Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
AncaMaria spune:
Olivia, felicitari lui Uka pentru primii pasi.. cred ca este foarte mandru si voi la fel...
Ema, nu mai fi suparata cu Ricardo... ei mananca cam cat le trebuie.. Iar in legatura cu mersul, multi pitici de pe aici nu prea merg la 1 an... majoritatea dupa 13-14 luni, asa ca piticii din grupa noastra cred ca au fost mai harnici...
Am observat ca si Bianca face fite la mancare cand e vorba de mancarea ei... daca ii dam din ce mancam si noi, nu-i nici o problema. Sambata am fost la o terasa si am mancat cu totii acolo, dar ea a bagat la greu din mancarea noastra, i-am ales niste carnita de pui si niste painica cu smantana si ceva ierburi...
Bianca merge bine singurica dar mie mi-e frica sa o las, ca isi cam pierde echilibrul destul de des. Ai vostri cad des, si daca da, stiu cum sa cada?
Anca & bb Bianca (19 iulie 2004)
http://community.webshots.com/user/aneagu100
BLUE ANGEL spune:
so,
1. Actiunea olitza merge bine ..dupa fieacre masa il pun la olitza si face kk dupa masa de pranz si dupa masa de fructe ..cat sta el la olitza eu ii fac baloane din sapun ..ne plac la amandoi !
2.nu am renuntat inca la biberon ..ii mai dau eu din cand in cand din canitza dar varsa mult pe el ...dar el e constiincios ...i-am cumparat o gramada de canitze dar nu stiu cum sa-l invat sa traga(suga)din pai de exemplu ...i-am aratat eu acolo cum se face dar el rade in hohote cand ma vede cu buzele asa tzuguiate ...mai exersam !
3. suzeta nu a vrut niciodata ..si nici degetul nu-l suge ..are o pernutza pe care o miroase si o strange in brate si suge din buze ...
4 . ..cu linguritza .eu ti-am raspuns Andreea , dar mai zic odata ..am incercat de cateva ori dar mai mult am muncit sa spal dupa el ..o sa-i dau sarcina asta bonei ..va fi piatra de incercare !
de copil atomic nici vorba ... unde-l pui acolo sta (seamana cu ta-su)
il atrag carticelele ..ii place sa-i arat din ele si sa-i fac ca toate alea ..intelege multe dar vorbeste f putin , aproape deloc ...ahaaa, si ca sa nu-si dezminta zodia ..este f voluntar , face ce vrea si cand vrea el ...
Roxy , ma bucur mult ca incepe sa prinda contur proiectul ..asteptam cu nerbadare sa -l si vizionam ..si pupam pe "iepure"..poate totusi ne vedem in wknd
Adinutza , of , of ..ce mi-as fi dorit sa nu ai dreptate ..ah , ce pica am pe "madame"..ai sunat-o sa-i spui ce isprava a facut ?
pupam dulce pe Alexutzu ..sa se faca bine ..si ma bucur ca ai gasit un medic bun !!!
Andreea , ouauaua Florida ..suna bine !go!
Oliv , super pozele ...iar visez frumos ..de la jucarele ...bey , da ce seamana Lucacii astia ..or sunt eu tra la la ..dar in poza cu taticul lui ..parca-l tine in brate pe d-l Pufulescu!
mai mergeti la inot cu Uka?
ce mai era ?
Lia , cum mai este Danut?
Gabriela , tinem pumnii sa iasa bine la examinarea neuro !
Ema , pupam ..si asteptam vesti bune !de fapt orice vesti ..hai si tu mai des pe aici !!!
hai ca am scris o gramada
ahaaa, hei tu hacker ..te simti bine printre noi?
Simona si bb Luca
http://photos.yahoo.com/ionel_dinu
kim222 spune:
Adina felicitari pt instinct :)
sa treaca repede...oricum intre rosu in git si bronsiolita...e ceva diferenta:). Daca ai gasit pediatra pe care ti-o doreai...tine strins de ea:)
Anca...am vazut si eu abia acum pozele de la mot....ce mare s-a facut Bianca....si ce bine merge!
BLUE ANGEL spune:
Anca ..nu stie cum sa cada ..pur si simplu pica in fund ca o placinta ...si incepe sa planga !eu zic ca totusi nu-i destul de pregatit ..ca-si pierde echilibrul destul de des ...daca-l tin de manutza e f fericit ..dar cand ii pun hamul ..maraie , nu-i place ...
nici mie ..dar totusi coloana mea !!!!
Simona si bb Luca
kim222 spune:
Simo...si mie mi se pare ca seamana....am mai spus-o..si culmea ca seamana si cu Luca al Mariei...hi,hi....Lucacii astia s-au vorbit...:) Vai...ce mi-a placut : "unde-l pui acolo sta(seamana cu taica-su)"...
philip spune:
si pupi cade la greu. tocmai ce m-am laudat cu 2 accidente recente. el de regula pune manutele in fata cand cade, dar se mai intampla si cazaturi mai ciudate...ca duminica cand a cazut prin rostogolire. mai nasol ca era pe asfalt. dar aa invata, chiar daca mie mi se rupe inima
simo, unde ai disparut pana acum? tot mai rarut pe aici, faci bagaje?
philip&andreea
philip spune:
cu hackerul asta...acum imi pare rau ca am pus poze in album aici (na ca am ajuns la vorba lui tati) si vad ca nu gasesc nici o varianta sa le pot sterge...
philip&andreea
BLUE ANGEL spune:
sunt pe aici ..va citesc cu constiiciozitate !!!
la bagaje de maine incep sa "lucrez"..oricum am facut de atatea ori drumul asta si de fiecare data am mai lasat cate ceva pe acolo ..asa ca este din ce in ce mai usor ...
ce ma enerveaza , ca mi-au venit si musafirii aia lunari ..si nu stiu cum voi merge eu la plaja ..mai ales mi-e ciuda ca nu voi putea sa intru in apa ..ahh, si ce mi-e dor de-o balaceala !!!
pupici mii pe juliturile lui Pupi ..
Olvia , mai zau ca asa e ..sotul meu e asa ..nu stiu cum m-a ales pe mine asa zuza ..eu sunt cum zice si zodia "cu bagajele la usa " , el foarte atasat de casa ..deh , rac !!!eu mereu cu schimbarea , lui nu-i place schimbarea ...eu dinamica , el static ..io extrovertita , el introvertit ..el serios , eu ..ha, ha , hi, hi , he, he !!!!...nici nu stiu cum de ne intelegem !!!
pup
Simona si bb Luca
BLUE ANGEL spune:
da mai Butzy draga ..ce crezi ca poate face cu pozele ?..si eu am o gramada de poze dar nu vad la ce i-ar folosi
Simona si bb Luca
kim222 spune:
Simo ..m-ai facut sa rid....vorba aia contrariile se atrag....
Andreea eu nu intelg ..si daca ai pus poze...ce o sa faca un hacker cu ele...din partea mea sa faca ce vrea..parca vad ca este doar un pusti care a vrut sa demonstreze ca poate sparge sistemul de siguranta....sau poate eu nu ma pricep..explica-mi si mie daca stii..la faza cu albumul ma refer..