Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna dimineataaa !!!
Si io repede: olita da, de cate ori apucam, cred ca Giulia crede ca e fotoliul ei ca se crizeaza cand o ridicam
Suzi - la somn dupa care io fur
Biberon - io nu prea vreau sa renuntam ... inca, asa bem laptele, apa din canita cu cioc.
Io o declar inca o data puturoasa si studioasa

EMA - super pozele !!! Giulia are 9520 g si 80 cm, asa ca Ricardo este perfect !

O zi frumoasa sa aveti, reviiin !!!

Leoaicele Daria & Giulia (2004 08 16)

"La vita e` una bataglia, la morte un`avventura"

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

hello, ati fugit cu toatele?
eu fac o pauza ptr ca o merit!!! am descurcat si tradus un document luuung si oribil realizat! asa ca ma laud la voi si maninc niste prune.
azi e superb aici asa ca precis sezonistele de sitreaza pe cinste. nu stiu cit de calda mai e apa marii dar afara e senin si soare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ema spune:

Buna fetelor,ma bucur ca ma incurajati,dar eu stiam ca daca i-au putin in greutate sau deloc e totusi ok.Insa Ricardo a slabit de la o luna la alta 800g,ceea ce nu e ok.eu am tot pus nemincatul pe seama stomatitei,se ameliorase cit de cit,astazi dimineata iar vad un spor pe mijlocul limbutei care in trei zile se intinde si dureaza 2-3 saptamini.(si iar facem foamea.)Fierb toate cu ce maninca ,aspir si spal de doua ori pe zi 250mp de laminate,va spuneam ca n-am timp nici sa respir.
Da,asa sunt de mindra de familia mea,sunt innebunita dupa ochii lui Ricardo(de la tata-sau furati)toata ziua ma uit la el si ma topesc cind clipeste ca domnisoarele de pension.Serban are ochii verzi(pina la 7 ani erau albastri)insa la el frumoase tare-s genele,lungi si negre,parca ar fi rimelate.Gata cu laudele.
Philip,n-am ce spui tu dar Mario mi-a promis ca ma serveste si in momentul in care am adresa,iti dau de stire.
De ce spuneti ca Ric e inalt?Am vazut la voi si mai inalti,numai ca bebe avea 48cm la nastere.Sper sa fie inalt ca Mario,dar sa-si gaseasca tot o fata inalta(eu linga Mario,mori de ris)Uite asa ca Giulia,ce zici Daria?Sau ai dat-o dupa altul deja?Sa-ma anunti cind e de petit si am si zburat la Oradea.

Ema si Ricardo

Mergi la inceput

EMA - da` o invatati nemteste ca io nu stiu o boaba Giulia e foarte prietenoasa mai ales cu bebeii baieti
pentru ca e o tradatoare mica
Si chiar i s-a schimbat culoarea ochilor lui Serban la 7 ani ??? Uauu !
Mergeti undeva in vacanta ???

semnat: viitoare soacra a lui Ricardo si cuscra a Emei

Fetele, ce mai faceti ??? Cum e vremea la voi ??? Ce va fac bebeii la orele astea ???

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=37099" target="_blank">Povestea_nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

Ema, la Giulia mai aspiram si noi, si nici nu trebuie sa zburam, in cateva ore ajungem in Oradea -sic-sic :-)) Hai ca ei se potrivesc danut cu Giulia, lenesi sunt, mancaciosi sunt, unul e mai meditativ, altul mai exploziv, frumosi sunt amandoi, Danut o sa invete si germana de la unchiul cand o fi sa-nceapa a vorbi, acum nu stie decat "nein". In pluuuuuuuus sa va zic DAR in Danut se regasesc asa la un loc: gene de muntean, moldovean, banatean si ardelean. Ce ziceti de asta, nu e tare? hehe

Mergi la inceput

Ooo, io va multumesc de complimente , acuma nu ca Giulia e urata, dar eu am in fata numa` semnu` ala de la ochii ei care nu dispare

Lia - am citit mesajul cu cainele, m-ai ingrozit si io o mai las pe Giulia afara la abc-ul de la noi, sa stii ca nu se va mai intampla; ma bucur ca nu a patit nimik Danut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dorsilia spune:

E drept, Ricardo poate fi mai iute de picior fiind mai usurel si lungan. Danut are doar 78 de cm si ar putea fi tentat sa se abata in drumul spre Oradea pentru niste eclere bune. Daca il conving insa ca mama Daria ne asteapta cu praji multe, vine intins:))

Ricardito, dragul de el, e frumusel , nu-ti face probleme nici cu greutatea, e binisor 9,6 kg si daca a inceput sa pape o sa recupereze rapid.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Astazi am avut suprize cu DC. Nu stiu voi, dar eu abia acum am reusit sa intru pe forum.

Am vazut poze frumoase cu Ricardo de Ema si Bianca de AncaMaria. Si am revazut-o pe Alessia cu studiaza ea carticele. Ii pupacim pe toti ca tare dragi ne sunt!

Si Stefaniei ii place foarte mult sa se uite prin carti (si de-ale ei si de-ale noastre) si albumele foto. Cand este prea obosita sa o ia din loc . Si noi folosim olita, la fiecare trezit din somn, si de obicei dimineata face si una si alta, iar la pranz numai pipi. Ea sta pe olita, dar numai daca mai sta cineva cu ea si treabuie neaparat sa te joci cu ea. Are niste ratuste cu care ne jucam numai cand sta ea pe olita.
Stefaniei ii place foarte mult sa manance singura, dar nu cu lingurita. Asa ca ea nu foloseste inca lingurita.
Bea sus si ceai si apa din canita, dar pentru lapte folosim biberonul si pentru ceai/apa cand mergem la plimbare. Ii agat biberonul de carut si se serveste singura cand vrea. Si nici nu mi-am propus sa renuntam la biberon prea curand.
Suzeta nu am folosit si nici nu folosim.

Azi noapte tare rau a mai dormit, s-a trezit pe la 2:30 plangand, o tot readormeam si dupa 10-15 min, iar se trezea plangand. Pana la urma la 4 s-a linistit dupa o lingurita de Panadol si 100 ml de lapte. Ceva a durut-o, dar nu-mi dau seama ce. Sper sa fi fost ceva dintisori. Oricum azi de dimineata era vesela si bine dispusa.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

neata
noi am papat...ou in dimineata asta. ura!!!!!adica omleta cu branza si ce ne-a mai placut. scriu mai tarziu ca vad ca nu ne convine ceva si maraim.
pupci

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzura spune:

Am si eu o intrebare pentru voi: aveti idee cu ce pot sa dezinfectez la hotel cada, chiuveta, buda (si pe ce mi se mai pune mie pata)? Stiti vreun nume de solutie de asta de dezinfectat pe care o gasesc la farmacie?

Mergi la inceput