Mamici din nou aspirante (2)
Raspunsuri - Pagina 10
cornelia_laura spune:
Am fost seara asta la doctor si am luat-o si pe finuta mea cu mine. Si-a vazut samburelul de 6 mm, sarcina 7 saptamani si am plans amandoua acolo. Taticul a plans si el cand a auzit confirmarea sarcinii. A fost ceva minunat .......
Mie dr mi-a zis ca nu e chiar asa rau colul, mi-a dat niste ovule tratament 2 luni dupa care revin la control. Din fericire nu mi-a interzis
asa ca pana trec cele 2 luni poate ma duc si din alt motiv....
Sim, multumim de urari. Cumnata mea incerca de 2 ani si jumatate desi analizele si spermograma erau ok. Singura explicatie ar fi uterul retrovers. Acum in Septembrie era programata la inseminare dar Doamne-Doamne a vrut altfel...
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
sim spune:
Cornelia ce bine ca s-a intamplat sa fie fara sa mai treaca prin inseminare! Sa fie fericiti toti trei si sa se bucure si de perioada de sarcina si de puiut cand va fi sa vina! 
Sa stii ca si eu ma straduiesc de vreo 2 luni cu un tratament cu ovule sa scap de o rana care sta bine mersi pe colul meu de vreo cativa ani. Am tot supravegheat-o si speram sa se mai rezolve dupa nastere, dar n-a vrut, asa ca tratez cu Cervucid si Colposeptin. La controlul de acum o luna mi-a spus doctorita ca reactionez foarte bine si incepe sa se mai reduca in dimensiuni. Si mie mi-a spus ca pot presta linistita la bebel, dar eu tot am un ghimpe in inima ca e posibil sa functioneze cu un pic de frana pentru mititei. Mai am inca vreo 3 saptamani si gata, vedem daca mai trebuie continuat cu pastilele.
Mami Simona si printesa Ruxi 
Irinel spune:
Buna fetele, si eu pe aici, nu intru prea mult ca si asa am dat vestea la serviciu si mi se pare ca sefu e cam imbufnat de atunci, da n-am ce-i face si eu tot fericita sunt. Il inteleg si pe el ca ii e greu sa gaseasca iar inlocuitor pentru mine la asa scurt timp...
Cornelia felicitari multe pentru cumnatica ta. Ea nu intra pe dc? Ca poate ne vedem la mamici de mai-iunie si nici nu stiu ca e cumnatica ta.
Cornelia, Sim, sa va duceti la control si daca tot nu se vindeca ranile, sa faceti cauterizare fara frica. Sora mea a facut treatament mult timp, a nascut, si tot nu s-a vindecat fara cauterizare. Si intrebati doctorii in mod special ca ei i s-a intamplat ca doctorul sa nici nu mai mentioneze despre rana, ea credea ca a trecut si cand colo... Oricum va tin pumnii sa se vindece fara cauterizare, ar fi cel mai bine.
Sorina, ce mai faci, esti deja la Sovata? Distractie placuta si bebe mic in burtic cat mai repede.
Pupici la toate si multe vesti de bebelusi
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 5+ saptamani
Sorina7 spune:
buna mamici aspirante !
eu sunt la Sovata si am dat astazi un tur de orizont asa rapid pe aici, am observat vesti bune, FELICITARI IRINEL !!! sa fii sanatoasa si sa aduci pe lume o fetita sanatoasa si voioasa !!! Sarcina usoara !
nu am vreme sa citesc din urma, va pup pe toate si sa fiti toate gravidutze pana ma intorc !
aici e super, ma namolesc la greu, stau la saramura, ca poate-poate 
sim spune:
Mami Irinel eu am tras nadejde ca poate o trece cu ovulele daca tot a zis doctoreasa ca reactionez bine... Am intrebat-o si eu de cauterizare si mi-a spus ca nu este momentul inca, dar ca o sa-mi dea de veste daca nu se rezolva cu tratament. In orice caz, sunt foarte hotarata sa rezolv odata pentru totdeauna cu treaba asta, chiar daca o fi sa-l mai amane nitel pe bebita. Sper totusi ca si tratamentul de la Sovata sa ajute cumva. Om vedea, dar nu ma las!
Saru'mana mult de incurajari!
Sorina cand te intorci de la Sovata? Am vreo sansa sa te mai prind acolo sau vii si imi aduci vesti? Eu ajung in Sovata pe 11 septembrie. Abia astept sa-mi spui cum e ca am o tona e emotii. E prima data cand merg la tratamente de soiul asta (adica in statiune). Daca o sa fii acolo, da-mi pe PM unde te pot gasi. Noi o sa stam la hotel Sovata. Mult succes, iti tin pumnii stransi!
