Miresele anului 2005 (22)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

quote:
Originally posted by ioana07

quote:
Originally posted by BraveGirl

Ioana 07-de unde ti-ai luat rochita? Este superba!!!

Corina
Albumul meu

Rochitza am facut-o la Monica Darie...unde, daca am retinut eu bine ti-o faci si tu...am dreptate?
Si ca tot veni vorba vroiam sa va povestesc si eu cat am patimit pana mi-a dat rochia... Monica Darie...aproape ca m-a adus in pragul nebuniei... ...este o neserioasa (Flafi...stiu ca m-ai avertizat...dar nu mi-am inchipuit ca va fi chiar asa de rau...) Rochia mi-a dat-o joi dimineata...eu sambata avand nunta.... Insa...problema n-a fost ca mi-a dat-o asa tarziu...ci faptul ca m-a tot amanat de pe o zi pe alta...Daca mi-ar fi spus de la bun inceput ca imi da rochitza joi, in saptamana nuntii...as fi stat linistita si nu mi-as fi macinat nervii degeaba... Dar daca mie la prima intalnire imi spune ca imi da rochia pe data X...si trec zile si saptamani de la data respectiva...si eu sunt amanata la nesfarsit...pai sa nu ma urc pe pereti!!!
Am avut momente in care ziceam ca asta a fost cea mai proasta decizie pe care o puteam lua: sa-mi fac rochia de mireasa la Monica Darie...DAR...in momentul in care am vazut-o terminata.......in momentul in care m-am imbracat cu rochitza (la ultima proba) pur si simplu am sarit de gatul Monicai si am pupat-o ...nu-mi puteam crede ochilor!!! Iesise mai frumoasa decat ma asteptam...

Cocluzia: o recomand din tot sufletul pe Monica Darie insa...Nu-i spuneti exact data nuntii (asa cum am facut eu...in naivitatea mea...)...luati-va o marja de vreo 2 saptamani ca sa stati linistite.

Si inca ceva...MARE ATENTIE LA MIHAELA, asistenta Monicai... si pe mine si pe mama a incercat sa ne pacaleasca la bani... Adica: noua Monica ne-a spus de la bun inceput un pret...si Mihaela, cand ne-am dus sa luam rochiile ne-a cerut mai mult (mamei mele cu vreo 4 milioane, si mie cu 6...) Deci...pretul il discutati cu Monica si banii tot ei ii dati!!!

Va pup

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Doamne ce dreptate ai!!
Si eu am avut mari probleme cu Monica Darie. Am crezut ca innebunesc.
Mi-a gresit rochia in sensul ca o facuse corset si fusta si i-am spus de la inceput ca o vreau rochie. Este fff neserioasa.

Lucreaza ff bine dar este extrem de indolenta, asa ca tb sa minti data nuntii ca altfel ti-o da in ultima zi. Mie mi-a dat-o marti in saptamana nuntii, si asta ca pleca in concediu, ca sunt sigura ca ma mai intarzia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmariejeane spune:

Am pus poze noi de la nunta. Sper sa va placa. Vedeti si tortul, care pe cat era de aratos pe atat de gustos era...ce as mai manca si acum...yammy.Si cu restaurantul care a fost foarte frumos aranjat de ralucah.
Sper sa va placa.

http://community.webshots.com/user/vmariejeane

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana07 spune:

quote:
Originally posted by vmariejeane

Am pus poze noi de la nunta. Sper sa va placa. Vedeti si tortul, care pe cat era de aratos pe atat de gustos era...ce as mai manca si acum...yammy.Si cu restaurantul care a fost foarte frumos aranjat de ralucah.
Sper sa va placa.

WOW Chiar ca ce tort frumos!!! Super poze!!!
Multa fericire va doresc!!!

Nunta mea de vis

Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by olguttza

Felicitari, Duamna!!
Super poze, super rochie!! Cre'ca a meritat si banii si nervii, nu?!

Cununia noastra
17 Iulie 2005 - Ziua cea mare
17 Iulie 2005 - Cununia religioasa
17 Iulie 2005 - Nunta noastra

Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.

A meritat...a meritat...dar putea sa iasa la fel de frumoasa si fara sa ajung eu la spitalul de nebuni... Sau cer prea mult?!?

Dilaural in legatura cu confetiile alea...nu stiu nici eu prea multe...tata le-a cumparat, dar nu stiu exact de unde din magazinul titan...eu nici nu stiam ca exista asa ceva...de fapt...cred ca nici tata n-avea idee ce "iese" din tuburile alea... Poti incerca in Cora, este un raion unde gasesti tot felul de confetii...si la pungi...si in tuburi...

Nunta mea de vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Pretul este pt perechea de verighete si site-ul este actualizat, pt ca inainte nu aveau preturi...

Corina
Albumul meu

Mersi mult.
m-am mai linistit putin.

poze
gio si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

IOANA..........ai avut o rochita superba!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M. Gina spune:

Ioana07, super poze ! Te-am recunoscut in ultimul videoclip de la stim noi cine!

Fetelor apasati aici click dreapta si apoi alegeti SAVE TARGET AS sa descarcati si sa vedeti si voi filmuletul nuntii ei.

Doamne, ce nunta frumoasa ai avut !! Se vede ca va iubiti tare mult !

P.S. Am rugat pe cineva sa-mi arate daca se poate sa nu mai apara linkul acela, pentru a nu fi editat sau sters de moderatori. Sper ca acum e bine si nu mai sunt probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by Moira

Buna fetelor,

Cand am fost furata la nunta (23 iulie 2005), m-am intalnit pe langa Herastrau cu inca doua mirese furate. Sunt printre voi?
Alyna, bine ai revenit. Cum ti s-a parut in Mallorca? Mie mi s-a parut superb.

Moira

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

Buna, Moira!Mersi mult!
In Mallorca a fost super!De vis!Pacat ca doar o saptamana!Am zis ca data viitoare nu mai plecam mai putin de 2 sapt. pt a avea timp sa vedem tot!
Frumusei foc, mai si voi!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

quote:
Originally posted by vmariejeane

Sper sa va placa.

Super pozele!Dulcici si voi si....probabil si tortul!
Uite poze si cu tortuletul meu care a fost un deliciu!
Pupici!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by M. Gina

Ioana07, super poze ! Te-am recunoscut in ultimul videoclip de la stim noi cine!

Fetelor apasati aici click dreapta si apoi alegeti SAVE TARGET AS sa descarcati si sa vedeti si voi filmuletul nuntii ei.

Doamne, ce nunta frumoasa ai avut !! Se vede ca va iubiti tare mult !

P.S. Am rugat pe cineva sa-mi arate daca se poate sa nu mai apara linkul acela, pentru a nu fi editat sau sters de moderatori. Sper ca acum e bine si nu mai sunt probleme.

Adevarul e ca "stim noi cine" A FOST INGERUL NOSTRU PAZITOR la nunta... Inafara de faptul ca ne-a facut o minunatie de videoclip... s-a implicat si in organizarea nuntii. Ne-a ajutat enorm. A fost in permanenta langa noi...cu sfaturi...ne-a sustinut moral...este un tip de milioane. Eu una ii sunt profund recunoscatoare. Si tie, bineinteles pt ca tu mi l-ai recomandat!!! Te pup

Nunta mea de vis

Mergi la inceput