Mamici din nou aspirante (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Andreea ce inseamna "rupem turta"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by sim
Si stiti ceva? Voi m-ati ajutat la pasul asta: Herra si Irinel. Multumesc mult de tot! Daca o iesi cu okisori dupa tratament...e din "cauza' voastra!

sper sa fie asa!

PS: eu n-am fost la Sovata decat in copilarie, cu ai mei...

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

quote:
Originally posted by Irinel

...SI UITE CA A APARUT SI A DOUA LINIUTA...:-)

FELICITARI, SA FIE INTR-UN CEAS BUN!!!

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Fete dragi, eu tot pe la voi...

Simona sa dea Dumnezeu sa va mutati toate cu mine la mamici de mai iunie, sa stii ca am vorbit serios ca va astept, mi-ar fi tare drag. NIci nu suntem asa multe, am avea loc toate acolo si ar mai fi loc si pentru mamici noi.

Andreea weekend placut! Ce frumos, rupeti turta...Sa ne spui ce a ales daca ii dati si tavita.

Asi, la 1 an la baieti se taie motul si la fete se rupe turta (ca la mireasa, daca stii obiceiul) plus se pune o tava cu diverse obiecte sa aleaga copilul ca sa vezi ce o sa faca in viata, superstitii, traditii, da e amuzant.

Pupici dulci si spor la facut bebei, hai ca daca s-a spart gheata, acum trebuie sa mearga mai repede...

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna seara mamici! noi suntem in febra ultimelor pregatiri pentru nunta si recunosc ca suntem stresati, chiar nervosi mai ales din cauza cheltuielilor mari.
Andreea, petrecere frumoasa, abia astept pozele.
Irinel, sa sti ca te-am prins tare de mana si nici ca-ti mai dau drumul pana nu am 2 liniute....
Spor maxim in weekend la toate fetele!

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Irinel mersi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Buna fetelor! Noi am avut ieri nunta la care am fost nasi. Daca lasam la o parte stresul, oboseala si cheltuiala(fff mare) restul a iesit superb. Din pacate nu am mai avut chef de asa ca probabil am ratat si luna asta. Duminica viitoare ii scoatem la biserica deci nu am terminat inca cu totul.
Voi ce mai faceti?E cam multa liniste pe aici..........

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Daca vreti sa vedeti un om in ceata, apoi ala-s eu... Asta ar fi a 3a luna in care ma trudesc sa ma trezesc la ora fixa si sa-mi iau temperatura. Daca ar fi sa ma iau dupa FF, pana acum ovulam prin ziua a 16a. Cum s-o fi intamplat luna asta sa ma prinda la cotitura chiar din ziua 11, sa nu ma intrebati. Inteleg..o zi, doua...dar 5 deja mi se pare cam mult.
Evident ca am fost in ofsaid complet...nu tu "program artistic", nu nimic...eu sperand ca hai...dupa 12. Ce sa mai zic...nu depun inca armele, dar taaare mi-e ca luptam degeaba luna asta (ma rog, nu degeaba, ci just for fun ).

Cornelia sa va traiasca finutii si sa fiti sanatosi cu totii. Edi a fost la nunta?

Mami Simona si printesa Ruxi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fete dragi! Vad ca nu e prea multa activitate pe aici, asa ca presupun ca trageti din greu cu muncitul la bebei, asa ca nu va cert :-)
Simona, eu luna asta nu prea mai credeam ca e posibil ca din cauza infectiei urinare nu prea am fost sigura cand a fost momentul cel mare, si uite ca tocmai acum a fost sa fie, dati-i inainte, nu se stie. Daca nu, luna urmatoare...
Cornelia, acum ati fost la cununia civila? Si vine nunta religioasa? Hai ca te-am apucat bine de mana, daca nu e luna asta ca v-a incurcat nunta, e luna viitoare, da nu se stie pana nu vin nesuferitii...
Eu deja cam am greturi vad, desi e cam repede, da nu rau de tot, in schimb as dormi pe mine tot timpul.
Pupici si sa aud ca munciti cu spor.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina si Daniel (28 Mai 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Sunt aici si va citesc. Noi am fost la munte si din cauza asta am lipsit. Muncim in continuare. Voi ce faceti?

Cam liniste....

Aaaaaa si sa stiti ca baiatul meu de trei zile zice ma-ma in continuu. Sunt tare mandra de el.

Va pup,

Flory si Andrei

Mergi la inceput