Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Gabi - succes la controlul neuro...
Roxana - sa ne anunti cand apare la TV, sa-ti vedem creatia...
Andreea - ce mai astepti, fuguta in Florida, va descurcati voi...
Adina - super faza cu OB-urile....

pentru Giulia cea frumoasa (moaaaama, ce ochi are ...) si pentru "balerinul" Luca.

Si acum raportul:
1. operatiunea OLITA = succes total - o folosim de la 7 luni.
Cum am procedat ? La fiecare schimbat o puneam pe olita, ca sa faca legatura intre cele doua actiuni, dar niciodata nu a stat fortat, cand nu a vrut sa stea am ridicat-o. Acum o pun la olita, in general, de 3 ori pe zi (dimineata, inainte sau dupa somn, seara). si rar se intampla sa nu faca ceva in ea (kk sau numai pipi). Si mai rar se intampla sa faca kk in pampers. Acum cateva zile am intrebat-o cand era pe olita "unde este caca?" si, spre surpriza mea ,a aratat cu mana spre olita si a zis "uite-o". De atunci, cand face la olita imi arata cu mana (practic vrea sa bage mana in olita ) si zice raspicat "caca"...Asa ca ...am mari sperante ca in viitorul nu prea indepartat va cere singura la olita...
2. La biberon nu am renuntat si nici nu am de gand sa renunt prea curand. De azi i-am dat sa bea apa cu canita cu cioc, s-a descurcat mai bine decat cu ceva timp in urma cand am mai incercat, nu s-a mai udat prea mult, asa ca o sa ne mai antrenam cu apa si suc. Laptele ramane deocamdata in biberon, mi-e teama sa nu bea mai putin daca renunt la bibe ( sunt patita...).
3. Suzi - nu servim, dar degetul e tare bun !

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Wow...Carolina te declaram ..the best mom...chiar ca stati bine la operatiunea olita...
Ema..ce inalt este Ricardo!!! Dar are si cu cine semana...ce costum interesant ai avut..sexy...Torturi apetisante....si ce familie frumoasa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Carticelele cartonate si albumele cu poze - pasiune mare !
Ne ia de mana, se duce la sertarele in care sunt puse, se autoserveste, se aseaza pe covor si le studiaza... Alte "activitati culturale" preferate: puzzle-uri cu forme simple, cubul cu forme geometrice, butonatul la laptopul Feliciei...
Uitati aici si cateva exemple: http://community.webshots.com/album/347966734Dniang/2

DAR, ...astea sunt momente de "reincarcare a bateriilor" intre doua reprize de plimbari, catarari, scotociri...etc, etc...

Ema - nu mai fii asa stresata, mie Riccardo imi pare un copil normal dezvoltat... si e atat de frumos, are niste ochi superbi.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Carolina..cind ai fetita....deobicei dar nu obligatoriu..este diferit...sint mai docile..sa le zic asa.....Mi-a placut mult poza Feliciei pe bicicleta.....
Buna dimineata...asta este pentru schimbul I!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

voi n-aveti somn?

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

carolici, alessia seamana foarte bine cu tine si nu vazusem pozele cu ea mergand. dragalasa
ema, pai de ce nu zici asa...9.600 e foarte bine, tot cam asa stam si noi si nu suntem singurii din grup, ba suntem si un pic mai scunzi (doar 77 cm). nu te speria, eu credeam ca e mult mai grav. sunteti niste frumosi

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

buna dimineatza!
am apucat sa vad ceva poze: Ricardo care arata FFF bine! pai Ema draga mea, la 83 cm e normal sa ti se para slabut. daca a inceput sa manince e clar un semn bun. si maaaamaaaaa ce praji pe acoloooo!!!!
pe Felicia am vazut-o.....si cam atit am apucat.
Kro, normal ca va zic cind apare spotul....chestia e sa il si vedeti ca nu cred ca o sa avem spatiu pe national, ci doar pe locale.
si iepurelui ii plac cartile, mama ii citeste la greu si e fascinat de poze, fotografii si orice desen. mi-ar placea sa aiba asemenea aptitudini, ca nici eu nici barbata-miu nu avem. (da suntem destepti, na!)
hai ca m-am intins, incerc sa revin later ca ma apuc de casting.
o zi frumoasa tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Buna dimineata!
Un mesaj scurt doar ca sa va urez o zi foarte frumoasa!!
Pupici la toate mamicile si puiutii!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Sa raspund si eu la intrebari...
1. Eu nu l-am pus niciodata pe Stefan pe olita - de altfel nici nu am cumparat inca. Am citit ca abia in jurul virstei de 2 ani devin constienti ca au facut caca/pipi si incepe sa-i deranjeze si in plus tot in jurul acestei virste pot fi in stare sa te si anunte ce vine si sa se si tina oarecum. Asa ca mai asteptam cu antrenamentul de olita pina spre 2 ani.
2. La biberon nu am renuntat inca. Stefan bea foarte bina apa (ca suc nu serveste ca nu-i place) din canuta cu cioc - stie sa traga din ea si nu mai curge deloc pe el; in biberon bea doar laptele de seara si de dimineata.
3. Nici la suzeta nu am renuntat - este singurul lucru de altfel care il motiveaza (ne folosim de ea la exercitiile de gimnastica - dupa ea se intinde orice ar fi!). In plus noaptea o cauta si daca se trezeste cumva si nu o mai are la indemina (pentru ca ii da drumul din gura dupa ce adoarme) e tragedie mare! In timpul zilei sta mai putin cu ea - doar cind vrea sa adoarma o cauta.

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
33 ani, zodia: gemeni
http://community.webshots.com/user/leelooga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

pupi de la noi si numai bine
intrucat azi mai am papa de alaltaieri dupa masa pt marmota, mai casc gura pe aici pana se trezeste si incepem activitatea, plimbarile, jucatul, si alte cele. Danut n-are rabdare sa i se citeasca, el smotoceste cartile, le rasfoieste, le intoarce, se uita la poze....
Suzeta o cauta noaptea, si ziua daca e suparat, altfel nu. Suparat ca incerc sa-l asez un pic sa-i schimb bluza transpirata.
o zi buna, merg ca se aude mormaind
lia

Mergi la inceput