Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 8
D3lya spune:
La multi ani !!!Giulia
Sa fii sanatoasa, fericita si sa fii inconjurata toata viata de dragoste, intelegere si blandete!
Felicitari mamica de Giulia pt printesele tale!
P.S. Sunt loreema24
daniver31 spune:
Buna dimineatza
Am reusit sa ajungem si noi acasa ....a fost super la mare si la bunica .O sa va povestesc dar nu acum ca am o groaza de treaba.
La multi ani Giulia.
Nu am reusit sa va citesc din urma ...asa ca o sa recuperez.....
La multi ani tuturor ce se sarbatoresc azi de Sf Marie.
Pupici si ne mai "citim"......Ramona de ce ti-ai schimbat id-ul???si de ce nu mai postezi?
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
http://community.webshots.com/user/b35noc
herra spune:
LA MULTI ANI! Giulia!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
herra spune:
week-end-ul asta am facut si noi antrenamente; asa ca aseara, cand s-a intors taica-sau din delegatie, i-a demonstrat Vlad cum sta treaba cu ridicatul in picioare, agatat de marginea patutului!
era si cazul, avem aproape 11 luni!
numai ca, in timp ce cu mine se aseza inapoi foarte atent si cu grija, de fata cu amandoi s-a trantit o data cu capul de pat (tot de lemn il avem!) de mi s-a risipit toata bucuria...
in alta ordine de idei, a adormit mai tarziu, ocupat fiind sa stea numai in brate la Gabi, sa se alinte, sa-si lase capul pe el...a stiut ca a fost plecat mai mult timp, desi nu credeam.
si in al treilea rand, avem confirmarea - suntem ultima "baba stirba" de pe aici?!
ca asa-i spun cand el ma face "ba-ba" - ii spun: "nu, tu esti o babusca stirba, nu eu..."
o zi buna va doresc!
Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...
Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)
Naty spune:
La multi ani Giulia! Sa cresti mare, sa fi sanatoasa, frumoasa, desteapta!
Nu-mi vine sa cred ca prima bebelusa de sept - oct are un anisor! Parca ieri eram mamicute in devenire si traiam alaturi de anne emotiile nasterii Giuliei.
La multi ani la toate Mariile si Marinii!
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
ellen spune:
La Multi Ani! Giulia. Sa cresti mare, sanatoasa, frumoasa si sa furi inimile tuturor baietilor.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
ana_a spune:
salut!
de 2 zile avem un copil urlator in casa!!! No sa va vina sa credeti!!! Avem pe strada un baietel de 4 ani care are o masina, cu pedale, mare si colorata!Ei bine de cand la vazut pe copilul ala cu masina imi urla de nu ma mai pot intelege cu el! Aseara am iesit la plimbare si copilul cu mamica lui la fel - cu masina!Cand la vazut Stefan a fost gata...a inceput sa tipe din carucior si sa planga!de nu am mai stiut ce sa mai fac cu el!Pana la urma copilul ne-a dat voie sa-l pun acolo...am stiut ca va fi o gresala...dar m-am lasat dusa de val si am cedat la insistentele mamicii...OH...dar credeti ca am mai putut lua copilul de acolo?din masina aia? Intruna facea brrrr brrr si nu va puteti inchipui cu cat scandal l-am luat de acolo ca baietelul la un moment dat nu mai avea rabdare...e si normal...copii sunt egoisti nu prea isi dau jucariile.Mai bine de 500 de m am mers cu el in brate si carutul intr-o mana, el urla de toata ulitza era in gura noastra....La auzit si tati din casa, si abia la linistit dupa ce la plimbat cu roaba prin curte Nu imi vine sa cred ce toane poate sa aiba un copil de un an!Pai ce ma fac mai incolo cand cine stie ce o sa mai vada???Si asta nu e tot!Azi dimineatza am mers la piatza, si cand ies din curte...dam nas in nas...cu masina cu pricina!!! Alte urlete, alt scandal...pana am ajuns in oras a plans incontinuu!Nu mai stiam ce sa-i fac, arunca cu orice ii dadeam in mana. La intoarcere pe la mijlocul drumului trece un tatic cu un pusti asa la 1 an jumate pe bicigleta gen cum are Alexia lui roandre Oh...alte urlete!alt scandal!Poate nu ma credeti dar am venit din centru cu Stefan care URLA in brate, facea brrr brrr(care inseamna - masina) si cu o mana impingeam carutzu de am crezut ca imi iau campiii!!!!Am decis cu tati sa-i luam cadou de ziua lui o astfel de masina, bine, nu ca si cea a copilului de pe ulitza, aia e de la 3 ani in sus, e prea mare, dar ceva asa pe masura lui......
ieri am fost in parc si toanta de mine ne-am dus fara jucarii!Si acolo binenteles ca ne-am intalinit cu vreo 4 copilasi cam de varsta lui, toti umblau in picioare singuri, cu masini, mingi si noi nu aveam decat o amarata de zornaitoare....Oh...si binenteles ca a vrut mingile copiilor, masinile copiilor...unii i-au dat altii nu...deh... mama neatenta ce sunt!De acum nu mai plecam fara jucarii in cosul caruciorului!Oh...si vreau sa va spun ca mamicile sau grabit sa imi spuna ca copilasii lor umbla de la 9-10 luni si ca merge si el destul de bine(de manutze) dar al lor dupa ce au stat in premergator de la 6 luni umbla si alearga S-au legat si de papucii lui, ca nu-s cu glezna inalta si tare...ei bine, eu nu vreau sa-l incalt cu papuci cu glezna inalta!nu paseste stramb, nu are rost sa-l incalt cu "clapari" el in casa umbla descult si nu si-a sclintit glezna, si asa vreau eu sa fac...si nu inteleg de ce se trezesc vreo 3-4 destepte sa ma contrazica ...haha. Papucii aia cu glezna inalta sunt valabili pentru copii care au stat si in premergator, eu asa cred
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Naty spune:
Elyanne aceleasi probleme le am si eu cu soacra-mea. Parca ar fi surori!
