciuda mi-e ca puiu’ e-n concediu si eu nu… si credeam ca sefii vor pleca din tara azi, dar m-am inselat ; tocmai maine se intampla minunea.
Mi-am luat de invatat la birou, dar pot ?... nu… doar sa fac niste scheme, sa conspectez… uff… ce draga mi-e madam Rodica Stanoiu, cu Criminologia ei cu tot… ca sarea-n ochi… sa ma picati cu ceara si nu inteleg ce vrea uraciunea aia…
Fetelor, cum ma descurc eu cu atatea restante ? Bine, nu sunt singura, am aflat ca majoritatea colegilor de an care au dat ex atunci cand trebuia, au picat. Dar sunt programate mai devreme decat ma asteptam, cu 2 saptamani. Eh, ce-o fi o fi… D-zeu e sus si ma rog sa ma ajute.
In weekend am fost impreuna cu socrii si cumnatii la bunici; v-am povestit de o zona de vis, langa Rm Sarat. Sambata am ignorat ploaia si am fost prin padure, dorindu-ne sa intalnim o caprioara, un ras, un mistret, un lup, ceva... nimic. In afara de fff multe gaze, care se bateau care mai de care sa ne intre in ochi si urme de animale, nimic-nimicuta...
Ne-am indesat cu un fel de struto-camila, pruno-corcodusa, extrem de buna, cu pere, mere, coarne, alune de padure, mure... am mers 15 km ba pe poteci, ba prin poienite, ba prin fan pana la brau... Cand am ajuns acasa, cu toate fructele bagate in stomac, eram livizi de foame...
Noaptea a tras o ploaie urata, cu fulgere si tunete, de ziceam ca acus cade casa pe noi; fiind numai dealuri si vai, sunetul se propaga mult mai puternic; dar era motiv de tinut in brate...
Pt ca sotul cumnatei avea ceva de rezolvat, am decis sa plecam devreme, ca oricum altceva nu aveam de facut, la cum ploua.
Toate bune si frumoase, am ajuns acasa si dupa ce am mancat, stateam cu puiu’ in pat, butonam telecomanda. Am ramas blocata cand am vazut pe un post ca podul de la Maracineni a fost rupt de ape pt a doua oara. La doar 10 min dupa ce noi trecusem pe acolo ! Mi s-a strans stomacul... nu ma gandeam decat ca ar fi putut cadea podul de intoarcere, cand aud ca si stalpii de sustinere ai aluia s-au facut praf... toata ziua nu mi-a mai ars de nimic.... Am multumit lui D-zeu ca nu s-a intamplat nimic, ca nu au fost masini pe pod... nu era vorba, puteam sa ocolim 40 de km, dar stiti ce senzatie urata este ?... mai ales ca podul pe care am trecut se misca din toate incheieturile... La cat plouase, era de asteptat, oricum...
Azi dimineata, alta faza: la intersectia cu Lizeanu, puiu’ era atent la un „ sofer „ care blocase circulatia si a trecut la milimetru de noi, iar din dreapta venea cu viteza o salvare. Pt ca mi-a atras atentia de n ori ca daca am ceva de zis, de atentionat, sa-i zic in liniste, am zis aproape in soapta „ Pui, salvarea... pui... ne loveste...puuuuuuuuuuuuuuuuuuuiii... „. Dar nu mai stiam sa zic din ce parte vine... doar priveam incremenita cum vine, vine, vine... si se opreste la mai putin de 1 metru. Soferul de pe salvare si eu ne priveam ca viteii... Din cauza unui nemernic, caruia Politia i-a dat carnetu’, puteam sa fim facuti armonica din ambele parti. Tin sa precizez ca noi aveam prioritate...
Si uite asa, am inceput saptamana cu sperietura, urmata de greata si... nervi...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Miresici, v-am zis de cumnata-mea ca are nunta in octombrie...
Ma tot gandesc si razgandesc. Pt seara imi voi face o rochie, asta e clar. Dar pt civila, dimineata, mai are rost sa-mi cumpar ceva ?
Am vazut 2 rochite care mi-au placut mult, ambele pe corset; una e roz deschis, din tafta lucioasa si voal, croita in colturi, cealalta e un fel de portocaliu, din tull, tip rochie de balerina, umflata, scurta in fata, iar la spate, are o funda lunga pana pe la gambe. Aceasta are si varianta pe vernil si poate aduc si pe rosu, sapt aceasta.
De ce zic ca ma tot gandesc. Rochitele nu mi se par scumpe – 1.600.000 prima si 2.000.000 a doua, dar datorita culorilor, ar cam implica si pantofiori si gentuta. Si n-as vrea sa cheltui aiurea, doar pt o zi. Sunt frumoase, nimic de zis, de vineri ma tot gandesc la ele, dar... totusi, dar la masa, rochia de seara obligatoriu, costum puiu’... inseamna banuti... si mai avem si alte cheltuieli si banii pt nunta noastra, etc.
Sunt 2 variante:
-cumpar o rochita si fac pe comanda alta si la ambele iau pantofiori din dotare, negri si rosii
sau
- deschid sifonierul si aleg dintre 2 rochite, una leopard, in colturi, spate gol, decoltata, sexoasa rau si una alba, tip Carmen, inocenta; si aici, la fel, cu pantofiorii din dotare ( la capitolul asta stau ff bine ) sau daca e frig, trag un costum negru, cu pantalon si o camasuta eleganta.
Dar daca aleg sa cumpar, frumos ar fi ca puiu’ sa se asorteze cu mine; pai cum sa-l pun sa imbrace ceva roz sau portocaliu, cand nici nu poarta si nici nu l-ar prinde, el fiind saten cu ochi albastri ? Ca nu stiu daca gasesc varianta rosie... in plus, el deja are pt cununia civila... si are cravata rosie, ca nu ne-am gandit ca poate nu gasesc pe rosu sau ca nu mai vreau alte cheltuieli...
Voi ce ziceti ? Sa ma innoiesc si pt cununia civila ? Dupa mireasa, pe care o cunosc toti, lumea se va uita dupa „ sotia lui Marian „... si vreau sa fac impresie buna, deh...
Va dati seama, daca la nunta altora ma comport asa, la a mea cred ca-mi iau campii...

