Miresele anului 2006 (14)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Asta si fac Ioana (sau Cristina ) pastrez amintirea in suflet si imi este suficient.
Iar acum am o nunta de planificat si am destule lucruri frumoase la care sa ma gandesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Important in viata este sa fii optimist ca sa poti trece peste toate problemele ! Gata cu filozofia! Ce mai ziceti miresicilor?

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

Uite,hai sa va spun cum ne-am facut noi planul de bataie pt perioada asta, pana la nunta. Evident ca este doar un plan, nu inseamna ca avem deja stabilite date exacte. Ne-am gandit ca asa nu va trebui sa dam foarte multi bani deodata si ne va fi ceva mai usor.
restaurantul - rezervat deja
septembrie - verighete
octombrie - DJ, cameraman, fotograf
ianuarie-februarie - invitatii
martie - rochie, costume, pantofi
aprilie-mai: marturii, cocarde
Cam asta e in mare. Pt biserica am vrea sa mergem sa vb cat mai repede posibil, dar preotul ne-a spus ca dupa Boboteaza se fac planificarile pt anul urmator.
Ce spuneti? Voi v-ati facut vreun plan de genul asta? Sau ar trebui sa mai merg eu un pic pe la un doctor ca am ceva probleme grave?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Tigrutz, noi nu ne-am facut nici un plan de genul asta.
Stiu ca in primul rand faci o lista cu toti invitatii. in fuctie de nr. lor alegi restaurantul, pe urma biserica si pe urma habar n-am ce urmeaza.

Lista e facuta, restaurantul ales, in ian. semnam contractul, prin febr. vorbim si la catedrala reintregirii neamului, etc....

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Fetelor e buna ideea asta de plan de bataie...Dar o sa- fac si eu pe 27 august - atunci am logodna oficiala!!!! Si am niste emotzii !!!!
Atunci o sa vad si cati invitati vor fi si o sa stabilim si data exacta a nuntii.

Ioana-Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Salutare miresici
Ce dor mi-a fost de voi....Noi am fost plecati sambata, duminica shi luni...ca o fo liber puiu meu Asha ca am mai avut 3 zile de concediu....de fapt....mini-concediu. Eu trebuia sa fiu in vacantza pana la 1 sept, dar m-au chemat de azi la scoala ca sa fiu in comisia pt bac...asha supi am fost...ca mai speram la 2 sapt de vacantza In plus, o sa fiu toata ziua la scoala...si nu mai pot vb cu voi Ce sa mai zic de pregatiri? Ca speram sa mergem shi noi sa vedem de fotograf, cameraman...invitatzii.... Sper sa nu ramanem in urma cu pregatirile...ca, deshi suntem primii pe listutza, se pare ca suntem cel mai in utma cu pregatirile

Nunta noastra
Noi doi

Iubim sa fim indragostitzi...acesta este adevarul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush2005 spune:

Tigrutz,
Nici tatal meu nici tatal iubitului meu nu mai sunt printre noi, asa ca nici noi nu vom adopta textul clasic de invitatie, si sunt convinsa ca cei care ne cunosc vor intelege..

Despre verighete eu vreau ceva foarte simplu, eventual aur galben cu putin alb, mai ales ca iubi nu suporta bijuteriile si cred ca daca ar mai fi si ceva complex si briz-briz-uri si pietricele chiar ca nu ar purta-o decat in ziua respectiva..

Despre plan, da, ar fi bun, dar nu vreau sa imi limitez optiunile, ca nu se stie niciodata peste ce dau. Adica daca vad cocarde dragutze si nu scrie la plan ca luna asta sunt cocardele sa nu ma mai uit?
Mai degraba un plan fara perioada, doar o lista cu ce trebuie avut in vedere, si pe masura ce imi mai iese in cale una-alta mai tai de pe lista..

Mergi la inceput

aaaa....shi apropo de verighete...Noi inca habar nu avem ce gen vrem... Mie imi place tare mult argintul...probabil o sa luam ceva din aur alb daca gasim gragutz

Tare fainutz site-ul cu verighete. Chiar am vazut ceva modele dragutze Mersi mult fetele

Nunta noastra
Noi doi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Va saluta Krelia!!!!
La mare e vreme frumoasa, dar se pare ca se schimba de prin 18-19 august.

poze
gio si bb 18+

Mergi la inceput

Zi-i ca o pupam shi noi....shi... ne e dor de ea

Nunta noastra
Noi doi

Mergi la inceput