Cred ca cel mai bine e sa zici verde in fata ce ai de zis. Daca ai tupeu. Eu n-am si-mi fac mari reprosuri pentru asta.
Noroc ca nu ne vedem decat o data pe saptamana.
Sti ce-am patit la ultima intalnire? Fi-mea era foarte ocupata sa-mi rupa o alunita de pe gat, de care tragea cu nadejde. Bineinteles ca am indepartat-o de la locul faptei, ca ma durea de muream si am si strigat un "au." Si soacra-mea a zis ca sa nu mai strigam la fata, ca se sperie !!!!!!!!
Sfaturi cu ce sa-i dam de mancare, nu mai vorbim.
Cel mai tare m-a enervat cand a stat 5 zile cu ea, impreuna cu Octavian. Mama si bona erau plecate iar eu a trebuit sa vin la serviciu, asa ca n-am avut incotro. Pana atunci fata mea manca in scaunelul ei foarte frumos si repede. Ea insa a invatat-o sa manance pe durata unei ore, in brate, cu tot felul de schimonoseli, cu papusile mancand si ele si altele ... Si cum obiceiul rau se invata imediat sigur ca bebelina nu mai vroia sa pape decat asa, de mi-a luat o luna s-o readuc la normal.
Si ma mai enerveaza ca, desi stie ca incerc sa evit ca fata sa traga de par, fiindca ii ramane par pe mana si-l baga apoi in gura, ea tot lasa capul s-o traga, de buna voie, chiar daca bebelina nu are de gand.
Ca sa nu mai vorbim de faptul ca barbatu-miu i-a dat cheia de la casa si o data pe saptaman intra la mine in casa singura, cand suntem la servici, face diferite treburi, desi n-o roaga nimeni, imi muta obiectele ...
Hai ca mi-am zis si eu oful ...
Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
mina spune:
La multi Ani Mariilor, Marianelor, Marienilor,Marinilor si tuturor ce sunt sub protectia zilei de azi!
Ana, suntem alaturi de tine, respira adanc si incearca sa te calmezi caci distractia ma tem ca abia incepe....
Intr-adevar mare gresala sa pleci fara jucarii. Eu cand plec cu vizigotu iau intotdeauna ruksacul (oare asa se scrie ?!?!?) de supravietuire: pampersi, un shal de al meu care e bun de invelit cupilu sau de aparat de tantari, jucarii, covrigi, biscuiti, hainute, snururi de telefoane, o sticla goala de juma de kil .... si intr-un colt portofelu si cheile. Va imaginati cum arata carutu vizigotului (de care mai si atarna 5-6 jucarii legate cu snururi de telefoane) cand ajungem in parc daca azi dimineata o mamica cu care am intrat in vorba m-a intrebat daca-s venita din provincie!!! Bine, ca dimineata am si termos de cafea + pahare + lapte, carte de citit, ceva ziare si, in mod exceptional, andrelele ca am inceput sa tricotez sa ma calmez de cap. Sa stiti ca e bun tricotatu asta terapeutic... ori te calmezi ori dai cu ele de pamant ca nu iese ce ai vrut, da' macar ai incercat!
Ma duc sa hranesc mostenitoru si mai vin!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
ana_a spune:
quote:
Originally posted by mina
Ana, suntem alaturi de tine, respira adanc si incearca sa te calmezi caci distractia ma tem ca abia incepe....
Intr-adevar mare gresala sa pleci fara jucarii. Eu cand plec cu vizigotu iau intotdeauna ruksacul (oare asa se scrie ?!?!?) de supravietuire: pampersi, un shal de al meu care e bun de invelit cupilu sau de aparat de tantari, jucarii, covrigi, biscuiti, hainute, snururi de telefoane, o sticla goala de juma de kil .... si intr-un colt portofelu si cheile. Va imaginati cum arata carutu vizigotului (de care mai si atarna 5-6 jucarii legate cu snururi de telefoane) cand ajungem in parc daca azi dimineata o mamica cu care am intrat in vorba m-a intrebat daca-s venita din provincie!!! Bine, ca dimineata am si termos de cafea + pahare + lapte, carte de citit, ceva ziare si, in mod exceptional, andrelele ca am inceput sa tricotez sa ma calmez de cap. Sa stiti ca e bun tricotatu asta terapeutic... ori te calmezi ori dai cu ele de pamant ca nu iese ce ai vrut, da' macar ai incercat!
Ma duc sa hranesc mostenitoru si mai vin!
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
Mina am ras cu lacrimi!Pai sa stii ca si carutu nostru are atarnate un telefon de jucarie la care Stefan ia rontait 3 cifre...cred ca le-a mancat o zornaitoare legata cu jnur, niste manute si picioruse - o jucarie gingivala, plus neaparat o sticla goala de plastic, apoi ce se afla dedesupt...haine de schimb, pampers, termosul cu cafea a lui mami, 2 sticle de ceai...biscuiti...pufuleti...oh...DAR NU AVEAM MASINI, LOPATICA, GALETUTZA SI MINGI!!!Asta era durerea lui Stefan
Ah...si da...distractia abia acum incepe!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos