Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)
Raspunsuri - Pagina 14
tania-z spune:
fetelor, sunt furioasa la culme!!!!!![]()
![]()
![]()
Iar am avut cu maica-mea una din discutiile "paralele" in care pare ca vorbim de 2 lucruri diferite. Este a nu stiu cata oara cand, la intrebarea "ce fac" ii raspund "pai ce naiba sa fac, butonez la TV si ma mai uit pe forum" iar ea imi reproseaza ca-mi stric ochii (???), ca sa am si alte activitati. O intreb ce altceva, in afara de citit si-mi zice: pai fa si tu niste prajituri sau ceva prin casa, ca daca stai tot in pat amortesti.
Pai ce, eu vreau sa stau in pat? A fost cumva optiunea mea si nu stiu eu? Oricum si ei si lui taica-meu le-a intrat in cap chestia asta de cateva zile si in fiecare zi nu aud decat reprosuri si comparatii cu cat muncesc ei. Nu pot sa-i spun nici sotului - ca nu ma lasa nici macar sa pun masa - ca s-ar infuria cumplit, asa ca ma vde nervoasa si inventez tot felul de explicatii. Ce draq sa ma fac cu ei sa-i fac sa priceapa ca nu am devenit brusc o lenesa?
Tania
& Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
coralia76 spune:
Ripley in calculatorul pe care-l am eu luna a saptea incepe cu sapt 28 deci din momentul in care ai intart in sapt 28 esti deja in luna a 7-a deci trim III.Eu zic ca Mandy are dreptate sa zica de la 27+ ca este in trim III pentru ca a terminat cu sapt 27 care tinea de luna a sasea si a intrat in sapt 28 care tine de luna a VII-a.Eu asa vad lucrurile.Voi ce ziceti?
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]
coralia76 spune:
Of Tania...daca era soacra intelegeam..dar mama sa nu inteleaga prin ce treci mi se pare aiurea.Cel mai bine ar fi sa-i raspunzi la intrebarea "ce faci?" cu .."pai uite m-am apucat sa zugravesc,sa mut mobila..daca tot stau acasa...poate se prinde si te lasa in pace...In fond lasa-i pe ei in pace,tie si copilului sa va fie bine...dar ca te enerveaza te inteleg si iti dau dreptate.
Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]
Mirela Anca spune:
Eu am calculat asa :27 +6 zile eram in trimestrul II.La 28 fix am intrat in tri. III .Calculul meu s-a brodit cu calculul calculatorului de la listuta .Tania nu am uitat der e povestea lunga si vreau sa am timp sa-ti povestesc .Acum sint pe graba .Am ramas datoate si cu reteta de botosei,dar nu am uitat .O sa recuperez .
28+3
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica
Morgano spune:
Cred ca Mirela Anca si eu avem dreptate, pt ca si la mine asa se potriveste cu calculatorul, la 27+6 trim III, adic din 28 fix.
Asa arata calculiciul meu, care imi arata ca atunci canf fac 28 fix intru in III, adik peste 1 sapt fix.
Prima zi a ultimei menstruatii: 04-Feb-2005
Inceputul trimestrului al 2-lea:
29-Apr-2005
Inceputul trimestrului al 3-lea:
19-Aug-2005
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui:
19-Aug-2005
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date:
21-Oct-2005 ----- 25-Nov-2005
De cat timp exista sarcina:
26 saptamani si 7 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere:
13 saptamani
Data nasterii: 11-Nov-2005
Ripley 27 fix
tania-z spune:
Ripley, imi dai si mie linkul la calculatorul tau de sarcina, pliiiz!
Tania
& Punctuletz 22+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz
maria_alexia spune:
Ripley, Coralia, unde se gasesc calculatoarele despre care vorbiti voi, nu ne dati un link, va rog ?
Eu intru pe http://parenting.ivillage.com/pregnancy/calendar si acolo vad mereu saptamana si ziua in care sunt, dar nu are conversie la luni si trimestre, din pacate...

Varsta puiutului
Noki_Lara spune:
Buna fetelor dragi!
Ieri am fost la eco, la vizita lunara! Totul e bine, Sarah imi facea cu minutele si ridea... Suntem bine, nu prea a facut doctorita masuratori, dar nu-i bai...
Duminica plecam la mare si venim, cred, lunea viitoare!
Apoi inca o sapt. de CO, dupa care, cred, plecam in concediu prenatal...daca totul decurge conform planului!
Tania, nu te mai supara! Stilul asta e si mama. Nu pune la inima. Subscriu la reteta cu - "mama, mut mobila, ce sa fac?"
PS - Doctorita mea mi-a spus ca din spat. 28 - REPAUS SEXUAL!!! Saracu' Adila...
Poze cu mine
Varsta
Sarah http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png
Mirela Anca spune:
Va reamintesc ca sarcina se termina la 40 +7 zile ,nu in prima zi din saptamina 40 ,(40fix).DEci calculatorul este f bun .Acum ce mai conteaza 6 zile la 40 de saptamini ,o picatura intr-un pahar cu apa .
28+3
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
poze burtica
Mirela Anca spune:
Calculatorul este la listuta noastra ,este acolo de citeva luni .
Mirela
si
Cosmin 2 ani si 10 luni
poze burtica