Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

LA MULTI ANI GIULIA!!!!!

WOW...s-a terminat cu lunisoarele (sau, ma rog, suntem pe linia de final)
Ca veni vorba de tortulet pentru 1 an...stie cineva o cofetarie unde sa fie torturile buuuune, buuuune? Ca eu m-am cam saturat si de Ana si de...mere!

In alta ordine de idei, eu sunt la Viena in delegatie o saptamana. Prima oara cand ma despaert de pui!!! Sunt cam stresata dar rezist. Cel mai rau a fost chiar la aterizare cand mi-am auzit numele sa iau legatura cu personalul de bord....Am crezut ca lesin de spaima...mi-au trecut prin minte tot felul de tampenii...dar s-a dovedit ca uitasera sa-mi opreasca ceva astia de la Bucuresti si au facut treaba la Viena.
Acum sunt mai linistita...ca am vorbit da' tot stresi scrie pe mine!

Am sa scriu si la alt topic dar poate stiti si voi...un magazin pentru copii pe care sa mi-l recomandati...ca bineinteles ca mami nu mai conteaza si ca azi mi-au fost ochii ca girofarele in cautare de articole pentru copii.

Mada, multa sanatate. am citit prin ce ati trecut si m-a apucat frica. Noi plecam sambata viitoare la mare si daca zici ca-i un virus....Cum sa il pazesc pe David?!

Eliana (mancatoarea de soacre la micu'dejun.....am si eu una, vrei?!), cred ca trebuie sa impui niste limite de genul: da, am nevoie de ajutor ...azi intre orele ...ar trebui plimbata si eu am de lucru. Sau sa ii dai alte sarcini precise. Asta in cazul in care vrei sa o implici intr-un fel dar daca vrei sa stea deoparte....e mai greu...ca se baga tocmai cand ti-era mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lui Licurici spune:

Eliana, am uitat sa iti spun, noi, mai nou papam foarte bine kiwi (papa unu odata...daca i-as da mai mult nu stiu daca ar vrea ca nu am incercat). Il cojesc, il tai bucatele mici (mai putin partea cu samburei) si in 10-15 secunde e gata! Apoi am vazut ca banana o papa mai bine cu gref sau portocala (zeama!). Mi-a mancat si afine foaarte bine, da' nu i-am mai dat ca facea diaree. Mai incearca cu compot de mere...eu dupa ce las o perioada destul de mare in care nu am mai incercat ceva...ma surprinde mancand foarte bine...si pere mananca bine ...cateodata!
Iar pepene... o sa ziceti ca sunt mami obsedata sa nu faca puiu mizerie in casa...da' tot va povestesc! De cate ori am incercat sa ii dam, tinea pepenele in gura, il plimba pe acolo vreo cateva minute, destul cat sa credem noi ca l-a inghitit, si apoi il gaseam pe te miri unde (de regula in locurile cu lucruri albe...sau aproape). Asa ca acum vreo trei seri l-am pus sa-i facem baita...si..mi s-a aprins beculetul!!! I-am zis lui Tavy (tati de Licurici) sa aduca o feliuta de pepene fara samburi. Bey, vreau sa spun ca a si mancat destul de mult, da', mai mult decat asta, s-a distrat copios ...ca statea el cu felia in mana si facea ce vrea cu ea....ca la sfarsit lua pepene in manuta si il storcea si ii placea, ca radea in hohote nu alta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

La multi ani Giulia ,iti dorim multa sanatate si noroc in viata ,sa aduci numai bucurii parintilor tai .
Multe si pupici de la noi.

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

la multi ani Giulia...
sa o faci fericta pe mamai...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frosa spune:

LA MULTI ANI GIULIA

hai ca noi IAR am fost un pic plecati dar am citit din urma.

elyanne da si la noi este la fel vaccinul nici nu trece dar nici altceva .. stagnam. Am citit cum sta treaba cu soacra, miine am sa-ti povestesc pe scurt experientele mele cu ajutoarele, soacre bone etc...

mada sa stii ca noi nu am fost la mare acum si tot am luat un microbel (am fost la munte in schimb) tocmai ce scrisesem in capitolul trecut , stari de voma, deranjament si eventual (nu neaparat) temperatura. A trecut aproape pe la toti membrii familiei a ajuns si la baietelul soramii (7 luni) dar a trecut. Noi nu am luat nimic (doar cite o Smecta) iar la cel mic i-am dat in prima zi fenobarbital (asa a zis dr.) ca sa-i linisteasca senzatiile de voma pt ca orice baga in gura dadea afara.

roandre hai ca ne inscriem si noi la categoria pana (de cind cu varsaturile) cam atitea kg are si al meu

mina o sa-ti trebuiasca ceva nervi sa-l strunesti pe "vizigotu", ai vazut ... stie ce vrea baiatu de acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

LA MULTI ANI, GIULIA!!!!!!
Sa fii sanatoasa( asta e unul dintre cele mai importante lucruri) si sa cresti o fetita cuminte si frumoasa.
Sa aduci parintilor tai numai bucurii, sa cresti fiind mindra de ei si ei de tine.

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Va multumesc din suflet pentru urari!Am plans si plang si nu ma pot opri.Oare sunt nebuna caci in ultimul timp spun in fiecare zi ca as opri timpul in loc macar pentru o zi.Eu o am si pe cea mare care are deja 12 ani,se pregateste de clasa a 6-a si.....are intalniri cu fat-frumos Andrei ,mai mare cu 1 an decat ea.Ma simt cam baba cand o vad ca m-a depasit cu 3-4 cm.Si mi se pare ca nu am stiut sa ma bucur destul de cresterea primei,ma stresam tot timpul asa ca nu am degand sa fac la fel cu Giulia.Problemele trec si vin si e mare lucru sa nu lasi nici o zi fara sa multumesti cerului pentru ce ai si sa te bucuri pur si simplu.Giulia e mare smechera,daca observa ca o imbrac cu vreo rochita frumoasa nu mai vrea sa ma lase sa i-o dau jos.Dupa ce o dezbrac plange si isi strange rochita la piept si nu vrea sa-i dea drumu ca sa o pun in dulap.Va jur ca nu sunt inventii,nici mie nu-mi vine sa cred ce toane poate sa aiba o cacacioasa de 1 anisor.

Si azi o sarbatoriram.Nu cu multa lume,noi familia si cativa prieteni.Se simte minunat cand este ea centrul atentiei,tipa,rade,face orice ca sa fie bagata in seama.Si de pe tavita a ales mai intai pixul,apoi un piaptan,iar a 3-a oara in acelasi timp a pus o manuta pe bani si cealalta pe forfecuta.Ce sa insemne asta?Bine asta o facuram asa de amuzament,am si filmat momentul.In cateva zile sper sa-mi gasesc un pic de timp sa pun si niste pozici.Hai ca fug la culcare caci sunt franta,abia acu terminai cu spalatul vaselor si stransul dupa musafiri,abia pe la 11 si jumate or catadicsit sa plece,veniti de pe la 3 dupaamiaza,mai avweam un pic si i scoteam pe usa cu matura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

La Multi Ani! Giulia!

Azi am fost toata ziua pe drumuri si nu am avut timp sa scriu... am facut ceva foarte frumos pentru voi... mai am putin.
Voiam sa termin pana la ziua Giuliei, dar nu am reusit...
Oricum, incerc sa scriu maine, daca nu, cel tarziu, poimaine.
Sa termin pana la ziua lui Stefan
Va si va doresc multa sanatate!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_si_Doru spune:

Draga Anne33 vreau sa stii ca tare draga imi esti
Te respect foarte mult si ai 2 zane drept fetite !
Felicitari!

Andreea, Doru si Nathalie(29.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37497" target="_blank">Povestea zanei www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=36133&whichpage=2" target="_blank"> Cererea in casatorie si povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne33 spune:

Am masurat si eu papusa azi,are 76cm si 10,6kg nu e grasa dar e dolofanica,nu avem probleme cu papatu,molfaie si paine si orice ce-i dam,nu e pretentioasa.Si inca bea lapte,aproape 1 litru in 24 de ore,bea cam200-240ml la o masa,plus mancare,fructe.Multumesc inca o data fetelor si sa dea Domnu sa ne fie comorile de copii sanatosi,fericiti si norocosi si noi la fel pe langa ei.

Mergi la inceput