Sezatoarea canadiana (31)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Nelia,am ajuns!Cu bine!Acum,o luam de la capat:cautam apt,etc...Traseul prin Muntii stancosi e de vis!Am facut 5 zile,ca n-am alergat,stii tu..Aici e frumos,impresia e ca e mic(in comparatie cu Montrealul)dar e "nice"!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

quote:
Originally posted by myrrha

quote:
Originally posted by Ira

N-am vrut sa scriu pe aceeasi pagina cu prajitura, ca e contagios, dar risc de data asta.

Ia uite-acilea
Merci, Zuzilici, a iesit bun si se face foarte usor, intr-adevar.

Ei, si asa ti-am raspuns, Ira, si la intrebarea cu regimul si planul de copii. Adica nu prea mai tin regim, desi vreau sa o iau de la capat: ma gindesc ca nu prea am lipsuri de vitamine, regimul acela e destul de echilibrat in vitamine si proteine + nu-mi pot suspenda viata, ca cine stie... Iar daca aflu ca-s gravida nu mai tin regim, of cors.

Myrrha, RAZBUNAREAAAAA

Mia, da' unde-ai ajuns, draga mea ? Ai parasit Montrealul ?

Zuzilici, zi, cum arata prajitura mea ? Secretul vi-l spun in episodul 2 .

Cupilu' minune mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Am parasit montrealu..M-am dus la "tara"in British Columbia,sa vezi ce aer curat este aicea si ce lacuri si munti Stincosi frumosi!Nu mai e umezeala...e placut..dar sa vedem ce-om gasi de lucru si cum o fi viata aici!Va voi povesti!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Mama Miaaaaa, ce aventura, sa ne tii la curent ca suntem cu ochii pe ecrane . Dumnezeule, ce curaj, si noi ziceam ca am fost eroi ca am facut 800 km pana la Niagara .

Si zi, cum suna quebecoise de BC ? Nici nu mai miroase a franceza pe acolo, nu ? Io la 50 de km de Mtl am realizat ca franceza e doar o utopie pe continentu' asta. Sau o gresala . Saracii quebecoisi, tin in spate 300.000.000 de vorbitori de engleza.
Bafta, sa va gasiti job-uri si sa va fie bine. Vancouver, sau...?

Cupilu' minune mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Mia., ma bucur ca ati ajuns cu bine? Tu te simti bine? In fiecare zi intram sperind ca gasesc vreun mesaj. Abia astept sa ne povestesti cum e acolo. Bafta multa, sanatate si va tinem pumnii sa reusiti repede si bine!
Ira, imi pare rau ca nu ti-am dat acasa chec, dar cu criza surprinzatoare a Agatei... am uitat si cum ma cheama. A dormit Agata astazi cinci ore, poate pentru prima data in viata ei cind doarme ziua atit de mult.
Zuzilici, am cumparat de ieri tot ce trebuie pentru tortul tau, dar nu am gasit piscoturi. Dar miine seara il fac sigur, abia astept! Eu ca eu, dar sa vezi Agata si sotu' cum ma tot intreaba: e gata, mami, tortul ala din poze!?!
De fapt, nu l-am facut, ca il faceam si fara piscoturi pina la urma, pentru ca nu am forma de tort. De unde luati voi forma de tort, din aia ca in poza Myrrhei, la care se pot scoate apoi marginile? Adica, voi, fetele din Montreal?

Cornelia, mami de Agata (28.06.2001) si Tudora (30.05.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myrrha spune:

Ira, mama, nu m-asteptam chiar sa-mi reuseasca ispita. Ai inlocuit cumva zaharul cu splenda? Eu cred ca si zaharul are un rol in "intarirea" brinzei, de-aia zic.

Zuzilici, tres enchantee .

Nelia, eu am pus biscuiti digestivi la baza tortului, ca nici eu n-am gasit biscuiti de sampanie. Si forma am luat-o de la un magazin de obiecte casnice din apropiere (Home Hardware, sau asa ceva se numeste). Poate are vreun corespondent in Montreal...

Mia, yuuuupi! Cu adevarat mare aventuriera, mai ales ca am inteles ca esti si ! Cind mai ai timp, intra si ne povesteste! Mai invatam si noi din curajul altora.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Nelia, forma de tort din aia care se desface gasesti la Dollarama ... 1 cad / bucata. Iar despre piscoturi .. nici eu nu am gasit, si am pus biscuiti simpli ... si a iesit f bun.

Mia, da, da, da ... povesteste!!!! Si eu astept cu sufletul la gura .

Matei

PozeNoi

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Loma spune:

Zuzilici, multumesc de reteta, o voi incerca si eu zilele urmatoare sau cel tarziu week endul urmator.

Fetele, forme ptr. tort, de fapt eu le-am luat ptr. pascuta, se gasesc la Canadian Tire, sunt in set de 3.

O zi buna

Loma

Smerenia este regina virtutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Naziua fetelor, ce activitate pe aici pe la voi nuami cu torturi- eu piannu vien sezonul rece, nu m abg la asa ceva, c anu poftim din astea, desi recunsoc arata tare bineee..
Am fost ieri pe lac, nu ne-a plouat decat 10 min dimi la 7 si ceva si apoi al intoarcere la 4 cand ne-am carat, desi nu am vazut decat rar soarele, au fost vreo 25C si am avut fun am stat la povesti cu sotu si cu un prieten, in timp ce Dragos a pescuit cina pt noi:) AM facut o saramura cu mamaligutza is usturoi si cu porumb copt-f. gustos.
Azi vom face un BBQ de purcel cu salata din gradina, cine vrea niste rosii ca nu facem fatza la cate avem
Va pup acuma,o duminica placuta!

Denisa
17+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zuzilici spune:

Ira arata cam 'anemic' tortul tau dar sunt convinsa c-a fost foarte gustos. Insa tu arati de-o mie de ori mai bine decat tortul ... acum am vazut si eu de ce recomanzi abdomenele. Ti-am vazut si cretulina si m-asteptam sa vad si pisica nu numai blana. Ati facut-o guler deja?
Mia multa bafta! si-un inceput super in noua zona geografica. Asteptam detalii cand te mai aranjezi un pic si ai timp. A, si mai am o intrebare: Voi ati plecat asa la plezneala sau aveati ceva aranjat?
Nelia succes si tie cu tortul si sper sa nu uiti sa pui si poze.
Mai fetelor, eu tot mai astept ceva retete de prajiturici rapide, super bune si dietetice daca se poate insa probabil ca n-aveti nimic ca sa indeplineasca aceste 3 conditii, asa ca le-accept si pe cele care indeplinesc macar 2 din ele.
Denisa din cauza asta nu te-am vazut eu prin zone, eh? Ma bucur c-ai avut fun si daca 'te dau rosiile afara din casa' sa stii ca ai aici o amatoare care nu zice nu unor rosii de gradina. Cred ca-s mai naturale decat cele din magazine, anyway. Apropos daca mai esti prin zona sa-mi spui cand ai chef sa ne vedem ca am ceva 'datorii' de flori la tine.

Zuzilici

Nu esti bun de nimic daca esti bun doar pentru tine. Voltaire

Mergi la inceput