Gabbriela spune:
Buna,
Am venit sa va dau vesti despre Anina_n, si nu sunt prea bune.
Din pacate fetita ei Cristina a facut diabet si se afla acuma in spital.
Nina a suspendat toate planurile "cel putin pt viitorul apropiat" pt bb nr. 2.
Va doreste la toate sanatate, si sa aveti bb cat mai curand.
O zi buna si sanatate 
Nicole
mamica lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian 
0 - 2 years 2 - 3 years
Opere de arte Mini-Vacante(New!)
Stefany spune:
Buna tuturor
,
Citesc de ceva vreme forumul DC si am aflat multe lucruri interesante de aici. Azi mi-am luat inima in dinti si mi-am facut si eu prima aparitie pe forum
.
Sunt ca si voi o mamica aspiranta si imi doresc foarte mult sa am cat mai repede un
.
Va rog mult sa ma ajutati cu o informatie. Am citit pe forumuri tot felul de povesti inspaimantatoare despre diverse spitale si sincera sa fiu m-a cam luat teama... Am inteles ca spitalul CRF2 face exceptie de la aceasta regula. As vrea sa stiu cum pot ajunge la un medic bun de acolo? Se platesc consultatiile? Pot sa ma duc acolo si sa cer o programare pur si simplu?
Va pun toate intrebarile astea pentru ca nu am apelat niciodata la un spital de stat, eu am asigurare de la firma la CMU si Medsana si in general ma duc acolo.
Va multumesc mult!
sim spune:
Gabriela m-ai blocat cu asa o veste! Cum se poate? Cristinuta a dat semne ca nu se simte bine si a mers la analize sau cum de au ajuns la spital? Of, Doamne, ce-o fi in sufletelul Ninei!
Te rog mult daca pastrezi legatura cu ea transmite-i ca ne gandim la ea si ne rugam sa i se faca bine cat mai repede puiutul. Acum nu vreau sa fiu cinica, dar poate cineva sa-mi spuna, diabetul se vindeca sau se tine sub control. Ca din ce stiu eu, cam ramai sub tratament, nu stiu insa pentru cata vreme. Of, asta ii mai lipsea, draga de ea!
Sanatate multa! 
sim spune:
Cornelia, hai ca te apropii ...ceva vesti? Incep sa fac galerie
si pentru tine cum am facut pentru Mami Irinel si incep sa cred ca daca si acum functioneaza, chiar aduc noroc (tii, modesta ce sunt, nu-mi fie de deochi!).
Mami Irinel cum te mai simti?
La mine vad ca au aparut deja petele maronii, tare mi-e ca luna asta zic pas. Sunt nitel cam deprimata, dar stiu ca urmeaza concediul si cine mai stie...poate, poate...
Va pup, spor la treaba!
Irinel spune:
Gabriella multumim ca ai intrat sa ne impartasesti vestea neplacuta. Suntem alaturi de Nina si de mititica. Insanatosire grabnica. Pupici Cristinutei bonavioare si mamicii ei.
Simo poate ma insel eu da parca sa zic ca e si o forma vindecabila, da din pacate nu sunt sigura. Hai ca daca nu e luna asta, sigur e dupa vacanta ca te relaxezi, plus tratament... Da poate e doar alarma falsa. Pupici
Cornelia in ce zi esti? Hai ca eu am inca mana intinsa, prinde-te bine!
Stefany bine ai venit! La intrebare nu stiu sa raspund ca nu sunt din Bucuresti, da sigur o sa iti raspunda fetele. O curiozitate totusi, la primul bebe unde ai fost si de ce nu te duci tot acolo?
Simo eu am cam inceput cu greturile da multumesc lui DUmnezeu, par mai usoare decatla Danut, sa vedem totusi ca mai e timp. Deja am intrat in saptamana 7 da n-am avut timp sa schimb semnatura. In schimb sunt bolnava de oboseala, zau daca exagerez, uneori mi-e rau (chiar greata) de somn. Cand ma duc acasa intai dorm putin si abia apoi mai fac cate ceva, da tot ametita sunt. Nu mai tin minte dupa cat timp a trecut starea asta de oboseala la Danut da am impresia ca mai dureaza.
PUpici la toate si spor la facut bebei
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 5+ saptamani