Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 13
Siminaf spune:
Oana, multumesc!
Mie nu prea-mi ies conversiile cu virgula, iar temperaturile nicidecum. Sa vedem pe site-ul asta nou.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
paula2003 spune:
Daca sunteti salariate si vreti sa va fie bine si mai ales puiului, luati cele 120 si ceva de zile inainte de a naste. Oricum mai stati 2ani si de ce sa nu le luati. Daca nu se vor suprapune cu primele 3 luni de dupa nastere si pierdeti 3 din cei 2 ani.
Nu va mai stresati cu munca ca nu va face nimeni statuie si bb e foarte mult afectat de acest strs. Una din cauze (banuieli) la sindrom down este si stresul. Eu nu pot spune ca nu ar fi deoarece am avut un serviciu foarte , foarte stresant si greu si am stat pe branci pana am cerut o marire si cand colo....si atunci mi-am bagat picioarele. 
Paula
18+
Alexandra 
coralia76 spune:
In sfarsit merge si forumul..cine s-o fi trezit sa fie destept si sa ne viruseze conversatiile???Sa speram ca se calmeaza si ne lasa in pace sa ne vedem de ale noastre...
Anemari imi pare rau ca tot bolnava esti...schimba doctorul daca asta nu stie sa se descurce!
Tania..pe cand la urmatoarea vizita la dr?Poate intre timp s-a mai imbunatatit situatia cu colul si contractiile si nu mai trebuie sa stai la pat toata ziua.
Fetelor sibience..poate v-a anuntat si pe voi Ellarot a nascut in 2 august o bebelina de 3.3 kg si probabil o sa ne mai dea amanunte cand se simte mai bine.
Ieri am trecut iar prin magazinul de pe Jiului sunt superincantata de hainutzele pe care le au acolo..nu m-am abtinut si am luat niste botosei superfaini..au reducere iar 25% la toate obiectele de imbracaminte...sunt de calitate...cred ca azi "dau iama" iar prin el..ca am 3 bebei pt care trebuie sa cumpar(pe bebelica mea nu o pun la socoteala ca e micuta inca).Am vazut costumase de toate culorile..mai multe erau pe roz pt fetitze dar erau si pentru baioetei la 150000-160000 la care se aplica reducerea bineinteles.
Azi nu cred ca o sa stau foarte mult pe Dc ca iar sunt buzy la scarbici..
..dar o sa citesc sper ...
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]
dienutagraviduta spune:
neata fetelor !
cam moaca asta o am eu in dimineata asta ...
Cristina Baku, stiai ca in orasul asta a descoperit Petru cel Mare petrolul - si ii ziceau "floarea neagra"... ceva frumos, tot trebuie sa gasesti tu pe acolo ... iar daca nu, atunci intra mai des pe aici, ca noi suntem mai aproape de tine; faza cu colul este cam asa : daca ai vezica plina, se poate vedea colul la ecografie, iar daca nu, nu se vede; insa se poate vedea daca e inchis la un tuseu vaginal (ceva de genul ... iti baga destiu') - care suna groaznic, dar nu e chiar asa, ma rog depinde si de doctor ... (apropo, si eu m-am maritat fata mare, da la mine era si normal, ca aveam 16 ani ...)
Bic, ai idee acu o luna cat avea bebela ta ? mi se pare ca la 1.200 KG poti sa zici ca ai trecut de un mare hop... eu am dpn pe la sf lui noembrie si as vrea sa stiu si eu cam cat de mare e bebe luca ...
Mirela, tu cand l-ai masurat pe al tau ultima data ?
dienuta graviduta si bebelushul luca
Mirela Anca spune:
Dienuta eu l-am masurat pe bb la 27 de saptamini :avea 1080 grame .Din cauza problemelor de IR si placenta bb-ul este mai mic cu 3 zile .Sint o norocoasa pentru ca de obicei in cazuri dastea ,retardul este de 1,2 saptamini .
Ina daca te duci la biserica la 40 de saptamini de la nastere ,sa-ti citeasca popa ,ai voie sa te duci la botez .Sincer merita ,eu n-o sa ratez evenimentul.
