redNe
Raspunsuri - Pagina 3
admin spune:
Ordinea forumurilor oricum o sa se schimbe caci in curand o sa creem forumuri dedicate ... :)
Witchie spune:
Draga RedNe, am si eu o rugaminte la tine: Daca ai putea sa nu mai bramburesti forumul as fi tare recunoscatoare. Suntem pe aici mai multe persoane implicate in chestii umanitare si daca nu merge forumul 2 zile se intampla sa ratam intalniri si discutii de care depinde ameliorarea starii unor copii bolnavi. Probabil ti se pare ca suna patetic dar eu vorbesc serios.
Multumesc.
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu
xenocid spune:
Pentru ca s'a abuzat atat de mult de termenul "hacker" probabil din cauza "culturii" hollywoodiene as vrea sa subliniez ca respectivul individ nu este altceva decat un "cracker" sau cel mult "script kiddie"
Fara a intra exagerat in detalii un hacker este o persoana cu cunostinte avansate despre sisteme de operare si experienta vasta in domeniul securitatii informatice, fara a limita insa definitia la domeniul IT. Einstein a fost un hacker :) pentru ca a gasit o modalitate inteligenta si inovativa de a descrie lumea.
De la hacker la cracker diferenta este ca de la neurochirurgie la descantec, sau ca de la Athenee Palace la shoarma din statia de autobuz, sau ca de la ...samd
Raspuns: RedNe este un hacker bun si cu bun simt.
Alin
Membru din septel
*segmentation fault*
chatonel spune:
quote:
Originally posted by mariussimiucquote:
Originally posted by ellen
[
Ma bucur ca ai inceput sa scrii si tu pe DC, poate cine stie pana la urma o sa devii un membru marcant aici...si cu siguranta o sa te tina toata lumea minte.
Elena & Alexandra (25.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei
Sincer...a avut o intrare triumfala...Pe noi ne stie cineva cand ne-am facut intrarea pe forum?
Miha si puiul Robert
Iubirea mamii
ai o problema de personalitate si tu?
Toulouse, la ville rose
Witchie spune:
Alin, ai vazut cumva pe Hallmark filmul Merlin? Tii minte cum a reusit Merlin sa o invinga pe Mab?
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu
chatonel spune:
quote:
Originally posted by xenocid
Pentru ca s'a abuzat atat de mult de termenul "hacker" probabil din cauza "culturii" hollywoodiene as vrea sa subliniez ca respectivul individ nu este altceva decat un "cracker" sau cel mult "script kiddie"
...........................
De la hacker la cracker diferenta este ca de la neurochirurgie la descantec, sau ca de la Athenee Palace la shoarma din statia de autobuz, sau ca de la ...samd
Raspuns: RedNe este un hacker bun si cu bun simt.
Alin
Membru din septel
*segmentation fault*
sau, ca sa fim si mai clari, este un hacktiviste.
Toulouse, la ville rose
conchita spune:
quote:
Originally posted by redNe
Stii cum este... lumea este condusa de barbati, dar barbatii sunt condusi de femei...
si deci pe tine te-a condus o femeie cand ai hecarit forumul? :-)
are dreptate Florin, esti un hecar simpatic, am ramas inmarmurita ca ti-ai cerut scuze cand ai sters Clubul Cititoarelor din greseala. ma gandesc insa, nu ar fi fost mai eficient sa deschizi un topic la sectiunea In unu sau doi, de pilda, despre problema care zici ca te macina (femeile ii conduc pe barbati)? te asigur ca ar fi sarit toata lumea cu sfaturi, sugestii, mesaje de suport.
fetelor, RedNe o fi Merlin, suparat ca nu l-ati vrut, no :-)
Witchie spune:
io zic sa-l decretam pe redNe Hacktivistul DC si sa il rugam sa ne dea si solutii daca tot ne-a stricat jucaria.
In schimb ii dam o insigna d-aia cu membru important... si pe Merlin impachetat frumos:)
Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu
carmenutza spune:
Sindromul Stockholm cumva??
Mie mi s-a parut dementiala faza cu ..still hacked by RedNe...
Chiar asa..RedNe....daca ai vreo apasare, impartaseste-o.
I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!
LauraNicole spune:
Mey draga redNe , cand mai faci vre-o pozna de genul asta , sa te uiti , te rog frumos , si pe la subiectele fierbinti ca ai impiedicat niste persoane sa faca un lucru bun pentru un copilas bolnav . Ai putea sa ne ajuti chiar cu talentul tau ,nu crezi?
Un bb are nevoie de noi :
http://www.unesco.8m.com/Sabina/introduction.htm