Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Cornelia, chiar nu stiu cum e cu testele de ovulatie, pe el nu scrie nimic in instructiuni?

Simona, eu am senzatia ca de fapt a doua zi dupa ovulatie e cea mai buna, sau poate difera de la o femeie la alta, da eu am impresia ca asa am ramas graviduta, cam a doua zi dupa ovulatie, poate ma insel. Oricum citisem undeva ca perioada fertila poate fi mai mare sau mai mica, sunt unele femei care au doar cateva ore si bineinteles e mai greu sa ramana gravidute.

Lya chiar ar trebui sa te duci la un control daca tot nu iese a doua liniuta.

Pupici la toate

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Simo, la multi ani!!! Si un bebita in burtik drept cadou!Pupici dulci!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

fetelor, va citesc si eu din cand in cand...eu activitate...dupa cum am previzionat...slabe sanse luna asta...plus ca am avut dureri ca la ovulatie abea azi, in a 17 zi, la ciclu de 28...nici nu stiu ce sa mai cred....si cand ajungem acasa intram ca si Lya, in stresul cu amenajatul casei...om mai vedea daca iese ceva

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

MULTUMIM PENTRU VOTURI!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

LA MULTI ANI Sim, sa fi sanatoasa si sa apara bb2 cat mai curand!!!

Fetelor multumesc de raspunsuri. In primul rand am calculat eu gresit, astazi sunt in ziua 20CM deci am o ovulatie mai tarzie. Dar daca prestam diseara mai sunt oare sanse, ca aseara a fost imposibil.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

herra, am votat si noi astazi de 3 ori cu Vlad. Bafta in continuare!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Mami Irinel, Cornelia, prietene dragi, va multumesc mult de tot! Sa dea Domnul sa apara iar o minune mica in viata noastra! Acelasi lucru il doresc tutror mamicilor aspirante si din nou aspirante. Sentimentul de mama este ceva unic si nu poate fi inlocuit cu nimc.

Va multumesc din suflet pentru gandul bun!

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pashosha spune:

Buna ziua, fete viitoare gravidute frumoase..
la Rubrica Discutii Generale, se afla subiectul BAZAR PENTRU BELLA(detalii in link ul de la semnatura mea- poate va uitati si la acest copilas cu ochi materni).
Oricum, la BAZAR PENTRU BELLA, se liciteaza, carti scrise de un super doctor care preda tehnici Lamazze...cum nasteti, cum respirati..ce mancati si tot asha.. Cartile va pot ajuta pe voi, iar voi o ajutati pe Bella cumparand...uitati-va la poza Bellei pe link..va rog

http://bella.netfirms.com/ro.htm

pashosha mami lui Luca si Maia

where is a will, there is a way !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

Am votat si azi pt voi. Vlad e pe locul 1 acuma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Cornelia cand testul de ovulatie e pozitiv insemna ca a crescut Lh , hormonul care declanseaza spargerea foliculului.Asta inesmna ca ovulatie va avea loc.Testele de ovulatie nu sunt foarte precise deoarele LH crescut poate fi si din alte cauze.Eu zica ca daca vrei sa stii precis cand e ovulatie fa un eco.

Mergi la inceput