Miresele anului 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 3

Giova spune:
Dragelor, au venit mamicile, am mancat cu totii, pe urma le-am dus la noul apartament si le-am pus la treaba.
Eu am mai trecut cu sora-mea putin pe la birou, mergem in oras, pe urma acasa la impachetat.
stati linistite ca nu ma strofoc prea tare cu mutatul.
Nici nu mai am chef, dupa ce am vazut mutra sora-mii si a mamei mele cand au vazut ap.
Sper ca, acum ca va fi pus la punct sa arate cat de cat dragut.
Si cand ma gandesc ca acolo voi duce un bebe mic, iar imi vine sa .
Acum chiar ca va pupic pe toate si ne auzim luni.poze
gio si bb 18+

alinush2005 spune:
Eu fac asa la servici si nu mai pooot!
Am atat de mult de munca, cand eu cand puiul meu, incat ne mai vedem seara pe la 11 si dimineata de la 8 la 8.30, si asta pentru ca stam impreuna, ca altfel probabil ca nu ne-am mai vedea deloc...
si se pare ca tot asa o s-o tinem cu munca inca vreo 2 luni ...
pana ne-om lua campii amandoi ...asa ca nu am mai avut timp sa mai vorbim si noi pe indelete despre nunta, iar de ajuns sa ne uitam si noi dupa restaurante nici atat...absolut nimic nu am mai facut sau planificat impreuna legat de nunta.
Da' las ca weekendul asta il abordez (daca nu il cheama iar la servici) ..macar lista cu potentialii invitati sa o facem, sa vedem si noi cam cati oameni vor fi si cam dupa ce local trebuie sa ne uitam...

Andita spune:
Fetele, dupa ce am plans atata ieri dupa forum, azi n-am avut timp de el. Am citit, de citit, dat de postat, n-am mai apucat.
Intru si eu in concediu, de luni, 2 saptamani, sa-mi ajunga.... In week-end ne asteapta marea confruntare cu parintii, si astept cu drag, dar si cu teama, ca tare mi-e frica de ce reactie or sa aiba la auzul vestii ca vrem 2 nunti, si ca nu acceptam sa ne faca numa' tata socru planurile. Of, sper sa treaca si asta cu bine. O sa va povestesc detaliat la intoarcere, ca din pacate nu cred ca mai pot intra pe forum pana atunci.
Sa-mi tineti pumnii, da?
Ultima saptamana din concediu o sa plecam si noi pe undeva, munte, mare, vedem, ideal ar fi si....si....
Va pup pe toate, va doresc ori spor la treaba, ori concediu placut, dupa caz, si sa nu epuizati toate subiectele de discutie, sa mai ramana si pentru noi, marile absente. Va pup.
Andita

alinush2005 spune:
Concediu placut celor care pleaca in concediu !!!
Nu pot spune ca nu sunt invidioasa pe voi, dar va astept cu povestiri despre peripetii , iar intre timp noi mai dezbatem nitel pe aici despre nunti si chestii ...

anamariame spune:
Ooana, asa e, multe sunt superbe de la Demetrios, mie insa mi-a ramas inima la un model, si sper ca daca merg la o casa de moda buna, obtin rochita mult visata...Concediu placut fetelor care au parte de el.Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

Ioana-Cristina spune:
Salut , fetelor ! Aseara m-am i8ntors si eu de la mare ! A fost super iar vremea ce sa mai zic...a plouat doar o singura noapte !
Voi ce-ati mai facut ? Puneti-ma in tema cu noutatile !
Ioana-Cristina

anamariame spune:
Eu am meditat zilele astea, si mi-a venit o idee : ce-ar fi sa fac eu cununia civila vineri dupa-masa? Cum vi se pare? De ce toata lumea face in aceeasi zi si cununia civila si pe cea religioasa? Nu ar fi mai frumos sa mergem la starea civila vineri dupa-masa, apoi la o terasa, iar ziua de sambata sa fie in totalitate dedicata celorlalte pregatiri? Ce ziceti?Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"

krelia spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Eu am meditat zilele astea, si mi-a venit o idee: ce-ar fi sa fac eu cununia civila vineri dupa-masa? Cum vi se pare? De ce toata lumea face in aceeasi zi si cununia civila si pe cea religioasa? Nu ar fi mai frumos sa mergem la starea civila vineri dupa-masa, apoi la o terasa, iar ziua de sambata sa fie in totalitate dedicata celorlalte pregatiri? Ce ziceti?
Fetele, sunt la ziua cumnatelului meu....hip-hopist....si ma doare capu' de mor....

Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006