Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Corap, iubito, si eu tot asa am stiut/citit ca-i face bine, dar saracuta daca-o semana cu tati, poate este afona ca si el si nu le are cu muzica. cind se-apuca tati sa cinte simfonii sub dus, trebuie sa inchid toate geamurile ca sa nu se sperie vecinii

Ina si fluturasa

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

ina, bbandrei, dak seamana cu parintii lui, e sigur afon, ca amndoi suntem vai-mama-noastra cand vine vb. de muzica. da' am observat ca afonii adora sa cante :))) si persevereaza.... spre disperarea celorlalti ;)
pupici, ca io ma duc sa ma culc, ca nu mai pot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

noi toata ziua ascultam cutiutele muzicale. nu ca vreau eu, sau ca-i place sau nu bebelinei... ci pt ca fi-miu e innebunit dupa ele si nu poate sta in casa daca nu merge combina. cred ca bebelina mea s-ar agita daca ar fi liniste!!!

Cristina 24+ si Andrei-Razvan(2.08.2003)
http://www.andreirazvan.home.ro
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ina869 spune:

Atunci ramine muzica!(are efecte benefice, relaxeaza, calmeaza, dezvolta creativitatea, e "de bine"...in cazul in care nu este muzica rock, agresiva ( bleahhh!).

Fetelor, in tara se gasesc carticele, dvd-uri sau cd-uri cu povestile Alba-ca-Zapada, Harap Alb, Scufitza Rosie, etc.; eu am crescut cu astea si mi-ar place sa-mi cresc copilul cu ele.
De vreo citeva luni fredonez des cintecele din "Veronica" mi-au placut mult filmele cu ea..."Veronica, Veronica, fata buna si frumoasa" sau cintecelul motanului Danila ( Dem Radulescu) "sint Aurica si cint, tra la la la la trist niciodata nu sint tra la la la la cine nu stie povestea mea, pe loc o va afla" ...mi-ar place sa revad filmele astea. Se pot gasi, as vrea sa-i pun pe-ai mei in priza sa le caute si sa mi le trimita sau sa le comand de aici.

Hai ca deja devin sentimentala si o sa ziceti ca m-am ramolit.

Ina si fluturasa

http://community.webshots.com/user/ina869
Virsta puisorului meu:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;31/st/20051203/k/f560/preg.png

Sometimes by losing a battle you find a new way to win the war.(Donald Trump)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamari spune:

dragi mamici,

eu cu parere de rau anunt ca tot bolnava sunt...am luat antibioticul asta de mi l-au dat aproape doua saptamani si nimic-infectia e bine mersi, tusesc de nu mai pot, am 37.5 tot timpul si daca fac cate ceva prin casa ma simt de parca mi-ar da cineva cu un ciocan incap......si degeaba ma plang eu la doctor ca nu merge ca zic ca nu-mi pot da altceva, ca sunt gravida si alergica la penicilina...de abia astept sa ma fac bine si-mi schimb doctorul si le mai dau si o calificare de 0.0 pe pagina asigurarii - nu de alta dar e si foarte greu sa te vada n doctor, le-am dat telefon ieri sa le spun ca am fost la ginecolog si ca sunt ingrijorati pentru ca am slabit 1.5kg de la cantarirea din iulie- (de fapt 2.5 kg de cand m-am cantarit eu acum 3 saptamani)si imi spun ca trebuie sa vorbesc cu doctorul care m-a tratat pana acum si care nu poate fi gasit decat luni, si ca nu pot sa ma programeze la alt doctor din cabinet pentru ca nu au nici o ora disponibila...sunt super furioasa ...

altfel bebe din burtica e bine-din fericire- are o inimioara puternica....

la multi ani, ina

am citit ca bebe tresare la zgomote puternice,dar in genere e foarte mult zgomot in burtica la mama, de aceea cand se naste bebe doarme si cand dai cu aspiratorul pe langa el- ziceau ca zgomotul din burtica e mult mai puternic,

Bic-unde merg eu , la safrsit iti fac si 3D daca vrei si iti dau si poza...dar nu faci decat o ecografie la 18 saptamani, alte eco doar daca li se pare ca e ceva in neregula cu bebe...

anamaria-lia-21.10.2004 si alex -24.08.1993 si samburelul de decembrie 2005-23
poze de copii cuminti

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39200" target="_blank">povestea lui alex, povestea liei, povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

M-am intors de la doctor. Dupa cum va spuneam, am facut o ecografie 2D deloc spectaculoasa, dupa ce faci 3D-ul. Mi-a confirmat ca sintem fetita, ca placenta e anterioara. Am crescut pina la 1227 kg, dar nu stiu cit de lungane sintem. Sint foarte mindra, insa, ca la absolut toate masuratorile sintem fix la mijlocul graficului. Deci probabil ca si lungimea e la fel. Se pare ca stam asezate transversal si de-aia mama ma tot simtea si ma "vedea" in partea stinga, ca tot dadeam cu picioarele.
Mi-a mai trintit doctorita trei poze cam nesemnificative si cu asta-basta. Aici nu te incarca cu o mie de numere, ci iti spune doar daca e ceva in nergula.
M-am intilnit la doctor cu o fosta colega de scoala care il asteapta pe No. 3 cu doua saptamini inaintea mea. Ar trebui sa incep sa-mi fac niste prietene mamici prin apropiere.

