Miresele anului 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
BraveGirl spune:
Ioana 07-multumesc pt raspuns!Acum daca esti draguta sa-mi mai raspunzi la o intrebare...Cat te-a costat? Mie Mihaela mi-a dat un pret informativ, intre 20 mil si 24mil. A zis ca mai vorbim in functie de ce mai vreau...dar mi-a pus ca in pret intra si voalul, saculetul si parura. Eu vineri am prima proba si am emotii, mai ales ca sper sa nu fi facut prea multe la ea pt ca m-am razgandit si nu mai vreau organza. Adica pe dedesubt e din tafta, iar pe deasupra vroiam organza, dar acum nu mai vreau pt ca nu vreau voal din organza. Vreau voal ca al tau si nu cred ca merge sa am voalul dintr-un material si rochia din altceva. Dar nu cred ca de la prima proba e deja pus si materialul de deasupra, pt ca am inteles ca acum ma cheama pt corset...
Corina
Albumul meu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
dianette spune:
Ioana 07, mie mi-a placut foarte mult poza de pe scari, la cununie... Ce sunt aia? Porumbei reali?? Sau altceva? Tare fain, poate ne dai si noua ideea
DIANE
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/blanca000/blanca000.jpg)
blanca000 spune:
Frumoase poze Ioana..dar cam serioasa fata..., frumosi miri...
Nunta noastra
Nasi de cununie
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by dianette
Ioana 07, mie mi-a placut foarte mult poza de pe scari, la cununie... Ce sunt aia? Porumbei reali?? Sau altceva? Tare fain, poate ne dai si noua ideea
DIANE
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](icon_smile_big.gif)
![](floare.gif)
![](indragostita.gif)
![](indragostita.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by blanca000
Frumoase poze Ioana..dar cam serioasa fata..., frumosi miri...
Nunta noastra
Nasi de cununie
Exact...prea serioasa...parca mi-era frica sa rad...
![](radtare.gif)
![](bang.gif)
![](floare.gif)
![](indragostita.gif)
![](indragostita.gif)
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Ioana 07-multumesc pt raspuns!Acum daca esti draguta sa-mi mai raspunzi la o intrebare...Cat te-a costat? Mie Mihaela mi-a dat un pret informativ, intre 20 mil si 24mil. A zis ca mai vorbim in functie de ce mai vreau...dar mi-a pus ca in pret intra si voalul, saculetul si parura. Eu vineri am prima proba si am emotii, mai ales ca sper sa nu fi facut prea multe la ea pt ca m-am razgandit si nu mai vreau organza. Adica pe dedesubt e din tafta, iar pe deasupra vroiam organza, dar acum nu mai vreau pt ca nu vreau voal din organza. Vreau voal ca al tau si nu cred ca merge sa am voalul dintr-un material si rochia din altceva. Dar nu cred ca de la prima proba e deja pus si materialul de deasupra, pt ca am inteles ca acum ma cheama pt corset...
Corina
Albumul meu
Mie mi-a zis intre 700 si 750 euro...in final a fost 730
![](radtare.gif)
Iar in legatura cu prima proba...stai linistita ca nu e pus nici un fel de material...iti face proba cu un corset...un fel de mulaj...nu stiu sa-ti explic...oricum, nu e corsetul de la rochia ta...
![](floare.gif)
![](indragostita.gif)
![](indragostita.gif)
dilaural spune:
quote:
Originally posted by ioana07Nu sunt porumbei reali... Era un fel de tub cu confetii...din care au "zburat" purumbeii aia...DIN HARTIE...
Iar la cununia civila am avut unul cu inimioare rosii...Au fost foarte de efect... Tatal meu le-a cumparat (chiar in dimineata nuntii) din magazinul Titan, pare-mi-se, dar sigur gasesti si in alta parte. Eu tin minte ca vazusem ceva asemanator si in Cora.
Ioana... super!!! Si mirii si nuntasii si rochia...totul e foarte frumos. Felicitari...
Spune-ne si noua de unde din Titan... cum arata si cat costa chestiile alea cu confetti... sunt tare dragutze...
Pupici
Dilaural
niste chestii...
mai am...
Giova spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Am intrat si eu pe site si nu-mi vine sa cred ce preturi au...si zic ca diamantele nu sunt incluse in pret....Ceva e in neregula pt ca eu am modelul KV 194 pe care am dat aproximativ 60 mil, in conditiile in care amandoua au diamante si sunt din aur de 18k. E adevarat ca am avut o reducere de 15% pt ca le-am luat de la targ. Dar pretul care era atunci era de 1780 de euro din aur de 14k, diamant doar la cea de dama.
Corina
Albumul meu
sunt intr-o mare dilema: pretul pe site e pt. o verigheta sau pt. ambele?
Poate nu e actualizat site-ul.
De curiozitate trimit pozele si la sora mea in Italia sa caute acolo ceva asemanator si sa-mi zica cat costa.
Sigur acolo sunt mai ieftine.
![](foto.gif)
gio
![](gravida.gif)
BraveGirl spune:
Pretul este pt perechea de verighete si site-ul este actualizat, pt ca inainte nu aveau preturi...
Corina
Albumul meu
ratusca1977 spune:
Ioana FELICITARI si CASA DE PIATRA, ati fost frumosei....
albumul meu
Pana la nunta mai sunt...