Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (72)
Raspunsuri - Pagina 6
aissa spune:
LA MULTI ANI GIULIA!!!
mamica de sept-oct spune:
Cam asta se intampla acum un an:
anne33 - 14/08/2004 : 06:09:53
--------------------------------------------------------------------------------
Fetele,mie mi s-a dus dopu si apa.Tinetimi pumnii.
--------------------------------------------------------------------------------
anne33 - 14/08/2004 : 08:49:54
Fetele,plec la spi ca nu se mai poate.;is nervoas rau ca nu-l prind pe doc meu la celular,pe barbatimiu nici atat si-mi vine sa sar de la etaj te ciuda si dureri.Patutul nu e montat,nici dulapioru ca deh,sotu-miu e unu care merge dupa zicala nu face azi ce poti lasa pe maine.DPN meu e 28aug-3 sept,dar se pare ca bebita nu vrea sa piarda olimpiada.Plec si sa de Domnu sa fie bine.Multumesc de incurajari.
Delia21 - 14/08/2004 : 11:39:14
Sunt sora annei si conectata fiind la celularul mamei mele,care e si mama annei(deci suntem surori)mi-am auzit nepotica cea mica plangand la orele 11am si 7-8 minute.E micuta scumpa noastra,are 2.600kg si 47cm,dar creste ea.a venit prin cezariana si e leita tat-su(din spusele bunicii);Multa sanatate la toate burticile.Voi reveni cu amanunte mai tarziu.
Mai multe cititi incepand de www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=30596&whichpage=7" target="_blank">aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55306" target="_blank"> La multi ani Giulia!
aissa spune:
Am citit restul capitolului si zau ca mi s-au inmuiat picioarele. Ce frumos...a fost intr-un fel o nastere in direct, erati toate conectate si primeati vesti! Of, imi pare rau ca nu am trecut si eu prin faza asta cu voi alaturi.
Haideti fetelor, refaceti grupul ca e mare pacat....
mina spune:
Salut!
La multi Anisori, Giulia, sefa noastra de pluton!!! Sa fii sanatoasa, fericita si iubita!
Oameni buni (sau ma rog, femei bune ) cand trecu timpu? Si uite asa maine poimaine jucam la nunta.
Aissa are dreptat, io trag nadejde ca refacem grupul mai ales ca se apropie mari momente.
Anne,asteptam detalii despre marea petrecere si marele moment. Abia astept si eu primul tort al vizigotului.
Noi am fost un pic afara da' ne=a prins ploaia. Avantajul este ca atunci cand e vremea mai ploioasa vizigotu doarme un pic mai mult.
Drept pentru care va pup ca ma apuc sa mai fac si eu cate ceva prin casa si promit sa revin.
Paaaaa
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
danyce spune:
La multi ani!, , Giulia, multa sanatate si infinite clipe de fericire alaturi de parintii tai.
Daniela Veuger si bb Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubit
Alma, sufletel mic si iubit -noi
Alma, sufletel mic si iubit-si mai noi
cele mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
elyanne spune:
La multi ani Giulia! Sa ai mult noroc in viata, sa fii sanatoasa!
Am reusit sa ma duc cu Elena la biserica sa o impartasesc. Ne-a prins ploaia, dar nu ne-a udat cine stie ce...
Si eu sper sa se reintregeasca gasca...
ana_a spune:
fetelor, mi-au dat lacrimile citind din urma mesajele voastre!Of...si cat de necajita am fost ca nu mai aveam net exact in perioada cand as fi avut nevoie de incurajarile voastre!din mai pana in ianuarie anul urmator...wow cat timp am pierdut....Dar nu-i nimic...e bine ca ne-am regasit si mai tarziu.
Si da...ar fi super sa reintregim gasca, chiar si fetele care nu au mai postat de muuult...
Si uite ca incepe sarbatoarea primului anisor...pe vineri sarbatorim noi...oh...cum a trecut timpul asta????
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos
Mada spune:
La multi ani! scumpa Giulia!
sa fii sanatoasa si cuminte, sa aduci numai bucurii si fericire pentru parinti!
Ilinca e mult mai bine, acum doarme de 2 ore, astept sa se trezeasca sa pape pranzul.
Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca
mina spune:
Salut!
Mada, ma bucur sa aud ca sunteti mai bine!
Slaba miscarea pe aici, se vede ca e we. Noi suntem pe langa casa ca tati a plecat in delegatie si legumim pe aici ... adica eu as legumi, da' vizigotu navaleste. Acuma vrea sa intre pe sub tzarc sa ia o jucarie. Il mai las....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu
roandre spune:
LA MULTI ANI scumpa noastra GIULIA, sa cresti mare,sa ai mult noroc in viata, sa le aduci numai bucurii parintilor si sa fii cea mai buna prietena a surioarei tale si sa va ajutati reciproc toata viata!
Nu mai are rost sa spun ca mi-au dat lacrimile citind ceea ce scriam pe forum acum 1 an. Doamne ce emotii si sunt atat de fericita ca am avut parte de toata aceasta experienta minunata: de a ramane insarcinata, de a fi alaturi de voi, de a trai la intensitate maxima fiecare nastere, de a simti ca fiecare copilas de aici e putin si al meu sufleteste....MINUNAT!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria (26.08.2004)
Alexia, de 11 luni +
Evenimentele din viata mea
Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.