Despre intilnire ,vad ca nu s-a stabilit nimic .Daca am vazut ca nu va hotariti ,eu mi-am facut program pentru azi :la ora 13 ma intilnesc cu Mihai ,mergem in Carrefure ,facem cumparaturi si apoi mergem in Sorlei sa papam .Sper sa nu ma simt prea obosita ,sa nu ma apuce vreo criza .Dupa aceea o sa fiu cuminte ,vin si ma pun in pat .In cazul in care va intilniti,deja pentru mine e prea mult,inca un drum .Daca se stabilea ceva de ieri ,nu-mi mai faceam program si veneam .Poate saptamina viitoare .In cazul in care va hotariti totusi sa va vedeti ,nu uitati de Corap ,nu are acces la net dar asteapta telefon .
28+3
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
dienutagraviduta spune:
oau, ce maricel ...
pe unele site-uri arata ca la 24 de saptamani ar trebui sa aibe cam 600 de grame ... si in urmatorele 5 sapt aproape se dubleaza ...
Mirela Anca spune:
La 22 de sap. avea 570 gr. Acum eram la sfirsitul sap27
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
dienutagraviduta spune:
ce frumos... la eco de saptamana trecut mi-a zis ca bebe luca sta cu caputul in jos, in stanga; stie cineva, o fi culbutat deja cum scrie pe site-ul lui tutunaru, ca in luna a 6-a se intoarce cu capul injos, sau inca pluteste cum zice doctorita ?
tania-z spune:
helo, fetelor - ce vreme urata e la Sibiu! Noroc ca merge forumul si am ce sa-mi ocup timpul. Mi-am luat si niste filme pe DVD, dar mai mult ma atrage sa povestesc cu voi.
Coralia merg la control luni dupa-amiaza si astept vizzita asta ca pe nu stiu ce... chiar fetelor, v-ati imaginat ca veti ajunge sa asteptati cu atata nerabdare o vizita la ginecolog?
Mirela astept povestea promisa - cum ai schimbat dr la prima sarcina...
eu va invidiez tare mult ca puteti sa mergeti la cumparaturi, asta imi place si mie foarte mult si mai ales in perioada asta, cand e sezon de reduceri!!!
Prietena mea a nascut ieri, desi avea termenul pe 4 august, pur si simplu colul nu a vrut sa se deschida. S-a internat la 12 noaptea, cu contractii la 15 minute. La 7 dimineata abia a inceput colul sa se dilate, insa, dupa 12 ore de travaliu, in care nu ajunsese la dilatatie necesara (si facuse si epidurala, ca voia sa nasca natural), nu a mai suportat si i s-a facut cezariana. BBlina are 58cim si 3100gr si e sanatoasa. Azi voi vedea si eu poze de la taticul ei, care ieri era transpirat tot si parea sa fi slabit vreo 5 kg.
Tania
& Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
Morgano spune:
Salut fetelor,
La subiectul asta am fost cuminte ca nu am prea avut timp de scris.
Am o intrebare, pt ca la Mandy am vazut ca la 27+ scria ca e trim. 3:
la mine azi e 27 fix, pe 19 adica peste 1 sapt fac 28 fix si in calculatorul de sarcina scrie ca din 19 aug incep trim 3, deci automat si luna a7a. Asta inseamna ca din 28+ incepe si nu din 27+ cum zicea Mandy? Ca mie asa mi se pare logic. Scuze Mandy, nu ma leg de tine, insa asa ma bucuram ca de azi intru in 7 si m-am dezmagit cand am vazut ca mai am 1 sapt, insa logic e cum spune calculiciul de sarcina, si asa aveam si in lista mea. Chiar dc 27 + inseamna a 28a de sarcina, calculul se face de cand sunt 28 implinite. Ca veni vba, Mandy cand mai vii la Cluj la control? Poate ne vedem si noi, si pana atunci apare si Aura care s-a cam dat la fund de-o vreme.
In rest noi bine, cu zile de cumintenie la dansat in burtica si apoi zile de dat din picioruse ore in sir.
Stiti careva unde gasesc legea cu mamicile, insa ma intereseaza statutul pfa, sa vad cum fac ca sa nu ma probleme cu indemnizatia si incadrarea, ca sutn astia de la fortele de munca suciti rau.
Ripley, 27 fix