Raza de soare

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ooana

[red]Raza[/red].....spune-mi cate zile ai trecute in contractul de munca, din ce luna lucrezi si cand vrei sa iti ei concediu......si iti zic eu cate zile ai dreptul!

Tu trebuie sa te hotarasti, vrei concediu pentru ca e dreptul tau sau vrei sa nu o superi pe sefa si sa faci cum zice ea ?!?!

Oana & Marius
Wedding Day

De pe 1 noiembrie 2004 si am 21 de zile de concediu. Cand vreau sa iau ? Pai si maine as vrea... dar sa le iau pe toate... serios acum, as fi vrut de pe 29 august incolo... sa ma duc si la restante, sa stau si cu puiu', sa ne vedem si de pregatiri...

Raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Raza de Soare, ce weekend plin de aventuri ai avut! Imi pare rau pentru sperietura cu ambulanta, bine ca nu s-a intamplat nimic rau!Cat despre restante, le iei tu pana la urma.Voi cumparati un cadou si pentru mire? Si daca da, ce anume aveti in gand? Eu nu am nici cea mai mica idee...adica nimic concret, ca idei nebunesti am eu.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Mergi la inceput

Raza .........eu am avut-o profesoara pe Rodica Mihaela Stanoiu.......putem schimba impresii........si am luat examenul la a 2-a incercare!!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

La Multi Ani pt toate Mariile, sa fiti fericite, sanatoase si sa aveti tot ce va doriti!
Raza de Soare, stii tu cum e vorba aia "restanta da prestanta"... iti spune fata ca stie, ce mai trageam vara sa-mi iau toate "boabele" sau macar atatea cate sa pot sa trec in anul urmator. Si-ti garantez ca mai tarziu ai sa-ti aduci aminte cu placere de toate momentele astea, chiar daca acum par ca nu se mai termina

Si noi ne-am gandit la treaba asta cu cununia vinerea, am fi mai liberi in ziua nuntii, parca am mai scapa de toata agitatia, dar ma gandesc totusi sa nu fie o cheltuiala prea mare. Oricum, este inca in planurile noastre

S-a mai discutat aici daca vine sau nu mirele sa va ia de acasa....la mine categoric nu, eu vreau sa ne vedem in biserica, sa intru la bratul nasului (as fi vrut sa fie tata, dar din pacate nu mai este printre noi )

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by ooana

[red]Raza[/red].....spune-mi cate zile ai trecute in contractul de munca, din ce luna lucrezi si cand vrei sa iti ei concediu......si iti zic eu cate zile ai dreptul!

Tu trebuie sa te hotarasti, vrei concediu pentru ca e dreptul tau sau vrei sa nu o superi pe sefa si sa faci cum zice ea ?!?!

Oana & Marius
Wedding Day

De pe 1 noiembrie 2004 si am 21 de zile de concediu. Cand vreau sa iau ? Pai si maine as vrea... dar sa le iau pe toate... serios acum, as fi vrut de pe 29 august incolo... sa ma duc si la restante, sa stau si cu puiu', sa ne vedem si de pregatiri...

Raza de soare

Iubita, pai e clar .......... sa le luam pe rand:
- tu lucrezi din 2004, ai lucrat 2 luni pentru care trebuia sa primesti 3 zile de concediu in 2004!
- anul acesta, adica in 2005, ai dreptul la toate cele 21 de zile!

Depinde cum merge la voi, programeaza-te din timp, anunta-i sa nu zica ca ii ei pe nepregatite si...........concediu placut!!!

Daca ai putin tupeu......spune ca ii dai in judecata, litigiile de munca se judeca de urgenta si vei avea castig de cauza!

Dar incearca amiabil prima data.........

Eu te-as sfatui sa faci o cerere, pe care sa o inregistrezi si sa astepti raspunsul...[/teal]

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Buna dimineata si La multi ani daca avem vreo Marie printre noi !

Apropos de cununia civila, sa va spun cum o sa facem noi.
Cununia civila marti 30 mai, probabil dupa-amiaza, cu doar cativa prieteni apropiati, dupa care mers la o terasa frumusica si ciocnit niste pahare si gata.
Nunta va fi samabata dupa-amiaza la biserica si dupa aia petrecere la restaurant pana la ziua.
Astfel imi ramane sambata dimineata sa dorm mai tarziu pentru a fi odihnita, iar dupa trezire exclusiv program de infrumusetare miresica pana vine ora de mers la biserica.
Ce ziceti de planul meu?

Mergi la inceput