Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(33)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Mai fetelor m-am prostit eu si nu mai stiu sa folosesc calculatorul?m-am delogat afara sa pot sa ma logez cu mamica noiembrie ,sa deschid subiect nou .DC ma anunta ca m-am delogat iar apoi imi deschide pachina logata tot cu Mirela Anca .Voi puteti sa va delogati?

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mirela, si eu am aveeasi problema la logout si tocmai am citit pe-aici ca se intampla si altora. Subiectul a fost postat deja si la Probleme tehnice, sa vedem ce raspund...
Ce facem sa deschidem un subiect nou? Ma gandesc ca trebuie sa mearga daca radem cache-ul si cookies sau folosim un browser nou... Incerci tu, sau sa incerc eu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Eu am incercat deja si nu merge .Nu vreau sa deschid subiect nou cu numele meu pentru ca eu nu mai vreau sa fac modificari pe listuta .Mi-am promis sa nu ma mai implic la ingrijit listuta.

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Gata, avem subiect nou aici
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=55198" target="_blank">Mamici de Noiembrie-Decembrie 2005 (34)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coralia76 spune:

Acum am intrat eu in ceatza..Mirela ziceai" sarcina nu se termina in prima zi din sapt 40(40 fix)"...paiin prima zi din sapt 40 nu sunt 39 fix?deci nu 40 fix...Daca sarcina se etrmina la 40 de sapt +6 zile asta inseamna 41 de sapt incheiate??
Cred ca iar incepem discutiile despre luni si saptamani care mi se pare au mai fost acum ceva vreme in urma

Varsta bebelica[url=http://lilypie.com/days/051129/3/25/1/+2"]

Mergi la inceput