Miresele anului 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
![](images/user_woman.png)
Ioana-Cristina spune:
Transmite-i Kreliei pupici de la noi si sa se distreze bine ! Fetelor am cam hotarat ce verighete imi iau.Acum sa afle mama si cu soacra-mea ca tare sunt curioasa de ce or sa zica...Oricum eu parerea nu mi-o schimb poate sa-mi arate ele orice altceva....ca la cat sunt de incapatanata...tot ca mine o sa fie ! Si in plus noi le purtam , nu ele !
Dar am o probema cu modelul invitatiei ca nu prea stiu ce sa aleg....
Iar problema cu nasii e si mai nashpa ca nu stiu cine o sa ne fie nasi....Eu il intreb pe Adi iar el ma intreaba pe mine !
Ioana-Cristina
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
BlueEyes spune:
Heeeey...unde pleaca toata lumea?
Nunta noastra
Noi doi
Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/anamariame/anamariame.jpg)
anamariame spune:
Ioana-Cristina, eu caut in disperare invitatii si nu gasesc nimic care sa imi placa. Adica am gasit eu ceva...dar costa 86 000 lei vechi si nici nu imi plac intr-atat incat sa le iau.Tigrutz, nu mi-am facut nici eu asa un plan, dar sa stii ca intentionam, asa ca iti multumesc. O sa il folosesc pe al tau daca nu e cu suparare.Fetelor, ajutati-ma si pe mine cu un sfat. Eu stiu exact cum o sa arate costumatia pe care vreau sa o port la cununia civila, si vreau si palarie. Costumatia nu e inca facuta, dar am gasit de cumparat palaria. Ce sa fac? Sa o cumpar? Daca nu imi gasesc material la culoarea palariei? Adica exact la nuanta ei? Off, ce dilema!Ana-Maria"Some people see things as they are and ask WHY?I dream things that never were and ask WHY NOT?"
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Darria spune:
quote:
Originally posted by anamariame
Ioana-Cristina, eu caut in disperare invitatii si nu gasesc nimic care sa imi placa. Adica am gasit eu ceva...dar costa 86 000 lei vechi si nici nu imi plac intr-atat incat sa le iau.
Ana-Maria
"Some people see things as they are and ask WHY?
I dream things that never were and ask WHY NOT?"
Miresici iertare ca intru la subiectul vostru
![](floare.gif)
Sunt invitatii dragute in Moll, la parter - acolo doar un singur catalog mi-a placut. Eu acolo am gasit ceva dragutel la 20.000 + 3000 scrisul. Mai erau si alte modele mai dragute dar nu le mai aveau un stoc.
Mai gasesti la Hala dar nu prea dragute.
Intra la nunta in Iasi si intreab-o pe Kriss unde le-a facut, ca eu nu mai tin minte, parca la o tipografie de pe Sararie.
Palarie: intai cumpara materialul pt. hainute si apoi palaria. Sau: daca nu e scumpa palaria, cumpar-o(ca sa nu-ti ramana inima la ea) si daca nu se potriveste cu hainele o sa o folosesti la alta data. Hai e esti fata descurcareata, o sa o scoti tu la capat.
idei nunta
Giova spune:
Neatza fetelor!!!
Ana-Maria cand ai cununia civila? la anul, nu?ei bine, parerea mea e ca ar trebui sa mai astepti cu palaria, mai ales ca nu ai nici materialul pt. rochitza.
Un an e mult si poti sa-ti schimb opinia si poate vrei alt model, sau fara palarie.
Ce faceti? Haide-ti trezirea!!!
Ati baut si ati
?
Eu sunt cam matinala. asa se intampla cand sunt sefii in Romania si mi se inchid ochii...imi vine sa ma pun pe birou sa mai trag o portie de somn.poze
gio si bb 18+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Neata fetelor!
GIO, la nunta ai fost tare draguta iar rochita pe care ai purtat-o a fost frumoasa foccccccc.....de fapt voi sunteti o pereche draguta!
Leul greu e atat de dragut, parca as vrea si eu unul..........si nu mai fi suparata ca bucataria e chiar draguta!
Pentru KRELIA, imi e dor de ea, ne lipseste si o asteptam sa revina printre noi bronzata si odihnita dar pana atunci........numai vreme buna!
TIGRUTZ si eu sunt in aceeasi situatie, tatal meu nu mai e, dar mai e o varianta ca pe invitatie sa apara langa nume o cruce mica.........
IOANA-CRISTINA.....nu in ultimul rand, la Marus i-au placut verighetele dar.........a zis ca ar trebui probate ca sa vedeti cum se aseaza pe mana!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Neatza , Giova ! Ce faci? Fetele nu s-au tre3zit? Hai sa bem cafelutza impreuna , asta daca n-ai terminat-o inaintea mea !
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Neatza , Ooana ! Aseara cand a venit Adi acasa am vb cu el si am uat in calcul ca verighetele astea ar putea fi mai groase si ar incomoda la deget. Am facut o proba cu un inel mai grosutz si am vazut ca de fapt verighetee nu sunt asa groase cat este inelul(la partea cu piatra ma refer). Grosimea verighetelor este pe jumatate din inaltimea inelului si nu incomodeaza deloc. Atentie: grosimea , nu latimea ! Ai inteles ceva ?
Ioana-Cristina