Sezatoarea canadiana (31)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Part time ? Vise, taica, am 6 cursuri adicatelea 18 credite, numai dumnezeu si cu mila lui cea mare ma vor ajuta sa trec cu bine in semestrul 2 .

Eu stiu orarul, evenimentele, party-urile, ora si minutul examenelor de-aku pana-n 2006 luna mai, amin. Vaz ca nu esti cuminte si nu te uiti pe dossier étudiant - pe site-ul facultatii.

Noapte buna si cai albi pentru Yasmine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Ira, bag seama ca numa noi sintem somnambule prin zona, hai ca te-am intrecut ca io am 7 cursuri , plus practica ca sa-mi ajunga, da' tot nu ma vait. De uitat, m-am uitat pe student file cum zici matalutza, ca mi-s fata citita cum ziceam mai sus cu literaturi si alte alea , numa' ca nu-i total mis ŕ jour, urmeaza soon...

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelor, duminica e picnicul romanilor la Hamilton pe Campul Romanesc . Ati fost vreodata ? Cum este ?
Merge cineva si anul asta ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by Donia

Laura, si eu am cautat aparate de epilat si in afara de Braun si Philips n-am gasit, cred ca pe aici nu sunt prea populare aparatele de epilat. Pana la urma mi-am luat un Braun Silk Epil si sunt tare multumita de el.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Stiu ca si firma REMINGTON (parca) face aparate de epilat bune. Am avut unul si l-am trimis pachet in tara prin cineva. Punandu-l la posta n-a mai ajuns la mama.
Acum am si eu tot un Braun, dar parca inca mai plang dupa primul.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Da, Zuzi ai drepatte cu Remington, face mai aels pt men, am vazut si eu unul la Canadian Tire si planuiesc sa imi iau cand cedeaza Braun. Sotul are Remington si e tare happy cu el.
Fetele cu scoala- sa aveti spor!

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Da mai sudentelor, abia acum am terminat de citit, bafta multa si sa traiti viata studentiei din plin chiar daca aveti .

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Chiar asa, m-am pripit cand am scris ca pe aici e atmosfera de procreat, caci de fapt e si atmosfera de studiu. Sa va priasca, fetelor studioase!

Khristin, multumesc pentru pont, o iau de la capat cu completarea informatiilor pe programul de pe CD. Ce ma enerveaza astia cu taxele lor! Mereu ma simt depasita cand vine vorba de taxe.

Laura, eu sunt libera sambata dupa masa. Aveti cumva timp sa ne vedem? Punem de o intalnire?

Mergi la inceput

Remington am vazut si io la Wall mart dar ma gandeam ca e mai bun un Braun, suna cunoscut ...Philips e mai scump si la discutia despre epilatoare de pe Femina Intim a iesit pe locul 2 dupa Braun .
Mmmmmm, deci ziceti Remington...sa vedem...

Mergi la inceput

Donia care Laura, adica eu ? Laurajr ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Da, Laura, adica Laurajr. Mi-am zis sa nu-ti mai scriu tot nick-ul de cate ori ma adresez tie. Ce zici de intalnire? Fac si curat daca veniti la noi... cu asta te-am dat gata, nu? (ca pe sambata prognoza e cu furtuni, nu cred ca putem sa iesim in aer liber)

Mergi la inceput