Mamici din nou aspirante (2)
Raspunsuri - Pagina 14
Gabbriela spune:
Am vb cu Anina_n chiar acuma.
A spuns ca au ajuns cu insulina sa faca numai de 2 ori pe zi cate o injectie. Testele au iesit toate bune, si daca si maine dimineata ies tot bine o sa ii dea drumu acasa cu Cristina. Cristina e vesele, mananca bine, chiar cere papa, lucru care nu il facea Cristina prea des inainte.
Ma bucur tare tare ca au reusit sa stabilizeze doza de insulina si ca acuma pt sa revina acasa si sa isi reia rutinele zilnice.
Nina va tranzmite sanatate, noroc si fericire la toate 
Nicole
mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Kitty spune:
Sunt foarte necajita, am facut totul ca la carte
, mi-a intarziat ciclu 3 zile, mi-am facut testul si ....
nimic!
Aveam de gand sa pun testul in cazul ca era pozitiv in cadoul sotului maine de ziua lui, dar n-a fost sa fie. Oare se poate sa nu-mi fi iesit bine testul ca nu l-am facut dimineata si era un test ieftinut si nu parea prea grozav? De fapt ma agat de orice speranta!
Irinel spune:
Simo sa te simti bine si sa vii cu bebe mic in burtica. Si eu tot sper ca de fapt Cornelia e graviduta si a fost doar alarma falsa cu maroneala aia pacatoasa...
Kitti, se poate da. Ia unul mai bun (nu stiu daca asa e, da cred ca Clear Blue e bun) si fa-l oricand, da ca sa fii mai sigura, dimineata, ar trebui sa fie macar slab pozitiv la o intarziere de 3 zile, la mine a fost chiar in ziua cand trebuia sa vina ciclul (era vaaaaga, a doua zi, dimineata, a fost mai clara a doua liniuta). Pupici si sa fie cu doua liniute.
Loredana, bine ai venit, lasa ca vine el si bebe2.
Pashosha, sa iti traiasca papuseii si sa vina repede si a treilea. Cum l-ai convins pe sotiorul tau, ca si eu tare as vrea sa nu ne oprim la 2, da el e tare convins ca doar atatia vrea.
Pupici dulci si spor la facut bebei
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 7+ saptamani
biscu spune:
Salutare!
De data asta pe bune. Sotzul meu s-a lamurit sau l-am lamurit, nu mai conteaza. Ideea e ca, mai nou, e de acord cu bb2. Inca nu-mi vine sa cred
. Ma gandesc sa fac intai niste analize, sa rezolv cu cariile si apoi cred ca e ok sa vina si bb2.
Doamne ajuta si numai bine la toata lumea!
asi spune:
Kitty repeta testul si hai cu vestea buna
!
Biscu super ca l-ai convins!E primul pas inainte.Acum urmeaza testul+!
Familia mea
Razvan
Kitty spune:
In dimineata asta situatia s-a clarificat
.
Sunt deprimata, n-am chef de nimic, mi-e teama ca nu o sa mai am parte de inca un puiut pentru ca timpul ma preseaza si ...
Am de gand sa-mi fac analizele, sa-mi mai rezolv problemele cu dantura si sa ma pun din nou pe treaba. Incerc sa nu fiu trista sa nu-i stric ziua de nastere sotului meu.
Va pup pe toate si sa ne intalnim cat de curand la subiectele de gravidute!
Irinel spune:
Kitty, nu te dispera, roaga-te la Dumnezeu si nu te mai tot gandi la varsta, ca sunt femei care au nascut dupa 40 de ani si inca primul copil. Pe bune! Pupici si curaj, la treaba ;-)
Ce vesti ne-o da Cornelia maine?...
Mai Asi, ce-a fost cu intrebarea aia la mamici, tu ai ceva simptome?
Simo, cum stai cu pregatirile de vacanta?
Biscu ce bine ca s-a hotarat sotiorul. La treaba acum:-)
Pupici la toate si cat mai multe vesti de burtici cu bebici.
Irina,
sim spune:
Gabbriela multumim mult de vesti asa bune! 
Anina ati ajuns acasa? Sper din tot sufletul ca puiului tau ii este bine! Multa sanatate! 
Kitty, draguta de tine, cu cat esti mai nerabdatoare cu atat iti este mai greu sa suporti asteptarea. Si eu am trecut prin asta in primele luni si am inteles ca nu rezolv nimic terorizand-mi sotul si copila cu nervii mei (pentru ca tunam si fulgeram de parca ei ar fi fost vinovati ca bebe 2 n-a fost interesat de noi in luna aia). Nu pot spune ca acum sunt mult mai relaxata, dar incerc sa gandesc pozitiv: "Hai, stiu ca luna asta va fi! Si daca nu luna asta, urmatoarea sigur!"
Si la mine ticaie serios ceasul biologic, dar o sa o iau pas cu pas si poate o vrea Dumnezeu sa vina sanatos atunci cand o trebui. Hai, fruntea sus, doar esti in primele zile de CM, mai e putin si treci la actiune
. Hai, ca numaram impreuna! La mine e ziua 6 CM. 
Biscu bravo, de 3 ori BRAVO! De acum, nu-mi ramane decat sa-ti spun: sa fie repejor cu 2 liniute! 
Draga mea Mami Irinel uite ca e trecut de 12 noapte pe la noi si eu ca huhurezii abia acum incerc sa termin cu impachetatul. Maine plecam catre parinti, la Focsani si duminica spre Sovata. Te rog sa ma crezi ca abia astept. NU stiu ce o sa mi se intample acolo, mai mult decat ne-a spus la toate Sorina, dar am un sentiment extraordinar de bucurie ca fac un lucru pe care mi-l doresc si pentru care am sustinerea familiei. Daca o vrea Dumnezeu sa se arate si cu rezultate, bucuria va fi cu atat mai mare. Iti multumesc mult ca te gandesti la mine! Sa stii ca din punctul meu de vedere esti exemplul ca se poate si ca totul sta in rabdare. 
Va pup cu drag pe toate mamicile aspirante si promit sa intru pe net cat de des voi putea. Spor la bebei! 
Mami Simona si printesa Ruxi 
Irinel spune:
Drum bun si o vacanta frumoasa Simo! Pupici. AM inteles bine ca mergeti si cu Ruxi, nu?
Gabbriela am uitat sa multumesc pentru vestile pe care ni le dai din cand in cand. Sanatate multa Cristinutei,pe Nina o asteptam printre noi la taclale.
Irina,
biscu spune:
Va multumesc la toate pentru incurajare!
Chiar imi parea rau sa nu fac parte din grupul asta, desi oricum citesc mesajele voastre in fiecare zi. Ideea e ca nu mi-am pierdut sperantza.
Weekend placut si spor la bbi!