Ai mai Vikingo, nu mai exagera, ca nu-l pupa nimeni (m-ai vazut tu pe mine pupand pe cineva pe aici? cred ca din contra). Pe mine chiar m-a distrat intrarea lui. Doar ca am crezut ca e ceva mai copchil, nu viitor tatic. Si de multe ori, mai usor invingi cu vorba dulce, decat cu un
, nu?
Am si eu
-urile mele pe aici, dar acolo chiar nu am cum sa torn miere
. Iarta-l mai, ca n-a vrut sa va incurce el treburile voua. A vrut sa se distreze putin si nu s-a gandit ca va incurca pe voi. Si, cine stie, poate va si ajuta cu Sabinuta...
Claudia
Este adevarat ceea ce ati descris face parte din pierderi. Ceea ce nu s-a spus este ca acest forum putea sa fie extrem de nefunctional fara pierderile de mai sus. Imi cer eu scuze in numele lui daca ajuta la ceva pentru ceea ce descrieti si in egala masura spun merci pentru trasul de urechi.
Si inca ceva fiecare putem sa avem opinii, fiecare avem dreptul sa fim suparati. Dincolo de toate eu cred ca lucrurile se vor remedia, si forumul va fi mai stabil. Stiu ca nu sunteti de acord cu mine, asta e face parte din viata. Va doresc un week minunat si mai ales linsitit.
Subiect inchis.
Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro