Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

asi, astazi l-am vazut si eu pe Razvan in poze. Ai un baietel superb, sa va traiasca!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

RUGAMINTE OFF-TOPIC:

sa-mi votati (primul) pui(ul) aici:

http://www.tiffanyshop.ro/kids/

(VLAD MIHAI MUNTEANU)

ZILNIC! DE TREI ORI (TREI VOTURI)

multumim!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Din pacate noi astazi nu mai putem vota deoarece l-am votat de 3 ori pe Rares, baietelul unei alte mamici de pe forum. Dar maine promitem sa-l votam pe Vlad, o scumpete de baietel. Bafta multa! Haideti mamici din nou aspirante, da-ti o mana de ajutor!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biscu spune:

s-a votat. succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Din pacate tot o liniuta.
Cred ca e vorba de o dereglare mai degraba.Mi-am scos analizele de sange si sunt cam anemica .Cadou am luat altceva si-mi pare rau ca n-am putut sa-i pun si un test pozitiv
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Lia, la multi ani sotului! Ieri a fost ziua alui meu da n-am avut rabdare sa ii dau cadou testul pozitiv, eu is tare impulsiva cand e de dat astfel de vesti... Ti s-a mai intamplat sa ai intarzieri?

Cornelia pai tu te vaitai ca in weekend ati avut nunta, da inseamna ca si ieri si azi si chiar maine e timp propice. Pupici si la munca...;-)

Simona, imi place tare mult apelativul. Cu pusul pozelor sunt tare lenesa, la Danut n-am mai pus de la pe 7 luni parca, si mereu am promis mamicilor de mai-iunie 2004, da nu apuc, ca se incarca greu si n-am timp, dar daca voi reusi sa pun, evident ca si voi le veti vedea.

Pupici fete dragi!

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Fetelor am nevoie de ajutorul vostru.
Tocmai am facut un test de ovulatie care a iesit foarte pozitiv. E primul de acest fel si nu stiu sa-l interpretez. Ovulatia a avut loc sau va avea loc? Daca am prestat aseara e bine, ca seara asta slabe sanse.Ajutati-ma cu un sfat cele care ati mai facut astfel de teste. Luna trecuta la dr mi-a zis ca as avea ciclu anovulatoriu asa ca nu stiu ce sa mai cred.Tare as vrea sa profit de ovulatia asta mai ales ca amandoua liniutele sunt fff puternic colorate.

_

Mergi la inceput

Chiar nu aveti nici un sfat pentru mine?
Irinel, chiar ar trebui sa ma tragi de mana luna asta....

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Buna seara!

Of,Lya, hai fruntea sus! Uite peste o saptamana o sa incepi iar sa speri ca poate chiar in acea seara se va intampla minunea! Imi pare rau ca esti trista acum, dar ai incredere ca va fi asa cum gandesti, totul e sa speri.

Mami Irinel sa-si traiasca sotul si sa fiti sanatosi si fericiti toti patru! Si daca tot mai sunt sarbatoriti, hai sa continui lista: de maine incep sa ma obisnuiesc si eu cu varsta de 32 de ani. Uf, am niste emotii de nu ma vad...

Cornelia si eu am facut test de ovulatie luna trecuta si asa o stare de bine mi-a dat sa vad cele 2 liniute. Ma rugam sa le vad si pe testul de sarcina. Prea multe nu stiu, iar informatiile de pe net se cam bat cap in cap: ba ca ovulatia urmeaza sa se intample in urmatoarele 24-48 de ore, ba ca este in momentul acela. Din cauza asta am si renuntat la teste, mai ales ca am semne foarte clare de ovulatie (o usoara durere ca la menstruatie, secretia vaginala si dupa toate astea temperatura incepe sa urce vertiginos de la zi la zi).

As avea si eu o intrebare: daca se intampla contact la o zi dupa ovulatie sunt ceva sanse? V-am zis ca luna asta m-a luat pe nepregatite: de la ziua a 16a cum era in mod normal, s-a gasit sa vina in a 11a..

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lya spune:

Multumesc de felicitari!
Eu am alaptat-o pe Rut pana la revelion(1,6 ani) cand am hotarat s-o intarc ca sa lucram la bb 2.Am lasat sa treaca 2 luni sa ma mai pun pe picioare si mi-a venit ciclul tot la 28,29 de zile,cand am fost la mare (iunie)mi-a venit mai repede cu 1 zi(la 27 zile)si luna trecata mi-a venit la 30 de zile.
Deja se termina ziua 31 si nu tu ciclu,nu tu test pozitiv.Mai astept pana luni sa vad ce se-ntampla si apoi merg la un control.
Acum nici nu stiu ce sa-mi doresc mai mult cu anemia asta,eozinofile marite(posibil paraziti)si vsh marit(infectie)Da stiu ca si cu Rut aveam anemie si am luat fe si vitamine la greu si a fost bine.
Va pup si s'auzim de bine.

Mergi la inceput