Miresele anului 2005 (22)
Raspunsuri - Pagina 19
ooana spune:
Ioana, am o curiozitate........corsetul era brodat sau era o dantela aplicata pe corset..........oricum rochia a facut toti bani!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by ooana
Ioana, am o curiozitate........corsetul era brodat sau era o dantela aplicata pe corset..........oricum rochia a facut toti bani!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Corsetul este brodat...decupaje din mai multe modele de dantela...aplicate manual. Si mai avea aplicate si niste cristale Swarovski foarte micute care au fost foarte de efect... Din pacate, in poze nu prea se vad...
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
dianette spune:
quote:
Originally posted by ioana07quote:
Originally posted by dianette
Ioana 07, mie mi-a placut foarte mult poza de pe scari, la cununie... Ce sunt aia? Porumbei reali?? Sau altceva? Tare fain, poate ne dai si noua ideea
DIANE
Nu sunt porumbei reali... Era un fel de tub cu confetii...din care au "zburat" purumbeii aia...DIN HARTIE... Iar la cununia civila am avut unul cu inimioare rosii...Au fost foarte de efect... Tatal meu le-a cumparat (chiar in dimineata nuntii) din magazinul Titan, pare-mi-se, dar sigur gasesti si in alta parte. Eu tin minte ca vazusem ceva asemanator si in Cora.
Nunta mea de vis
Poate ca pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume.
si pretul?
DIANE
dianette spune:
quote:
Originally posted by vmariejeane
Am pus poze noi de la nunta. Sper sa va placa. Vedeti si tortul, care pe cat era de aratos pe atat de gustos era...ce as mai manca si acum...yammy.Si cu restaurantul care a fost foarte frumos aranjat de ralucah.
Sper sa va placa.
http://community.webshots.com/user/vmariejeane
chiar ca super tort!!
DIANE
ioana07 spune:
quote:
Originally posted by dianettequote:
Originally posted by ioana07quote:
Originally posted by dianette
Ioana 07, mie mi-a placut foarte mult poza de pe scari, la cununie... Ce sunt aia? Porumbei reali?? Sau altceva? Tare fain, poate ne dai si noua ideea
DIANE
Nu sunt porumbei reali... Era un fel de tub cu confetii...din care au "zburat" purumbeii aia...DIN HARTIE... Iar la cununia civila am avut unul cu inimioare rosii...Au fost foarte de efect... Tatal meu le-a cumparat (chiar in dimineata nuntii) din magazinul Titan, pare-mi-se, dar sigur gasesti si in alta parte. Eu tin minte ca vazusem ceva asemanator si in Cora.
Nunta mea de vis
si pretul?
DIANE
Scuza-ma...sunt zapacita...din cate am inteles un tub din ala este pana-n 200.000 lei vechi
Nunta mea de vis
ratusca1977 spune:
Fetelor azi ma duc sa-mi iau rochita, de-abia astept....trebuie doar sa o mai scurteze, sper sa o iau tot azi....Cel mai rau imi pare ca nu pot sa ii fac o poza sa o pun in album pentru ca viitorul meu sot nu stie cum e rochia si nici nu vreau sa stie pana in ziua nuntii.
albumul meu
Pana la nunta mai sunt...
roxygeo spune:
Buna ziua miresici!
Ioana07 - Felicitari, Casa de piatra! Superba nunta, da` un pic prea seriosi....
Vmariejeane - Felicitari! Casa de piatra! Si voi ati fost extrem de frumosi...iar tortul
SunSmile spune:
Buna ziua Miresici
Ma bucur ca v-am descoperit si va multumesc pentru ca am invatat foarte multe de la voi( asa din umbra). Eu sunt noua aici, am scris doar la "luna de miere", dar acum mi-am luat inima in dinti si mi-am zis ca ar fi frumos sa va salut pe toate.
Si eu sunt miresica de 2005 si trec prin aceleasi emotii si pregatiri nebunesti, ca toata lumea.
Daca pot ajuta cumva, sunt intotdeauna dispusa, asa ca.....
Va multumesc pentru ca ati fost un real "umar" pentru mine
O zi minunata...
SunSmile
Moira spune:
Fetelor,
Ma adresez acum celor care au fost deja miresici. Eu acum, dupa nunta, am o problema: nu ma pot obisnui cu ideea ca s-au terminat pregatirile de nunta si ca nu mai trebuie sa merg prin magazine, parca nu pot sa ma obisnuiesc cu linistea asta, cu faptul ca nu mai innebunesc internetul cu siteuri despre rochii de mireasa si alte lucrusoare de genul asta. Cred ca o mai treaca ceva timp pana sa ies din ritmul acela frenetic dinainte de nunta. Ma consoleaza faptul ca stau de vorba cu voi si ca voi fi nasa la anul.
Va pup pe toate!!! Iubire multa!!!!
Moira
http://pg.photos.yahoo.com/ph/monae78/album?.dir=a060&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
vmariejeane spune:
Multumesc fetelor pt aprecieri...Va dores si voua tot binele din lume si iubire vesnica cu sotul vostru!!!!
http://community.webshots.com/user/vmariejeane