Bebelusi de septembrie – octombrie 2004 (72)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Fetelor, ca tot vobeati de nevoia de ajutor la crescut bebei - eu va admir din tot sufletul pe cele care ii cresteti singure - singurele. Eu am stat in concediu aproape 2 saptamani cu bebelina non - stop si, desi era si tati prin preajma, care e de mare ajutor, simteam nevoia sa evadez cun pic.
Pe de alta parte am vazut cat de bine e sa fi langa puiut in fiecare moment al zilei.
Ne-am iubit mult eu si bebelina zilele astea, numai in capul meu a stat si m-a alintat.
Dar nu stiu daca as face fata sa o cresc singura. Iti mananca tot timpul, toata atentia, nu mai ai vreme de nimic - cum bine stiti, de altfel.

Stiti care e cea mai mare placere a bebelinei? Sa sune la sonerie. Daca, Doamne fereste, iesim/intram in casa fara sa o lasam sa sune de cateva ori se pune fata pe niste tipete... Arata cu degetul spre usa si face "iii ... iii" pana o lasi sa sune.

Fetele, vroiam sa va intreb: mai e vreun bebelus care tremura de placere/suparare?
Bebelina mea cand se bucura sau se enerveaza tare se incordeaza toata si termura.
M-am si speriat de asa manifestare, dar e atat de evident ca face voluntar ca ma gandesc ca asa o fi ea, mai nevricoasa!

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Am uitat sa va intreb - au fost oaresce dipute pe aici?
Eu am lipsit cam multicel si nu am citit din urma, dar parca am prins ceva din zbor ...
Daca e asa, fiti cuminti ....

Raluca si bebelina IOANA - ALEXANDRA 10 oct.

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cali spune:

LA MULTI ANI pentru toate MARIILE, si toti sarbatoritii cu acest nume!

Eu sunt pe fuga, ca nu mai vin la servici de maine, si trebuie sa rezolv toate problemele!
Multumesc ptr sfaturi, Lilia, merci mult ptr link-ul cu mancarica, ma mai inspir de acolo!!
Nu am apucat sa citesc tot, o sa-mi fie dor de voi, dar incerc sa mai intru de acasa, noaptea, ca acasa am dial-up!

Pupici la toti bebeii!
Cali si Menny (27.09.2004) si bb2 (martie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani celor care-si serbeaza ziua de nume!

Angela mi-ai dat o idee cu kiwi... azi-maine incerc...
Uitasem de tort... Eu am facut tortul de nunta si cel de botez la cofetaria Alice de pe Mihai Bravu, aproape de Iancului. A fost foarte bun. Alta cofetarie unde au prajituri super bune este cofetaria Nefeli (sunt ceva mai scumpe... cred ca dublu fata de cele de la Alice) dar dupa parerea mea merita. Una este pe Stefan cel Mare, vis-a-vis de spitalul Colentina... stiu ca mai e una la Unirea.

Raluca (Naty) mama denaturata ce esti... nu lasi copilu' sa te chinuie... mai si tipi la ea...
Eu m-am mai calmat... am citit un subiect... parca perel de-ale socrilor... si se poate si mai rau. Oricum nu mai le las impreuna nesupraveghate ca cine stie ce-i mai da sa manance...
Elena tremura de nervi... de placere n-am vazut... dar de nervi tremura uneori, se incordeaza, strange pumnii si ma bombane...

Mihaela unde umbli? Nu te prin nici pe YM... Ai cam tras chiulu de la plimbareli... Inteleg ca esti ocupata... dar mai baga-ne si pe noi in seama...

Azi am de gand sa ii dau copilului peste... Nu m-am hotarat cum sa-l fac... ma mai gandesc... Pana acum nu i-am dat decat sa guste, pt. ca am tot uitat sa-i cumpar la borcanas sau sa-i fac eu...

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moss spune:

Bine v-am gasit dragele mele !

Concediul nostru s-a terminat !!!! O saptamana a trecut mai repede decat o singura zi.
Duminica pe 07 august l-am serbat pe tati care a schimbat prefixul..iar marti am plecat la mare !

la noi totul a fost OK ! Alexia s-a simtit foarte bine. Se trezea pe la 08.00 dimineata papa f. bine laptic: 210 - 240 ml . Pe la 09.30 ajungeam si noi la micul dejun unde mai papa si ea un iaurtel. Apoi mergeam pe plaja. Era innebunita de placere..ii placea sa se joace in nispip iar cand a descoperit apa...nu a mai fost chip sa stea cuminte.
dar i-am cumparat o piscinuta de plastic si ii puneam apa sa se mai incalzeasca si apoi o lasam cate 15 minute sa se balaceasca singurica.
pe la 13.00 manca banana cu biscuite ras ( mi-am luat de acasa biscuitei rasi intr-un borcanel ) si intram pe la 13.30 - 14.00 in camera intrucat nu era extrem de cald afara si stateam si sub umbreluta. Pe la 16.00- 17.00 ii dadeam un borcanel de la Nestle ( nu sunt adepta, dar in deplasare nu avem incotro ) si pana la masa de seara mai papa o fructa sau un iaurtel, biscuitei, etc...

