Sezatoarea canadiana (31)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetelor, vin si eu la tesut

apoi eu sunt mic copil pe linga voi...eu ma lupt doar cu COFi si zau ca devine din ce in ce mai greu...oare chiar dupa 990 de ore oi reusi sa scot ceva franceza din mine???pina una alta noroc cu engleza.

Donia bafta cu taxele! pentru mine sunt SF.ce mai face Roxana?cum mai e la garderie?

Ira si Khristin bafta maxima!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Emilly, de cand nu te-am mai vazut! Si asa, merge greu cu franceza? Haideti in Ontario Serios, nu va ganditi la pasul asta?
Roxana e bine, din septembrie incepe gradinita adevarata, sunt tare nerabdatoare. De fapt va merge o zi la gradi si o zi la day care, ca asa e modelul la scoala noastra.
Cum e Ilinca? Ce minunatii face? Cum va descurcati cu ea cand esti la cursuri?

Dragi co-tesatoare, sunt ca imparatul care cu o jumatate de fata radea ci cu cealalta jumatate plangea. Am intrat pe Radio "Dor de Tara" si e o muzica... durere! Nu pot sa nu va impartasesc si voua minunatele versuri pe care le aud.

Asta e o manea:
"Asta seara dau toti banii pe care ii am
Ca, repet, au trecut anii si multi nu mai am"
(Vorba aia, "daca nu v-am zis, va repet")

Si aici alte cantece:
"Ne-am despartit
Dar ne-am iubit
Oare unde am gresiiiit"

"Mai bine mooor decat sa ma chinui
Dar nu pooot sa te invinui"

"De cate ori am incercaaat
Sa te fac sa ma iubeeesti
Dar am si eu mandria meaaa
Te rog frumos sa ma inteleeeegi"

Acum, inteleg ca tinerii astia vor sa-si incerce spiritul creator, dar chiar nu se mai face nici o selectie? Oare ii si plateste cineva pentru cantecele astea?
Si iata cum m-am lecuit de "Dor de Tara" (si la figurat).

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cricor spune:

Laura, noi am fost la sarbatoarea romanilor de la Campul romanesc o data, mai demult. Atunci nu mi-a placut prea tare, dar cred ca am fost influentata ca se vindeau micii cu ratie si am o problema cu ratia la mancare.
Daca mergem anul asta iti zic, poate ne intalnim pe acolo.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Intru scurt sa spun MULTUMESC de reteta, Zuzilici! . Am facut cheese cake-ul si a iesit yaaaammmy .... am pus si poza spre verificare , in albumul creatii culinare. Am modificat numai fructele, adica am pus piersici, ca nu am gasit ieri seara niste capsuni decente.

Va sfatuiesc sa incercati si voi reteta, fetele ....

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Donia,vreau si eu sa intru pe postul ala.cum fac?
mi-ai facut dor de un bocet de dor si duca!!!

ange,mamica de 2 ori

Mergi la inceput

Ange, a dat angelp un link la un alt subiect (deci am citat si sursa ), il pun si eu aici:
http://www.dordetara.ro/?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

In Toronto, e ca noaptea , ploua si e f. f. intunecat.
Vorba cuiva, si hodorogeste (fulgera si tuna) pe afara mama, mama...

Ange, de ce sa plangi draga?, oricum era muzica faina pe postul ala de radio, nu cred ca o sa te faca sa

Carmen77 si Zuzulici, sunt si eu mare amatoare de cheese cake, insa tot m-am uitat si nu am vazut reteta, imi spuneti si mie unde o gasesc.

Succese mari si multa bafta la fetele cu scoala.

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Fetelor, ce-mi vad ochii la televizor? Tornado warning pentru Toronto, Mississauga, Brampton. Aveti grija si stati pe acasa!
Bat si pe aici vantoasele, dar sper sa ne ocoleasca vreo furtuna urata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Fetele, canadezele, vad si eu acu avertismentu cu tornada.

Eu o facui de oaie azi: am plecat de la colega mea grecoaica pe la 5, ploua incetisor si i-am zis ca n-am nevoie sa ma duca acasa, ca-mi face placere sa merg pe jos , si m-a prins ploaia aia rea. In 3 minute, pina sa ajung la o cafenea eram uda pina la piele, curgea apa prin umbrela, nu-mi venea sa cred... Am zis ca la cit sint de uda, mai bine ma grabesc sa ajung acasa decit sa stau pe loc si sa racesc, asa ca am mai mers 20 minute prin potop (daca era si tornada, Dorothy in tara lui Oz eram la ora asta)

Am ajuns acasa, uda, uda, uda pina prin toate coltisoarele, sper sa nu fi racit - si totusi, voi ati observat ca aici ploaia e calda, iar cind ploua nu prea se raceste afara?

Pupici la canadeze! Revin mai incolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Buna fetele canadeze,

Donia ba ne-am gidit sa ne mutam in Ontario...mai acu' vreo 2 ani, dar n-a fost sa fie.Franceza mergea dar ma speriu ca vad ca se cam ingroasa gluma si cu atatea exceptii de la reguli...sper in aprilie cind voi termina sa ma descurc macar cit jumate in engleza.Ilinca merge la gradi de o luna de zile, e tare incintata si se simte tare bine printre copilasi.S-a adaptat neasteptat de repede si bine.Nazbitii???cit cuprinde.

Fetele careva dintre voi ia sau a luat antibb Yasmin28?nu prea am inteles eu cum sa le iau, o sa citesc si prospectul dar am zis sa va intreb si pe voi.Dr. s-a exprimat sa incep duminica, ex.daca imi vine sambata sa iau prima pilula duminica, atunci am priceput care e treaba dar daca imi vine martea tot duminica incep folia?sper sa ma luminez pina in ziua X. A...mai vroiam sa va intreb si daca ati luat in greutate??normal ca ar fi ultimul lucru pe care mi l-as dori.
Sarmana mult de sfaturi!

Aveti grija cu ploile!!!si la noi ploua dar parca nu asa tare ca in Toronto.

weekend frumos!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput