Sezatoarea canadiana (31)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

N-am vrut sa scriu pe aceeasi pagina cu prajitura, ca e contagios, dar risc de data asta. Merci, Emilly pentru urari, si tie iti doresc la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

quote:
Originally posted by carmen77

Intru scurt sa spun MULTUMESC de reteta, Zuzilici! . Am facut cheese cake-ul si a iesit yaaaammmy .... am pus si poza spre verificare , in albumul creatii culinare. Am modificat numai fructele, adica am pus piersici, ca nu am gasit ieri seara niste capsuni decente.

Va sfatuiesc sa incercati si voi reteta, fetele ....

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Carmen arata super tortul tau si chiar ma bucur ca te-ai incumetat sa-l faci caci m-am gandit c-o sa ti se para prea complicat. Ia sa ne spui cat timp a rezistat in frigider?
Da mai fetelor am avut o vreme azi ... de numarat bani si facut .
Bine ca s-a mai potolit acum, dar oricum s-a cam dus vara fetelor si cand ma gandesc la ce ierni traim aici , m-apuca bocetul vesel.
Loma uite www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54429&whichpage=1" target="_blank">aici reteta de tort. Ultimul mesaj de pe pagina, daca nu ma insel. Succes! Se pare ca merita sa-l incerci.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

quote:
Originally posted by Ira

N-am vrut sa scriu pe aceeasi pagina cu prajitura, ca e contagios, dar risc de data asta.

Ia uite-acilea
Merci, Zuzilici, a iesit bun si se face foarte usor, intr-adevar.

Ei, si asa ti-am raspuns, Ira, si la intrebarea cu regimul si planul de copii. Adica nu prea mai tin regim, desi vreau sa o iau de la capat: ma gindesc ca nu prea am lipsuri de vitamine, regimul acela e destul de echilibrat in vitamine si proteine + nu-mi pot suspenda viata, ca cine stie... Iar daca aflu ca-s gravida nu mai tin regim, of cors.

Mergi la inceput

Piei, ispita , ma-nervezi cu bombele alea calorice. Ieri am fost in visite pe la Nelia si am refuzat chec cald scos din cuptor si mirosind diviiiiiiiiiiin, iti imaginezi ? Si aku ma oftiiiiiiic.

Vezi ca Montignac poti tine ca nu e regim de slabire, ci mod de viata, cica. Serios. Tine faza 2, nu aia drastica de la inceput. Am citit intr-un ghid de alimentatie ca daca mananci dezechilibrat cateva zile la rand, greu iti refaci proportiile corecte vitaminice din corp.

Cristinule, dar tu cum poti maica 7 cursuri ? La noi la Qc 6 e maximul, si eu credeam ca sunt cel putin sisi ca mi-am luat laximul de credite, ca toti ma sfatuiesc sa mai renunt la cel putin 1 ca n-o sa fac fata . 6 cursuri = 18 credite.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Mey, da tortul asta chiar nu e o bomba calorica, si se face si usor. Tot zaharul care il are e o cana ... ceea ce nu e mult. Si poti inlocui zaharul cu Splenda si uite asa ai un desert cu calorii f putine si delicios , si sanatos , ca e full de calciu, bun si pentru copii. Si serios, chiar si cu zahar facut, nu e dulce, e f,f bun, nici mie nu imi plac deserturile foarte dulci, asta e numai bun, si nici nu necesita foarte multa experienta in bucatarie .

Eu imi mentin parerea: trebuie incercat!

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Myrrha felicitari si tie . Arata super tortul dar cel mai mult mi-a palcut poza in care tu papi din el. Mi-a plouat in gura instantaneu. Trebuie sa mai fac si eu unul cat de curand. Dragelor ma bucur ca la-ti incercat si astept si eu de la voi ceva retete bune de prajituri rapide, usoare si dietetice daca se poate.
Btw Myrrha incantata sa te cunosc. Nu cred ca te-am mai vazut pana acum, dar e posibil sa ma insel.
Un super weekend tuturor!

Zuzilici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetele cu ispita, nu v-am cedat Ce ti-e si cu dietele astea frate....tztztztz

Ira, chestia ca in programul la care sint eu de BEd nu iti alegi tu cursurile ci sint by default in functie de specializarea fiecaruia, asa ca ramane de vazut cum si daca voi putea face fata, nu? Am observat ca sint diferente intre ON si QC la programele de educatie. Eu nu am ales programul de 4 ani, care btw este si aici, pt. ca nu avea sens din moment ce doar asta-mi lipsea ca sa predau in invatamantul public. Spor la invatat !

Cristina

noi si poze mai noi

Mergi la inceput

Splenda, o idee excelenta, Carmen ! Cat o fi costand si ce o fi continand ? Sper ca nu numai E-uri . Ca daca nu e vorba de zahar, ma apuc si eu sa-l fac. Ca si eu ador placintele cu branza. V-am zis de aia de pe CDN, de la magazinul polonez. E divina.

Bai, dar de ce-or fi bagat canadienii vremea asta de ziua copilului, sa se razbune pe mame ? Ca mi-a facut Sofia parul cret de-azi dimineata pan-acum.

Cristina, lasa ca facem noi fata, si maine-poimaine ne trezim in cancelarie, cu stresul pe noi cat casa si cu pe elevi. C-am auzit ca astia canadieni sunt dulci rau .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

Mi-am notat si eu reteta, sper azi miine sa am timp sa o fac, arata delicios tortul

we frumos in continuare!!

Emilly cu gaza ei

Mergi la inceput

Emilly succes cu tortul daca-l faci si poate pui si ceva sa vedem cum a iesit.
Ira, Khristin bafta multa la scoala si sa va vad cat mai curand in cancelarie. Abia astept sa ne spuneti impresii despre scolile canadiene 'from inside'.
Nush' de ce, dar sunt fascinata de viata din invatamant. O-i fi fost vreo profa' in viata anterioara? Numai D-zeu stie.
Weekend placut tuturor.

Zuzilici

Mergi la inceput