Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

elyanne e intradevar nasol sa ai ajutor care te incurca :D da uneori e bine sa fie si numai atat...
Ca tot intreba aissa..ei bine si eu sunt fara nici un fel de ajutor, si uneori mie bine, ca nu am de trecut prin ce trece elyanne cu biscuitii inainte de masa(sotul mai face dastea si il cert mereu) dar uneori e chiar nevoie de cate o bunica prin preajma...de exemplu zilele trecute am umblat cu copilul dupa mine la finante sa-mi depun un amarat de bilant, am stat si la coada, noroc ca au fost si cateva doamne dragutza care m-au lasat in fata lor...dar nu intodeauna nimeresc astfel de doamne...:(

Lilia, nu stiu ce ai facut intre timp cu Amelia, dar stiu ca si eu mai pateam chestii de genul asta...si sotul insista sa-l las sa doarma ca va dormi pana dimineatza...si de fiecare data se trezea dupa maxim un ceas, cu chef de joaca si cu laptele baut in somn...si imi adormea intr-un final dupa miezul noptii, dupa ce imi intindea nervii la maxim!!!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos

Mergi la inceput

mada, prin ce ati trecut si voi...am citit zilele trecute la "parintii intreaba..." multa sanatate si sa scapati cu bine de kk!Si lasa ca pune ea Kg la loc!:D
Eu il adorm pe Stefan in diverse moduri, depinde de starea lui de spirit, daca e foarte obosit dupa ce il alearga pe tati prin casa, scap ieftin si imi adoarme in patut in timp ce isi bea biberonul, daca nu e suficient de obosit si mai are chef de joaca atunci e musai sa stea in patul nostru, eu si tati ca portari cum zicea Mina si se tot invarte de pe-o parte pe alta ca o gaina beata :D povesteste pe limba lui si pana la urma ramane in te miri ce pozitie de ma bufneste rasul pana il mut la el in patut, si in alte dati tre musai sa-l tin in brate, cu capul pe umarul meu si sa-i cant cate ceva si el canta cu mine pana doarme :D
Si Stefan are un obicei cand isi bea lapticul, eu ii tin sticla si el se joaca cu degetele mele, le rasuceste, le pisca, te miri ce face...dar e musai sa se tina de ele, mie tare imi place, ca e tare dragutz si asa jucandu-se cu degetele in final adoarme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mada lasa ca recupereaza kg. pierdute. Important e sa se faca bine cat mai repede. si multa sanatate!
Elena se culca singura, la ea in patut... Chiar o deranjeaza daca sunt in dormitor cand vrea sa se culce. Eu o pun in patut, inchid lumina si usa si adoarme imediat. Mai sunt si zile cand e foarte obosita sau nu ii este somn si adoarme mai greu, dar o las tot singura si adoarme pana la urma, dupa ce trage o serie de urlete, maraieli.

In cazul meu sigur e mai bine fara ajutor...
Am stat o sapt. singuri si ne-am descurcat foarte bine... dupa cum se poate observa am supravietuit
Am incercat sa-i spun cu frumosu, pt. ca nu imi permit prea multe cu ea... spre deosebire de al meu sot sau mama, carora le pot spune verde-n fata... Dar pana la urma cred ca trebuie sa schimb placa, ca nu mai tine... ajung la nebuni in ritmul asta...
Nu doar ignora ce ii spus... ii fac demonstratie ca nu vrea sa manance ceva, o las sa incerce sa-i dea ce doreste.... imi cunosc copilu si nu-s nebuna cand spun ca e mofturoasa si nu mananca decat in stilul ei, la orele la care are ea chef etc.
Daca ea nu a putut sa-si creasca copilu' si la dus la ma'sa nu inseamna ca trebuie sa recupereze si sa-l creasca pe al meu... in primul rand pentru ca nu vreau eu si in al doilea rand mai are o gramada pana iese la pensie, deci nu are timp.
Astept cu interes sa vina al meu sot acasa si sa vorbesc cu el intai... Poate pana la urma o convinge intr-un fel sa nu ne mai zapaceasca.... Daca vrea poa' sa-i spuna si ca-s nebuna sa ma lase in ale mele... chiar nu ma supar...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

mada

imi pare foarte rau. sper sa se faca bine cat mai repede...tinem pumnii...
exista anumite antibiotice pe care le poti lua cand alaptezi.da' nu stiu care...
Lia inca adoarme in leagan uitandu-se la televizor la filme de bebei...

mai vreau ispravi de bebei poznasi...:)

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Elyanne, pai nu as vrea in nici un caz sa ma "ajute" asa. Ma refeream asa...cum vad alti bunici in parc sa mi-o ia si mie la plimbare (desi cred ca i-as urmari), sau nu stiu...sa imi aduca ceva bun, uneori ma simt fara vlaga dar oricum nu am incredere in nimeni.
De adormit, Alexandra adoarme singura, daca stam langa ea mai mult se agita. DAR trebuie sa mergem de cateva ori sa o reasezam la loc pentru ca acum daca se ridica (si inainte de asta cu pozitia de 4 labe) nu sta in pozitii firesti de somn. Am incercat uneori, mai ales cand sare din somn in urlete (cum fost de 3 ori azi noapte) sa o adorm leganata...aiurea, nu sta.
Faza cu carpa e si la noi valabila dar nu cu tricoul meu (ups , care? ca de regula stau fara ) dar isi ia ceva, o bluza, un scutec, un prosopel si tine in mana pana adoarme.
Mada, nasol cu concediul....lasa ca puneti gramele pierdute la loc, macar sa fie ok burta.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

salut!