Inca ceva pentru americance: nu faceti prostia, ca mine, sa cumparati lucrusoare pt. bebe de la BabysRus. Uitati-va mai intii la Costco, Ross Dress for Less, Marshall si ce alte magazine din astea cu tzoale reduse mai aveti primprejur. Eu am vazut la Ross niste body-uri cu $5 pe care le-am luat de la BabiesRus cu $14. De asemenea am luat niste saci de dormit de fleece Carter's de la Costco cu $7 parca. Si, da, stiu ca trebuie sa astept pina dupa baby shower, dar eu nu am rabdare si cum intru intr-un magazin, dau o raita si pe la tzoale de BB.

anamari, ma bucur ca ai revenit printre noi, dar nu ma bucur asa de tare sa aud ca tot bolnavioara esti. Te incurajrez sa-ti schimbi doctorul, ca nu e de glumit. Noi ni-l schimbam acum, nu ca nu ar fi bun, ci pentru ca, la fel ca si la tine, e foarte greu de gasit.

Ina, da, da, da. Si eu tot redonez Alice, mai ales de cind m-am intors din Ro unde am ascultat impreuna cu maaa-maaaa vechiul disc de la Electrecord. Am dat eu mai demult de un site care vindea Cd-uri facute din vechile discuri cu povesti Electrecord. O sa=l caut si-ti dau link-ul.
Eu, insa, nu mi-am luat cartile de povesti din tara pentru ca mi-am spus ca o sa le iau data viitoare. Acum imi pare rau, ca cica e bine sa-i citesti copilului inca din burta o poveste. Se pare ca il va linisti daca ii citesti aceeas poveste dupa ce se naste.

Si apropos de maaa-maaa si de cintat....corap ai fost bestiala cu comentariul despre afoni. Uite, mama imi zice de vreo 20 de ani ca ea n-are voce, iar eu incerc sa o conving de la fel de multi ani ca ceea ce n-are ea nu e vocea, ci urechea...., da' ea nu si nu.... Sa vezi cum era la Craciun... Ei, dar acum cind e departe mi-e dor si de colindele alea cintate "fara voce" da' impreuna. Nu am mai avut parte de ele de vreo cinci ani.

Buluci, mama ce poveste. Pai daca din dragoste esti acolo, incearca si tu ignori partile proaste. Ma mir insa de ce povestesti cu situatia serviciilor medicale; credeam ca ex-patii se pot duce la niste clinici mai fitzoase. (cel putin asa era in Ro.) Vezi poate nu stiti voi. Intreaba in stinga si-n dreapta, poate gasesti ceva mai acatari. De ce nu incerci sa inveti limba sau sa faci orice altceva local? O sa-ti para rau dupa aia. Orice experienta culturala diferita iti largeste orizontul. Gindeste-te citi oameni ajung in tara aia. Putini.

Numai bine tuturor si sa speram ca micul hacker nu o sa ne mai atace.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

M-am uitat pe onlineconversion ca sa vad care e corespondenta dintre livre si grame si nici sa dai cu toporul nu ies masuratorile pe care le am eu aici. Asa ca nu stiu ce sa mai spun. Conform onlineconversion, 1227 grame nu fac niciodata 2 lbs. 11 oz. Si, culmea, nici invers!!!
Ei, asta-i situatia, daca americanii astia nu vor ei sa fie ca toata lumea.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Bic-ule, nici mie nu prea-mi iese la onlineconversion. Oare altceva similar nu o fi?

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

Bic, Simina, ia vedeti aici: http://www.worldwidemetric.com/metcal.htm

Oana D - saptamana 36

Foto

Mergi la inceput

Oana, m-am exprimat eu gresit. Onlineconversion e OK. Fisa mea de la doctor nu e. Adica ei scriu ca BB are 1227 grame si in paranteza scriu 2 lbs. 11oz. Acum intrebarea mea este unde au gresit, la kile sau la livre???? Banuiala mea e ca la livre.
Merci oricum.

DPN 31.10.05

Mergi la inceput