Miresele anului 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Neata!

E cine pe aici?.....
Krelia, Anamaria si eu m-am gandit la asta......sa face starea civila in alta zi.......sa nu fie balamucul mare!
Am mai vorbit cu foste miresici si mi-au zis ca daca ar mai face o data nunta ar fece starea civila in alta zi....ca cica e prea mare nebunia si trece ziua intr-o alergatura continua si ajungi sa zici la sfarsit......doamne nu stiu cum a trecut asa repede!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza fetele!!!

La multi ani MARIILOR!!!!!

RALU bine ai re-re-re!!!!
Cum a fost in concediu?
Ha, ha vii tu, pleaca Krelia. Vine Krelia plec eu. Trebuie sa ramana cineva de veghe aici pe Dc.

Ne-am mutat. Clau a plecat ieri la Alba cu mama si sora-mea. Acum e la coada la pasapoarte. Sper sa-l gate intr-o sapt.
Aseara singura in noua si urata casa am facut o criza de plans.
Acum caut alt apartament. Nu-mi place de nici o culoare. Parca am inceput sa ma mai obisnuiesc dar.... uil astept pe Clau sa vina si sa povestim cu calm si sa analizam toate posibilitatile.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Neatza , girls ! Avem vreo Marie printre noi? La multi ani !
Ce mai faceti fetelor ?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by ooana

- avand in vedere formarea profesionala.........m-am gandit hai sa ajutam un om sa meraga in concediu .....spune-i la "isteata", respectiv sefa ta.......conform Lg.nr.53/2003 - Codul Muncii, art.139 coroborat cu art.141 rezulta clar ca: dreptul la concediu de odihna anual nu poate forma obiectul vreunei cesiuni, renuntari sau limitari iar.....concediul de odihnă se efectuează în fiecare an!!!!
Spune-i sa se mai puna la punct cu legislatia.........mai ales in domeniul muncii......si sa te lase in concediu ca altfel ......si te ajut!......sa nu se puna cu juristi!

Oana & Marius

Wedding Day

Eu lucrez cu contract din 1 noiembrie 2004 si in afara catorva zile libere pt examene, nimic n-am pupat... Ce sa fac, ca nu vreau nici sa ma cert cu mandra asta ?...

Si multumesc frumos pt raspunsuri tuturor !

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

La cate zile de conced am dreptul ?
Puiu' zice sa-mi iau dupa cele 11 luni, eventual in decembrie, toata luna... dar nu cred sa fie sefa de acord...
si parca vad ca va scoate perle si daca-i zic ca am examene de pe 1-9 si vreau liber de pe 29 august...
Cum D-zeu sa-i zic, sa am conced, dar nici sa ma cert cu ea ?...
Si... LA MULTI ANI, Marii !!! Azi e si ziua puiului meu... Sa-mi traiasca !!!

Raza de soare

Mergi la inceput

Gio....nu mai fi naca, sigur veti gasi ceva mai frumos.....cu putina rabdare!!!

La Multi Ani tuturor Mariilor!!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by ooana

[teal][font=Comic Sans MS]Neata!

si eu m-am gandit la asta......sa face starea civila in alta zi.......sa nu fie balamucul mare!

Oana & Marius

Wedding Day

Ehe... si eu am vrut asa, dar soacra-mea a zis altceva... Pana la urma, de ce sa fie balamuc ? Dimineata la primarie, venit acasa, aranjat, barfit, ras, glumit, etc... pe la 17 la biserica... Nu vad de ce ar fi alergatura, dimpotriva, cheltuieli sunt mult mai putine... si daca fac in alta zi... in ziua nuntii ce mai fac ? stau in pijamale pana dupa amiaza ? ma uit la TV ? ma joc Zuma ? asa... scap de toate odata...

Raza de soare

Mergi la inceput

[red]Raza[/red].....spune-mi cate zile ai trecute in contractul de munca, din ce luna lucrezi si cand vrei sa iti ei concediu......si iti zic eu cate zile ai dreptul!

Tu trebuie sa te hotarasti, vrei concediu pentru ca e dreptul tau sau vrei sa nu o superi pe sefa si sa faci cum zice ea ?!?!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Raza ...... stii care e problema in Ardeal se fac nunti de zi......adica:
- la 6 dimineata la coafor
- intre 9-11 la starea civila
- la biserica pe la 12
- poze in parc
- la restaurant pe la ora 13-14...........e ceva alergatura!

Plus ca nu mai poti sa te schimbi si la noi fetele merg imbracate, din cauza asta, in rochie de mireasa si la starea civila!

La voi e bine......aveti timp.....la noi nu se fac cununii la biserica dupa amiaza la ora 17!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana se fac si nunti de seara, nu numai de zi.
Eu ma gandeam s-o fac de zi, dar vazand la nunta la care am fost, ce cald e si in sala si afara, mai bine o fac de noapte.

Cununia si eu ma gandeam s-o facem vinerea, dar acum cu bebele o facem anul asta si asa am scapat.
Am vrea s-o facem in Timisoara, dar nu stiu daca se poate , noi avand numai flotantul pe buletin. Nu avem nici unul din noi buletin de Timisoara.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Gio , asa e, se fac nunti si de seara dar mai rar.....anul asta am auzit doar de 2, si sa-ti mai zic ca nici restaurantele nu prea sunt de acord, mai ales cele care sunt in centru, pentru ca deranjeaza vecinii...........asa ca degeaba imi doream nunta de noapte ca am numai o singura posibilitate, la un restaurant la iesirea din oras care nu imi place deloc! Asa ca am abandonat ideea.....

Cand am fost sa vorbesc la restaurant i-am intrebat ce se intampla daca nu termin pana la 12 si mi-au zis sa ma inteleg cu chelnerii, sa le mai dau ceva in plus......si acuma sa ma ierte Dumnezeu daca incepe la ora 14 pana la ora 2 dimineata ar trebui sa se sature lume nu????.......si pana pleaca, pana platim iaca se face 6 dimineata si......sunt aproape 24 de ore de cand m-am trezit sa merg la coafor!

Multe foste miresici mi-au zis ca de fapt noapte nunti nu e asa cum ne inchipuim.......ca o sa picam de oboseala....nici vorba de un pahar de vin in 2 si alte tandreturi. Asa o fi???? Daca satu sa ma gandesc e logic........ca esti obosit rau de tot, dupa toata tevatura!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput