Sezatoarea canadiana (31)
Raspunsuri - Pagina 7
oanagabriela spune:
Buna ziua dragi canadience ,
Pentru epilator, eu am ales o solutie mult mai simpla: am venit cu aparatul din Europa (pentru ca ma inteleg f.bine cu el si il am deja de multi ani ) si am cumparat aici un transformator mic care nu este scump (vorbiti cu sotii, stiu ei de unde se cumpara). Asa il pot folosi in Canada dar si in Europa .
Ira,
Cind mai vii pe la parcul Joyce? Noi semnam condica in fiecare zii, pina nu vine iarna si frigul. Ai o fetita adorabila, sint sigura ca se va obisnui cu restul copiilor daca veti veni mai des .
Bubbles spune:
Am cautat pe net, se vad nitzel in poza www.behindthenet.org/pix/Montreal2003/Montreal2003-Images/39.jpg" target="_blank">aici.
Felicitari pentru masinuta! S-o stapaniti si plimbati sanatosi!
Si mai repede, dom'ne, ca vine iarna
Bianca
myrrha spune:
Loma, important e ca te stiu eu pe tine . Nu cred ca beau exact sinzienele recomandate de tine, nicicum culese in noaptea de sinziene, ca n-am reusit sa conving pe nimeni de-acasa sa se duca in padure in noaptea de sinziene . Insa mi-au trimis o cutie mare cu Galii Veri Herba, din care tot beau din martie-aprilie. Cu tot cu tratament, in iunie rezultatul TSH-ului a iesit normal... asa ca ceva-ceva bine tot face.
Loma spune:
Myrrha, In noaptea de sanziene !! , nu e de mirare ca nimeni n-a vrut sa mearga in padure, da ziua ce aveau mama....
Hai ca ai fost draguta foc. (nu cred ca am zis eu noaptea, am zis de ziua lor, aia cu noaptea e altceva, nu stiu ce se pune sub perna ca sa-ti visezi ursitul in noaptea de sanziene)
Important e ca ai obtinut rezultatul scontat.
si Loma
Smerenia este regina virtutilor.
myrrha spune:
Na c-am pus-o.
parca ma vad la gazeta de perete, perlele membrelor, categoria dantul ielelor si efectele acestuia asupra tiroidei.
Bubbles, avem niste prieteni la Montreal care ne tot ademenesc de prin primavara, ne trimit poze (ultima data cu Oratoriul St Joseph, de-am facut ochii cit cepele) si uite ca se face toamna acusica. De...
Misto rotile, corect! La ce-or mai folosi sinele alea atunci?
Ma opresc aici ca azi se pare ca e ziua mea de enormitati.
Denisam spune:
Cu aparatu' de epilat, asa am facut si eu adus din europa Braun si am luat adaptor de la chinezi de aici cu 8 cad de pe spadina.
Myrrha-sa stapinitzi sanatosi masina, ma bucur ca ati avut curaj cu masinile americanesi o poti testa si pina la Niagara sau up north, nu zici, e long weekend de 2-6 septembrie, stii?
Angela mersi de apreciere pt burtik. Btw mi-a placut de James tare mult, ca dovada ca in noaptea respectiva am visat ca avem baietzel dupa ce cu o zi inainte era fetita
Ira-ne-am intalnit si desi a fost cam putin pt noi ca de mamicile experimentate treb. sa fie cu ochii pe kids, care erau tare dulci ei, am zis ca next time va fi poate doar in 4 sau 5, poate vine si Myrrha si o sa palavragim mai mult, mai stii, dar treb sa ne organizam sa nu fie mai tarziu de noiembrie-ce ziceti torontezelor?
Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Ira spune:
Oana, acum mai rar cu parcul Joyce, ca ne omoara benzina, am inteles ca intr-un an de zile se va face 2 $/l, cu ocazia asta cred ca toata lumea va trece la japoneze sau la energie solara, tu-i mama lui de petrol. Ne vom mai vedea, cu siguranta, Antonia ta e un inger in adevaratul sens al cuvantului.
Pe mine m-a apucat emotia rechizitelor, a sac-à-dos-urilor, boite-à-lunch, gume de sters, pantofi, caiete si alte cerneluri. Nu mai putem de emotie , am facut ordine in biblioteca, am recuperat noi spatii pentru viitoarele manuale, planificam, horaire-im, socotim bugete, etc-etc. Astazi am si plans de fericire cand am aflat ca nu va trebui sa o dam pe Sofia seara la baby-sitter - pentru ca orele nu ne coincid (desi avem amandoi cursuri de seara 3 zile/saptamana), orele nu se intersecteaza, dar tot va trebui sa gasim solutii pentru pasat copilul de la unul la altul din motive de pavilioane diferite ale universitatii.
Io sunt in vacanta, in concluzie imi fac de cap, studiez la pian si ma uit cam mult la TV, recunosc . De DC nu mai vorbesc, e cronic. Si fac curat non-stop, asta e boala la cap, si apare de cate ori sunt in vacanta si stau acasa. Nu e bine . Trebe sa recunosc ca m-am dedat si la Eggo, am mancat zilele astea cel putin 50 de clatitute cu miere si unt spre fericirea funduletului meu care se dilata de atata fericire . Cura de slabire e pa, lasa ca am timp la scoala, o sa slabesc de stres. Sper io, cica.
Myrrha, tu ai grija cu slabitul si sarcina, sunt doua concepte care nu prea se iubesc unul pe celalalt , dar creca stii deja asta si-ti tin pumnii pt o margica mica si sanatoasa in burtica.
Cristina, tu te pregatesti de viata de student ? Ce-ti ofera tie asigurarea medicala de student torontolez ? Io ma bucur de dentist si oculist- chiar daca nu am deocamdata nevoie, dar va fi tare ieftin.
O seara perfecta , Ira si Fofia
Donia spune:
quote:
Originally posted by myrrha
Na c-am pus-o.
parca ma vad la gazeta de perete, perlele membrelor, categoria dantul ielelor si efectele acestuia asupra tiroidei.
Myrrha, noi nu te-am pune la gazeta, dar daca te propui singura... ce sa facem? Iti facem si gazeta...
Cricor, ma bucur ca ai reusit sa scapi de haine, cred ca te-ai chinuit cu actiunea asta, dar cred ca merita, sigur se va bucura cineva de ele.
Loma, gata cu problemele si hai la treaba, ca pe aici e atmosfera de procreat. Peste o luna-doua ma alatur si eu clubului.
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
Donia spune:
Fetelor, am o problema cu tax return.
Carevasazica, eu am cerut alocatia pentru copil in numele meu, iar tax return a trimis doar sotul, dar m-a inclus si pe mine pe formularul lui, intrucat eu nu am avut venit anul trecut si nu mai stiu de unde am ajuns noi la concluzia ca e suficient daca trimite doar el. Iar acum am primit de la CCTB o instiintare prin care mi se cere si mie sa trimit un tax return pentru a-mi calcula in continuare alocatia copilei.
Eu am un CD cu care am facut tax return pentru sot si m-am apucat sa completez si pentru mine. Dar nu inteleg, si aici poate ma ajutati voi, daca trebuie sa il trec si pe sot pe tax returnul meu, intrucat el deja a trimis unul. Si ma enerveaza cucoanele cu care vorbesc la telefon, ca imi dau un raspuns in doi peri si imi cam inchid telefonul, iar in site imi prind urechile, ca si in raspunsul cucoanelor.
Ceva solutii?
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
khristin spune:
Ira, da ma pregatesc si eu de scoala, anticip cu nerabdare momentul, nu m-am dotat inca cu rechizite, doar cu backpacku' pana acum c-am inteles ca nu prea se iau notite la mana pe'aici ca pe la noi . In rest, citesc , ma plimb si fac cumparaturi cu donsoara mea cea energica, intalneli cu fetele vesele faine di tat pi care io le cam cunosteam deja, in afara de Zuzita (asta ca sa nu mai zica gurile rele ca numai in RO se intalneste lumea, sac ), deci intr-un cuvant, ce mai... loisir de loisir , mi-am reimprospatat lingua lu' Voltaire cu TV5 si gata astept sa sune clopotelu'...Ceea ce stiu eu ca sint acoperita in programul meu e dental planul si drug insurance, nu am deocamdata toate detaliile, trebuie sa merg la registration day unde voi afla si orarul ca nu-l stiu decat partial. Oricum programele noastre par diferite, al tau e part-time doar? Partea buna la mine e ca termin la anul in mai, ca rabdarea necesara pt. nu-s cati ani de zile nu stiu daca as mai fi avut-o. Sa ne tina neuronii
PS: Donia, tax returnul se face in nume propriu si personal, adica iti treci venitul tau acolo, lasa-l pe sot deoparte ...daca tu n-ai lucrat in anul anterior treci doar zero, intr-adevar doar mama are drept de inquiry pt. CCTB. Alocatia se acorda raportat la venitul total pe familie si nu pe membru din pacate.
Cristina
noi si poze mai noi