Dormeam cu totii vreo 1 ora sau chiar doua si mai ieseam un picut pe plaja dupa care ne plimbam pe faleza, ne opream sa bem ceva, sa mancam ceva, etc.

Concluzia: nu a fost usor dar nici greu !!!
Noi ne-am simtit f. bine toti trei.

Noutati despre Alexia...nu prea avem: tot fara dintisori, desi presimt eu ca se apropie momentul ( mi s-a trezit urland doua nopti la rand..o linisteam si ii dadeam un picut de nurofen si adormea la loc ). A inceput sa cam duca la gurita diverse obiecte..
In rest mergem in picioare doar tinuta de manute, se ridica singura dar nu stie sa se aseze, etc.

De cand ne-am intors in Bucuresti nu mai are apetitul pe care il avea la mare...dar nu ne facem griji ca nu e deloc slabuta.

imi pare rau ca s-au iscat ceva discutii pe aici..mie mi-a placut foarte mult gasca voastra si am gasit multe ganduri bune, incurajari si MULTE sfaturi utile ! asta a fost si motivul pentru care am emigrat de la mamici de nov-dec. Discutiile vostre mi s-au parut ALTFEL ! acum ce pot sa spun: eu le inteleg pe mamicile care simt nevoie sa-si laude odrasla ! Aissa, are dreptate ! Iti doresti atat de mult un copil si cand, in sfarsit, vine iti vine sa tipi in gura mare !!! Eu dupa ce am nascut imi venea sa opresc lumea pe strada sa le spun ca am o fetita minunata !!
Pe de alta parte sunt de accord cu voi: nu-mi plac EXAGERARILE !!
Asa ca ....fiecare cu ale lui.
uite, de exemplu, cat am stat la mare mi s-a intamplat ceva foarte frumos legat de Alexia. dar toata polemica asta cu laudatul ma face sa-mi stapanesc sentimentele si sa tin bucuria pentru mine.

Oricum, toti copiii sunt frumosi si destepti, fiecare in felul lui ! Important este sa fie sanatosi pentru ca mai devreme sau mai tarziu toti or sa mearga, sa vorbeasca etc.

Aissa, sa stii ca si Alexia mea prefera sa aiba ceva in brate cand adoarme. Eu i-am pregatit special o batista mare " barbateasca ' pe care o strange la piept, se freaca cu ea la ochisori si adoarme.

LA MULTI ANISORI DRAGA GIULIA !!! Un anisor !! Ce frumos. sa fii sanatoasa si sa ai parte de mult bine si de tot ceea ce este mai frumos pe lume.

Mama lui Licurici[/red], iti dau un pont: torturi bune rau, tarte savuroase, etc gasesti la cofetaria - patiseria GALETTE din incinta hotelului Sofitel, intrarea World Trade Plaza. Te invidiez ca esti la Viena. Mie imi place la nebunie orasul. Nu rata carnaciorii cu mustar care se vind pe strada ! Sunt dementiali.

Incerc sa recuperez cat mai multe din urma si va mai scriu !

Pupici si sa aveti o saptamana usoara !

cristina si [red]Alexia 9 luni si jumatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!

Am revenit...iarasi am fost plecati in week-end la tara si o zi am tras o fuga si pana la Felix sa facem o baie si sa ne bronzam putin!A fost tare bine!

La multi ani Giulia!!!!!Sa cresti mare , sanatoasa si sa fii fericita!!!!

La multi ani MARIILOR!!!!

Iarasi am ramas in urma cu noutatile de pe aici....vineri inainte de a pleca am citit dar n-am avut timp si de raspuns.
Mina parca tu ma intrebai de titulatura mea....
Pai e in indiana(in dialectul hindu mai exact), e substantiv propriu si inseamna "cea mai iubita"!

In rest noi nu mai avem noutati....decat ca ne place (adica lui Alesio ca mie nu!) sa lingem bolovanii de pe strada!

Pupici si revenim mai incolo!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

quote:
[
[In rest noi nu mai avem noutati....decat ca ne place (adica lui Alesio ca mie nu!) sa lingem bolovanii de pe strada!

Pupici si revenim mai incolo!

Ioana& Alesio, bāzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004)[/green] cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului[/b]

Beeeey, nu comenta, ii place cupilului, iti place si tie, sa fie clar!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamaElei spune:

LA MULTI ANI, GIULIA!!!
SA CRESTI MARE, FRUMOASA, CUMINTE
SI SA AI PARTE DE NOROC IN VIATA!

Anne, multi

Rodica si PAULA (02.09.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

la noi (adica Iasi, Constanta - unde mai stiu si eu) Sf. Maria se sarbatoreste pe 8 septembrie; azi e ADORMIREA, nu se serbeaza onomastici - parerea mea.

Nu exista decat un singur copil perfect in lumea aceasta si fiecare mama il are!

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Sal,

Nu am citit tot, dar citind mesajul Elianei desper sfaturile nedorite ale soacrei si al Anei despre replicile primite in parc si mi-am adus aminte ca v-am promis un articol despre saftuitori( tradus din rusa).
Mie mi-a placut... pe de o parte m-a amuzat pe de alta parte m-a pus pe ginduri. Eu in ce categorie oi intra?

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput