Miresele anului 2006 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
Ioana-Cristina spune:
Apropo ! Adi a zis ca astea sunt niste verighete feminine ! Si m-am gandit ca a lui poate fi facuta la fel , din aceleasi impetituri , dar fara "x"-urie alea iar daca nu vom face pentru e alt model tot cu impletituri ca sa ne asortam. Am gasit eu un model specific barbatesc.Intra la http://www.panda.ro/rei si vezi pe prima pagina de verighete - ultimul model , ce cu impetitura.
Ce spui , e neaparat nevoie sa avem verighetele a fel ?
Ioana-Cristina
Raza de soare spune:
Oho, cat ati scris… Vorbiti despre verighete…Noi le vom face la un prieten de-al puiului, unde mi-a facut si inelul. Chiar acum, dimineata, vorbeam despre asta. Le facem cu 2-3 luni inainte de nunta si ne costa 10 $ gramul, fara adaosuri, asadar, max 2 mil.
Astazi mergem la banca sa luam credit pt nunta, apoi dam o fuga pe la 2-3 restaurante, primul fiind Intermacedonia, sa ma linistesc eu cu meniurile alea impuse. Daca il convingem bine, daca nu… duca-se !...
Vineri ne-am intalnit cu o colega de facultate si cu sotul ei. Stiti ce hotarati au fost ? S-au vazut prima data de Craciun, anul trecut si cateva luni mai tarziu, in iunie, s-au casatorit.
Le-am spus ca ne pregatim de nunta si imediat a inceput fata cu oferte : restaurant, fotograf-cameraman, croitoreasa, muzica ; mi-a oferit pana si o cutie intreaga cu flori de pus in piept, pt ca a luat prea multe si i-au ramas. Abia asteapta sa mergem prin magazine dupa diverse lucruri, aproape ca s-au autoinvitat la nunta… M-a lasat masca, ce suflet are !
Culmea este ca prietena mea cea mai buna, cea care-mi va fi d-ra de onoare, nu se implica deloc si m-a cam luat gura pe dinainte si i-am zis colegei ca ar putea fi cea de-a doua d-ra. Bine… e casatorita, stiu, dar… e vreo diferenta ?
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Giova spune:
Oana incep sa ma obisnuiesc cu ap.
Si vorba unei viitoare mamici: vine bebele si nu mai am eu timp de studiat toate detaliile si nepotrivirile din acel ap.
Si ce e mai important e ca nu e al nostru, si in 11 luni (care sper sa treaca repede) ne vom muta la casa noastra.
Ma bucur ca-ti place salteluta de joaca a lui Marco si rochita mea. O pot purta si la anul, numai cred ca va mai trebui stramtata.
Ioana-Cristina te acompaniez la , dar eu nu beau. rar cate un capuccino.
In ce priveste verighetele habar n-am.Nu am mai vazut sa fie diferite, de la sot-sotie.
Si nici nu stiu pe cine ai putea intreba.
poze
gio si bb 18+
Ioana-Cristina spune:
Norocoaso ! Chestia cu domnisoara de onoare care nu se ocupa....las-o in pace ! Nu prea e bine sa te bazezi pe altii...Eu o sa am domnisoara de onoare , dar nu vreau sa o implic in pregatiri. Prefer sa le fac eu si cu pui. Eu sunt norocoasa fiindca facem nunta a socrii mei iar de partea cu Primaria , Biserica si restaurantul se ocupa ei. Noua ne ramane doar partea de haine , invitatii , verighete si decoratii.
Ioana-Cristina
ooana spune:
IOANA CRISTINA, am inteles ce vrei sa spui..........si de asta zicea Marius ca trebuie probate sa vedeti cat de comode sunt si cum vin pe mana.........si sa stii ca am inteles ce vrei sa spui, normal ca grosimea deranjeaza nu latimea!
.... ai dreptate, poate e cam feminina, dar.......si iarasi gusturile nu se discuta, parerea mea este ca ai putea ca tu sa-ti faci modelul cu X-urile iar pentru el exact la fel dar fara X-uri!
Pe mine nu m-ar deranja ca cele 2 verighete sa difere putin.........doar oricum eu vreau un diamant mic pe a mea si normal ca a lui nu va avea pietre! Chiar mi se pare interesant ca verigheta pentru fetite sa aiba ceva in plus!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Ioana-Cristina spune:
Giova , mersi mut ! Nici eu nu beau cafea , tot capucino sau ciocolata cada , doar ca am ramas cu termenul asta...Referitor a verighete , sper sa nu fie nici o chestie , oricum vreau sa pastrez aceeasi tema de baza : impletitura. Restul "decoratiior" sa FIE SPECIFIC BARBATESC SI SPECIFIC FEMININ.
Oricum daca Adi nu vrea asa lui o sa-i fac a fel , dar poate fara "x"-uri.
Ioana-Cristina
Ioana-Cristina spune:
Ooana , exista "n" variante pentru modelul asta de verighete. Asta discutam si cu Adi aseara...Cred ca vom stabili a fata locului. O sa cerem si parerea bijutierului.Dar Adi mi-a pus o intrebare care ma cam roade ...oare or sa vrea sa ne faca pe comanda verighete diferite ?
Ioana-Cristina
ooana spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Ooana , exista "n" variante pentru modelul asta de verighete. Asta discutam si cu Adi aseara...Cred ca vom stabili a fata locului. O sa cerem si parerea bijutierului.Dar Adi mi-a pus o intrebare care ma cam roade ...oare or sa vrea sa ne faca pe comanda verighete diferite ?
Ioana-Cristina
Normal ca vor fi de acord doar isi vand marfa ..... cred ca in privinta asta nu trebuie sa-ti faci griji!!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Ioana-Cristina
Chestia cu domnisoara de onoare care nu se ocupa....las-o in pace ! Nu prea e bine sa te bazezi pe altii... Prefer sa le fac eu si cu pui.
Am crezut ca se va oferi sa mergem prin magazine, sa-si dea cu parerea, etc. Mai mereu spune ca nu are timp, ca se simte rau... asa ca i-am zis odata, mai in gluma, mai in serios, sa-si ia gandu'.
Iar pregatirile, clar puiul si eu le vom face. Bine, mai mult eu... Dar o sa-l cam ia durerea de cap cand va trebui sa mergem sa luam florile de nunta, de ex... De-asta e buna o d-ra... dar daca nu vrea, apelam la colega, care vine cu drag... asta in conditiile in care este ocupata cu un magazin cu hainute pt copii... si ea insasi e un copil...
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Ioana-Cristina spune:
Ooana , deci este exclus sa-mi spuna ca fac numai perechi? Ar fi super ! Or mai fi avut clienti dilii ca mine ?!?
Ioana-Cristina