azi noapte Stefan nu sa mai trezit deloc!Nici macar sa bea ceai!am avut o noapte linistita!Si sunt foarte convinsa ca copilul plangea de foameAseara m-am speriat de el cand am vazut ca a mancat o banana mareee+branza de vaci, un sfert de pachet, am gasit branza de vaci proaspata la pachet ca si untul, ei bine un sfert din pachetul ala!!Mult!!Si la amiaza Stefan mananca destul de mult...Mi frica sa nu se ingraseMai sunt copilasi la fel de mancaciosi???Cat mananca?(astia mancaciosii)

aissa, un astfel de ajutor vreau si eu...sa mi-l plimbe prin parc, dar vezi tu...de exemplu mama se gaseste sa ma intrebe daca nu vreau sa mi-l tina un pic exact atunci cand nu am nevoie...si cand chiar as avea nevoie de cateva ceasuri sa imi rezolv unele probleme, de exemplu de mers la finante...ei bine atunci nu poate ca are muuulta treaba si sa aman pana maine sau in alta zi...si mai mult decat atat sa o sunt cu cateva zile inainte sa o anuntz!Ei bine...uite asa m-am enervat eu si am zis ca al meu nu mai vede bunici!! Mama are acum pe cap si fetita surorii mele care are un fratior mic pe care nu prea la acceptat mai ales de cand a vazut ca mami il tine numai in brate asa ca nu prea a avut de ales, a trebuit sa o ia pe Iulia la ea...in fine...deja sunt off topic dar uneori ma enervez la culme cand vad ca nu am pe cine sa ma bazez la nevoie si mai ales cand stiu ca ei ne duceau la bunici fara sa-i intrebe daca pot sau au timp de noi....asta este!Vom supravietuii...nici o grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
DANIELA,,ce mi-a placut povestea ta,dulce Alma,dar sunt sigura ca te-au cam lasat nervii... din partea noastra!
ELIANA,nasol cu soacrele...eu am ceva ajutor(uneori iese cineva cu gandacelul la plimbare si eu imi mai pot face din treburi),nu ma pot plange,dar alteori cand imi e lumea mai draga,si am o treaba,atunci nu este timp sau se "iveste"ceva de facut...dar vorba fetelor,las ca trec toate,si cresc ei puiutii mari... si nervi de otel!
MADA, si sanatate multa bebeului!...nasol cu concediul,dar las ca la anul va fi mai bine!...o sa avem puiutii mari!

la toata lumea si numai bine,pe maine!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Mi-au mai trecut bazdacii... Asta pentru ca mi-a dat trezirea la o ora rezonabila... pe la 6 fara ceva...
Azi i-am dat la a doua masa 2 felii de paine neagra cu unt si cu Almette (cu iaurt) si i-a placut... I-am taiat coaja de la feliile de paine si i-am dat-o sa-si faca de lucru cu ea... A inceput sa muste din ea (mare minune, ca pana acum lua si arunca, in nici un caz sa duca ceva la gura) si a mancat fara probleme, fara sa se inece... Era destul de fragda, ca altfel n-ar fi putut sa rupa bucata din ea.
I-am dat si cateva boabe de struguri, curatate de coaja si samburi... Nu mai stiu ce fructe sa-i dau... pepene nu, mere nu, portocale nu, banane nu, piersica nu (era printre putinele fructe pe care le manca). Ce fructe sa incerc sa-i mai dau? Stiu ca s-a mai vorbit despre, dar nu gasesc unde...

Ana_a eu zic sa-i dai sa manance cat vrea. Nu mi se pare foarte mult cat ai zis ca a mancat aseara... A mea care nu e mancacioasa papa la una din mese 300 g de legume + carne... in rest manaca 150-200g. Dar ea e mai mica decat Stefan la varsta si la greutate...

Legat de adormitul bb... A mea are in patut o perna si o carpa impaturita... adoarme cu una dintre ele in brate sau pe ochi.

Crismir cum iti e? Sper ca n-ai racit

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

LA MULTI ANI GIULIA!!!!!! multa sanatate si sa aduci numai bucurii parintilor tai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

ANNE33,sa-ti traiasca fetita...LA MULTI ANI, GIULIA!...sa va bucure si sa fie sanatoasa!...woauuuu,sunt emotionata ca deja avem pitici care fac 1 ANISOR!.... multi si distractie placuta!

ELIANA,multumsc de intrebare,sunt bine,dar am inceput sa i-au paracetamol sinus,sa fiu sigura ca nu avanseaza... si voua!

Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001

Mergi la inceput