Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
gongutza spune:
Lasa mai Andreea de Pupi ca doar nu ti-o hecari tocmai tie nea hecaru pozele...din atatia utilizatori ar fi culmea sa te gaseasca taman pe tine....acum esti si tu cu"daca cade drobu de sare...:
De cazut Alex cade si nu prea....adica ori se lasa de buna voie in fund si se apleaca din genunchi,nu cade ca bolovanu',ori daca se impiedica de ceva(mai rar in ultima vreme ca a invatat sa ridice picioru daca vede vreun obstacol) pune mainile in fata si se ridica iar si o ia la picior...
Simona ai fost tare cu faza unde-l pui acolo sta..mi-as dori si eu macar 10 minute sa stea locului Alex pana imi beau cafeaua si-mi fumez tigara...nu sta si pace...imi aduce jucariile sa ne jucam,vrea la cuptoru cu microunde sa inchida usa,mai vrea nu stiu ce vede pe masa,duce diverse chestii in baie sau le arunca la gunoi...asa ca mai nou trebuie sa fiu cu un oki in gunoi sa vad ce-a mai aruncat...
Nu va zic ca azi a gasit in baie pe un raft sus(eu ziceam ca nu ajunge) o cuite de OB-uri,ei bine a desfacut cutia si mi le-a aruncat pe toate in toaleta...si pe langa....numai bine ca a venit Dan cu un prieten acasa si a vrut omu' sa se duca la toaleta ...ce-o fi crezut?I-a explicat Dan ca asa si pe dincolo....si cica ala se uita ciudat la el...
Eu mai stau....si mi-e somn si mi-e ca va plictisesc
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Dorsilia/Dorsilia.jpg)
Dorsilia spune:
hai ca vin si eu in miez de noapte sa va mai zic de noi:
1. cu olita nu am avut succes, la inceput cand avea vro 10-11 luni statea pe ea si mai facea mai nu facea, acum la 1 an eu il pun si sta 3 minute dupa care o ia in 4 labute pas-pas prin casa si ma lasa cu buza umflata. In plus nu-i mai e buna nici olita, i-a ramas mica, trebuie alta. Nu are rabdare sa faca acolo, drept e ca nici eu consecventa nu am fost, l-am pus cand mi-am amintit sau mi s-a parut mie ca se screme, nu dupa un program cum cred ca se face. Oricum o data se scremea si fiindca l-am pus pe olita n-a mai facut pana a doua zi- beton armat.
2. nu folosim canitele decat ca sa ciocnim in pereti cu ele. Apa o turnam peste tot mai putin in gura din ele.
3. o lingurita e in mana lui Danut la fiecare masa si are si o farfurioara cu un pic de papa acolo, el amesteca de zor, nu duce la gura decat rar, in schimb ma hraneste pe mine intruna, iar io-l hranesc pe el intre timp, asa functioneaza
Sa stiti ca in ziua cand m-am plans ca Danut e apatic si nervos cred ca in primul rand era de vina balonarea si constipatia, pt ca dupa ce a facut kk de 4 ori, in decurs de cateva ore, nu moale, normal, s-a ameliorat vizibil starea psihica si fizica, incet-incet i-a revenit zambetul pe buze si glasul, energia debordanta cu care sunt obisnuita. M-am speriat pentru ca el singurel nu merge la culcare sub nici o forma, si nici nu refuza fructele, ori atunci le-a facut pe amandoua. In plus avea saracutul o fetisoara trista si era atat de tacut de ma lua plansul. Speriat e putin spus, m-am panicat, ce mai?
Eu mai am o indoiala:oare e bine sa-i tot dau zilnic pireu de t-spe legume cu carne de pasare/vita sau ou, sau ficat? Am incercat sa fac si pireu dintr-o singura leguma (cartof, fasole verde, mazare) si nu-l prea agreeaza decat in combinatii de cel putin 2-3, dar de preferat cu cat mai multe legume cu atat mai bine gen: conopida, dovlecel, morcov, telina, patrunjel, ceapa, pastarnac, ardei, rosie. Ma gandesc sa nu fie prea unilateral meniul deci dezechilibrat. Spuenti si voi ce credeti?
La desert in afara de compot nu stiu ce sa-i dau ... budinca din asta de comert dr. Oetker o fi ok? sau ce sa-i dau dulce?
kim222 spune:
si eu sint pe aici....l-am pacalit pe Uka sa doarma si sa ma lase si pe mine la PC :).Misto faza..cuOB-urle...
Lia ..piureul care contine mai multe legume...este cel mai bun..si nici cum unul dezechilibrat....Cel mai bun desert? Fructele......de ce vrei tu budinci ?
philip spune:
ziceam si eu asa ca sa ma aflu in treaba. dar daca radeti de mine...
lia si eu cred ca piureul din cat mai multe legume este f sanatos. zi merci ca-l mananca. noi nu servim prea multe legume o data. din pacate...
philip&andreea
kim222 spune:
andreea..eu nu am ris....si stiu ca si alte mamici au mai fost ingrijorate cu alte prilejuri....deci nu esti prima sau singura...dar...Andrei de ce nu vrea poze pe net?
philip spune:
din principiu, el e un tip mai discret, nu-i asa exhibitionist ca mine...ziceam ca se pot intampla lucruri scarboase cu pozele micutilor, si nu ma refeream neaprat la ale mele. sa speram ca n-am dreptate
philip&andreea
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/BLUE_sp_ANGEL/BLUE_sp_ANGEL.jpg)
BLUE ANGEL spune:
Nici io nu am ras de tine ..Doamne fereste !!!
sa stii ca si pe mine m-a certat sotul ca am pus pozele cu d-l Pufulescu de la mare
pupici
ma duc la nani
aloooo Andreea B ..ne e dor de tine !!!!!!
o noapte frumoasa.... si o zi buna
pup
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Andreea am inteles....eu oricum nu mai pun foto cu el dezbracat...ca imbracat ce sa faca cu pozele lui....? Sa speram ca nu o sa fie nimic...
Noapte buna Romania.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ema/ema.jpg)
ema spune:
Buna seara fetelor,niste dulci si niste scumpe ca de obicei sunteti.
Kim,sunt geloasa,dupa ce ca e frumos de pica Luca al tau,mai si merge.Eu nu mai vorbesc cu voi,ce le faceti frate de merg?Cind ma uit la poze si vad ca-s tare scumpi si asa de dezinvolti si mergareti imi vin toate alea.Dar imi i-au puiul in brate si ma consolez cu faptul ca-i tare cuminte si de la 1 luna nu stiu ce-i aia trezit in noapte.Macar cu atit sa ma laud si eu.
Dimineata l-am cintarit si are 9600(luna trecuta avea 10200)si are 83 cm.Maninca cam 400g de hrana solida si 400 ml de lapte.Asta de vreo saptamina.Inainte minca 1/2 din cantitatile astea.Suc de fructe bea dar acum adaug si biscuit si iaurt si cereale,asa ca iese o pasta subtire pe care o bea cu biberonul.Astazi i-am luat un sirop cu vitamine si sa vad daca se schimba ceva.
Va suparati daca va mai scriu si maine ca sunt frinta de oboseala,pina atunci va pup.
Si cam asa arata familia mea numeroasa,si Ricardo la un anisor
http://community.webshots.com/user/doraly105
Ema si Ricardo